Finn billige flyvninger til Europa fra 247 kr

Dette er den billigste enveisflyprisen funnet av en KAYAK-bruker de siste 72 timene ved å søke etter en flyreise med avgang den 9.10.. Prisene kan endres og er kanskje ikke tilgjengelige på alle flyvninger eller reisedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette kuppet.
1 voksen
Økonomi
0 bager
lø. 21.10.
lø. 28.10.
Hvorfor velge KAYAK

Spar 30 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Gratis å brukeIngen skjulte kostnader eller gebyr

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Søk blant hundrevis av reisenettsider samtidig for å finne tilbud på flyvninger til Europa

De nyeste flytilbudene for Europa

Beste tur/retur-priser funnet av våre brukere på KAYAK de siste 72 timene

MEST POPULÆREOslo
1 stopp fra 581 kr
Alicante
Direkte fra 473 kr
Direkte fra 968 kr
London
Direkte fra 323 kr
Las Palmas de Gran Canaria
1 stopp fra 1 151 kr
1 stopp fra 1 570 kr
1 stopp fra 1 731 kr
Malaga
Direkte fra 462 kr
Direkte fra 505 kr
Antalya
1 stopp fra 1 194 kr
1 stopp fra 2 215 kr

Godt å vite

Lavsesong

Januar

Høysesong

juli

Billigste flyvning

247 kr
De beste tidspunktene å unngå folkemassene på, med et prisfall på i gjennomsnitt 7 %.
De mest populære tidspunktene å fly på, med en prisøkning på i gjennomsnitt 18 %.
Flyvning fra Oslo Gardermoen til Gdansk

De beste tipsene for å finne billige flyvninger til Europa

 • Ser du etter billige flybilletter til Europa? 25 % av brukerne våre fant billetter til Europa til følgende eller lavere priser: Fra Oslo Torp Sandefjord 1 150 kr én vei – 1 571 kr tur/retur, fra Stavanger 963 kr én vei – 1 902 kr tur/retur, fra Trondheim 1 281 kr én vei – 2 041 kr tur/retur
 • Bestill minst 3 uker før avgang for å få en pris under gjennomsnittet.
 • juni er høysesong, og juli.Den billigste måneden å fly fra Norge er Januar.
 • Skriv inn foretrukket avreiseflyplass og foretrukkede reisedatoer i søkefeltet ovenfor for å låse opp de nyeste flytilbudene for Europa.

Vanlige spørsmål – bestilling av flyreiser til Europa

 • Hvor lang tid tar flyvningen til Europa?

  En direkteflyvning fra Norge til Europa tar i gjennomsnitt 2t 49m, og avstanden er 2408 km. Den mest populære ruten er Oslo – London med en gjennomsnittlig reisetid på 2t 15m.

 • Hvilken er den billigste flyvningen til Europa?

  Den billigste billetten til Europa fra Norge funnet i løpet av de siste 72 timene, kostet 94 kr én vei og 129 kr tur/retur. Den mest populære ruten er Oslo Gardermoen til London Gatwick, og den billigste tur/retur-flybilletten funnet for denne ruten i løpet av de siste 72 timene, kostet 957 kr.

 • Hvilke flyselskaper flyr til Europa?

  Norwegian, Scandinavian Airlines og Lufthansa flyr oftest fra Norge til Europa. Den mest populære ruten er fra Oslo til London, og det er Norwegian som oftest flyr denne ruten.

 • Hvilke destinasjoner er mest populære i Europa?

  De nest mest populære destinasjonene er Amsterdam (8%) og Paris (7%). Søk etter flyvninger til Warszawa (6%), til Gdansk (5%) and til Alicante (5%) er også populært.

 • Hvilke flyselskaper har fleksible retningslinjer for kansellering for flyvninger til Europa på grunn av COVID-19?

  Scandinavian Airlines, British Airways og Air Canada har fjernet endrings- og kanselleringsgebyrene på flyvninger til Europa. Sjekk retningslinjene på bestillingssiden.

 • Hvordan kan KAYAKs verktøy for flyprisprognoser hjelpe meg å finne ut hvilket tidspunkt som er det beste å bestille på?

  KAYAKs verktøy for flyprisprognoser bruker historikkdata til å avgjøre om det er sannsynlig at prisen til en bestemt destinasjon eller på en bestemt dato vil endre seg i løpet av 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente litt eller bestille med det samme.

De 5 mest populære flyselskapene som flyr til Europa

Score ifølge vurderinger fra KAYAK-kunder
7,8
KLMGjennomsnittlig score basert på 3781 vurderinger
79boarding
74food
84crew
72entertainment
76comfort
80overall
Flyselskapsvurderinger

En av besetningen var uheldig og sølte en kopp kaffe i fanget mitt under servering. Det gikk bra for min del, men kunne kanskje fått en liten kompensasjon for det. Ikke noe økonomisk, men en ekstra dessert kanskje 😉👍🏻.

Les mer om KLM

En av besetningen var uheldig og sølte en kopp kaffe i fanget mitt under servering. Det gikk bra for min del, men kunne kanskje fått en liten kompensasjon for det. Ikke noe økonomisk, men en ekstra dessert kanskje 😉👍🏻.

Typsik tursitklasse som på ethvert flyselskap; greit nok, liten plass, mat som forventet (ikke noe særlig) men turen gikk fint og uten overraskelser. KLM er alltid ok å reise med.

Ulemper: "De trenger å ha bedre kontroll på at passasjerer overholder smittevernsregler og sikkerhetsregler."
Fordeler: "Alt gikk greit så totalt sett fornøyd, dro før tiden og landet før så da fikk vi bedre tid i Amsterdam før neste avgang. Hyggelig besetning."
Ulemper: "Helt grei mat men ikke noe mer enn det."
Ulemper: "hadde sete 3C rett bak economy plus der satt det bare 2-3 mennesker men jeg fikk ikke lov å bruke toallette fremme på tross av at der var serveringsvogn som blokkerte midtgangen, helt uforståelig!"
Fordeler: "Siden vi er flying blue medlemmer (sølv) så gikk ombordstigingen veldig lett. Helt på slutten kom en flyvertinne og takket oss for at vi var lojale reisende og takket for turen. Det er første gang vi har opplevd det."
Fordeler: "Besetningen var hyggelig og serviceminded!"
Ulemper: "Du får ikke noe annet enn en liten pose med tørre flak."
Fordeler: "Hyggelig besetning."
Ulemper: "Det var en sandwich som var helt grei men ikke noe mer."

Delays, delays and more delays. 4 out of 4 flights in one week

Flying First Class with Lufthansa is something special, in every aspect of the word. It just has to be experienced!

Check in working effective. Kind cabin personnel . Not too note storage place inside for carry on luggage .

Fordeler: "Nice crew."
Ulemper: "Very cold. Always very cold in premium economy section on LH 747-8."
Fordeler: "Upgraded from premium to Business class. Very good service and a good night slep."

Flyet fra Oslo til Bodø var nesten en halv time forsinket, og vi var 57 personer som skulle videre med forskjellige Widerøe-fly, og de valgte å vente på oss alle. Fantastisk flott gjort av Widerøe

Not sure why the gate information would show "boarding" and then "gate closing" before anyone had actually started boarding. Was ultimately sat before the scheduled takeoff time, although takeoff was after the schedule. Favourable flying conditions allowed us to land 5 minutes early, although as there was another plane still sitting at our gate on arrival meant we were ultimately late to the gate (giving gate / disboarding times would be more honest than just the scheduled landing time). Somehow, even though there was a plane sitting at our gate on arrival, when we were allowed to taxi to the gate, there were apparently no ground staff there. What? Even though there was an incoming plane, they went elsewhere? Staff on the plane and the meal service were fine.

Reisen ble kansellert begge veier pga streiken. Snakk om sevice

Billettene våre ble kansellert pga streiken. Nye billetter tur/retur Barcelona kom på 19.500,-

SAS er i ferd med å bli håpløst utdatert for business reisende, dessverre. Man kaller det Plus og selger det inn som en business class, men det er jo bare tull... Reise fra CPH til Island var med Icelandair, full business og topp service, reise fra Reykjavik til Oslo, med SAS, var et svært gammelt fly, gamle og dårlige seter, fullt av mennesker som sild i tønne og dårlig mat. Mens flyet fra Oslo til Stavanger var nytt, alt var bedre men det burde vært motsatt; lengre distanser, bedre komfort, for fullt betalende passasjerer, men det tenker ikke SAS på. Jeg faser ut SAS fra nå av og vil fly mest mulig med andre selskap ut fra Stavanger, så det blir nok mer KLM fra nå av..

Ulemper: "Spørsmål om underholdning og mat bør få et valg med «ikke relevant»"
Fordeler: "Setene er behagelige, og selv i SAS Go er det mulig å legge setene lenger ned enn jeg er vant til hos en del andre flyselskaper i samme seteklasse."
Ulemper: "Det er ikke mulig å bestille spesialmåltid samtidig med billettene, man må ringe. Dette virker unødvendig tungvint, spesielt med tanke på at det var ekstra lang ventetid hos kundeservice i den aktuelle perioden. Heldigvis var det mulig å få hjelp via Facebook, men det er visst ikke vanlig."
Ulemper: "Planes are getting old. Seats are not the most comfortable."
Fordeler: "SAS tilbyr forutsigbart god o tilstrekkelig service i alle avseende."
Ulemper: "Der var alt for litt mat å kjøpe ombord, tok slutt ... unødvendig irriterende på morgenfly."
Ulemper: "Spørsmål om mat og underholdning bør få et alternativ med "ikke relevant" eller lignende, siden det mat evt må kjøpes og siden underholdning ikke alltid er et tilbud."

Helt ok reise, alt gikk innen schedule, bra landing. Norwegian kunne ha noen spennende blad å lese, wifi funger jo ikke optimalt.

Lang kø inn til venterom. Deretter ny kø for ombordstigning. Passkontrollen rask via elektronisk sjekk. Grei service ombord.

Jeg reiste på en billig billett og fikk det jeg betalte for. Flyet var punktlig, men kunne vært bedre renholdt.

Plutselig kun 15 minutter med internett! Jeg hadde koblet meg opp før avgang uten å være klar over denne vesentlige endringen, for at nettforbindelsen så ble kuttet mens den fortsatte å telle minutter, for så å få beskjed om at de 15 minuttene var brukt opp, nåe jeg en times tid senere prøvde å koble meg på igjen :(

Fordeler: "Kom frem i live"
Ulemper: "Renhold, søppel og mat i setene. Veldig varmt i flyet før avgang og ble sittende en stund før avgang."
Fordeler: "Supert at den sure passasjeren i midten flyttet seg til kjente annet sted i flyet. Hun var sur fordi jeg hadde plass C som hun ville ha, jeg ba henne flytte seg til sin plass på en høflig måte. Det er en grunn til at jeg reserverer på forhånd."
Ulemper: "Maten var under enhver kritikk. Helt ihjelkokt i microen. Det som skulle være broccoli var blitt en grønngul gugge. Gulrøtter uten substans, og til slutt mørt kjøtt. Men alt for salt. Åja, glemte fløtepotetene. De var så mye varmet at den var brun og tørr helt igjennom."
Fordeler: "Ganske god mat."
Ulemper: "Alt for varierende temperatur ombord. Det gikk fra iskaldt til kjempevarmt flere ganger. To runder iskaldt og to med kjempevarme. Det må vel kunne gjøres noe med?"
Ulemper: "Avgangen var avlåst slik at vi ikke hadde noe sted å sitte ned mens vi ventet på avgang"
Ulemper: "Både tur og retur var forsinket med 30 og 60 minutter. Lite info som vanlig. Mistet transport videre som vanlig. Godt nyttår"
Fordeler: "God plass, gode seter og hyggelig service."
Ulemper: "Middag var kun 1 av tre alternativer igjen når de kom til nest bakerste seteraden. Dette er litt for dårlig med tanke på premium bilettprisen. De løste det ved å hente mat fra lowfare cabinen og det etter at de hadde servert alle på premium."

Informasjon på flyet må gis langt mer tydelig, forståelig og hørbart. Dagens måte å gi informasjon på er "en vits", totalt ubrukelig.

Alt gikk som planlagt, og til rett tid. Ved ankomst Vilnius gikk det også helt etter planen, og frakten inn til ankomsthallen var god. Er veldig fornøyd. Kjøpte ikke mat, så vet ikke noe om den. Er også fornøyd med hvordan Ryanair holdt meg oppdatert med jevnlige e - poster i forkant. Ser frem til en like bra flyt ved turen tilbake til Norge.

I late 1 min and they did not let me in, was suppose to buy ither tickets. It was no any info about 30 min check in. No refund, no help, I’m injured can’t wall fast or run.

Ulemper: "var tull med koffert på flyplassen,hadde betalt for koffert ,men måtte betale for den,en koffert kostet jo mer en turen.på flyet ,hadde dem ikke noe av noe drikke og servere.ikke nok med deg.da vi sto og ventet på kofferten på Torp.kom den ikke på det rullebandet fra Gdansk,men på det fra Krakow.så på denne turen var det mye feil.vurderer om jeg skal bruke Ryanair noe mer"
Fordeler: "At de holder tiden. At du velger hva du vil kjøpe. Informerer greit."
Ulemper: "Jeg har ikke fått til å bestille koffert til tilbake turen.? Min datter som også skal reise fikk det heller ikke til? Er det noe man bestiller når mann sjekker inn for hjemreise?"
Ulemper: "Hadde ikke noe igjen hverken vått eller tørt, bare vodka og småbokser med blandevann"

Bestill billige flybilletter til Europa

Nylige tilbud på tur/retur-reiser

15.10.sø.
direkteWizz Air
1t 35mOSL-GDN
18.10.on.
direkteWizz Air
1t 50mGDN-OSL
269 kr
25.11.lø.
direkteWizz Air
1t 35mOSL-GDN
5.12.ti.
direkteWizz Air
1t 45mGDN-OSL
290 kr
8.10.sø.
direkteWizz Air
1t 35mOSL-GDN
11.10.on.
direkteWizz Air
1t 50mGDN-OSL
301 kr
8.10.sø.
direkteFlere flyselskaper
1t 35mOSL-GDN
11.10.on.
direkteFlere flyselskaper
1t 30mGDN-OSL
376 kr
23.10.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
25.10.on.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
419 kr
23.10.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
25.10.on.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
430 kr
23.10.ma.
direkteFlere flyselskaper
1t 25mOSL-GDN
25.10.on.
direkteFlere flyselskaper
1t 50mGDN-OSL
462 kr
2.12.lø.
direkteScandinavian Airlines
2t 25mOSL-LHR
9.12.lø.
direkteScandinavian Airlines
2t 10mLHR-OSL
817 kr
20.11.ma.
direkteScandinavian Airlines
2t 25mOSL-LHR
23.11.to.
direkteScandinavian Airlines
2t 10mLHR-OSL
839 kr
13.11.ma.
1 stoppRyanair
26t 20mOSL-BCN
20.11.ma.
1 stoppRyanair
24t 00mBCN-OSL
850 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Nylige tilbud på enveisreiser

9.10.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
247 kr
3.12.sø.
direkteNorwegian
1t 50mOSL-WAW
258 kr
5.10.to.
direkteWizz Air
1t 35mOSL-GDN
280 kr
5.10.to.
direkteWizz Air
1t 35mOSL-GDN
301 kr
11.10.on.
direkteBritish Airways
2t 30mOSL-LHR
301 kr
7.2.on.
direkteScandinavian Airlines
2t 30mOSL-LHR
323 kr
6.10.fr.
direkteBritish Airways
2t 30mOSL-LHR
333 kr
8.11.on.
direkteScandinavian Airlines
2t 30mOSL-LHR
344 kr
16.11.to.
1 stoppRyanair
8t 35mOSL-BCN
462 kr
16.10.ma.
2 stoppRyanair
17t 00mOSL-GDN
538 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Last minute flyvninger til Europa

Last minute flyreiser, tog- og busstilbud

25.9.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
29.9.fr.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
548 kr
26.9.ti.
direkteFlere flyselskaper
1t 35mOSL-GDN
3.10.ti.
flere stoppFlere flyselskaper
8t 55mGDN-OSL
721 kr
24.9.sø.
direkteFlere flyselskaper
1t 25mOSL-GDN
26.9.ti.
direkteFlere flyselskaper
1t 40mGDN-OSL
860 kr
26.9.ti.
flere stoppFlere flyselskaper
5t 40mOSL-BCN
10.10.ti.
flere stoppFlere flyselskaper
16t 15mBCN-OSL
979 kr
26.9.ti.
flere stoppFlere flyselskaper
5t 40mOSL-BCN
11.10.on.
flere stoppFlere flyselskaper
12t 10mBCN-OSL
989 kr
22.9.fr.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
23.9.lø.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
1 054 kr
26.9.ti.
direkteBritish Airways
2t 30mOSL-LHR
3.10.ti.
direkteBritish Airways
2t 15mLHR-OSL
1 226 kr
25.9.ma.
direkteBritish Airways
2t 25mOSL-LHR
3.10.ti.
direkteBritish Airways
2t 15mLHR-OSL
1 452 kr
25.9.ma.
direkteScandinavian Airlines
2t 20mOSL-LHR
30.9.lø.
direkteScandinavian Airlines
2t 15mLHR-OSL
1 656 kr
25.9.ma.
direkteScandinavian Airlines
2t 20mOSL-LHR
30.9.lø.
direkteScandinavian Airlines
2t 15mLHR-OSL
1 710 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Flyvninger til Europa

Returfly tilbud:

Europa - Norge

Kabinklasser:

2 882 kr
2 237 kr
140 kr

Se gjennom destinasjoner:

Vis flere