Finn billige flyvninger til Polen fra 215 kr

Dette er den billigste tur/retur-flyprisen funnet av en KAYAK-bruker de siste 72 timene ved å søke etter en flyreise med avgang den 25.10.. Flyprisene kan endres og vil kanskje ikke være tilgjengelig på alle flyreiser eller datoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette kuppet.
1 voksen
Økonomi
0 bager
lø. 21.10.
lø. 28.10.
I løpet av de siste 7 dagene har reisende søkt 45 267 966 ganger på KAYAK, og dette er grunnen:

Spar 30 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Sambestill og spar pengerSpar penger når du sambestiller fly + hotell.

Søk blant hundrevis av reisenettsider samtidig for å finne tilbud på flyvninger til Polen

De nyeste flytilbudene for Polen

Beste tur/retur-priser funnet av våre brukere på KAYAK de siste 72 timene

MEST POPULÆREGdansk
Direkte fra 237 kr
Direkte fra 366 kr
Direkte fra 237 kr
Krakow
Direkte fra 269 kr
1 stopp fra 860 kr
Direkte fra 527 kr
Warszawa
Direkte fra 280 kr
Katowice
Direkte fra 333 kr
Poznan
Direkte fra 430 kr
Wrocław
Direkte fra 366 kr

Godt å vite

Lavsesong

juni

Høysesong

Desember

Billigste flyvning

215 kr
De beste tidspunktene å unngå folkemassene på, med et prisfall på i gjennomsnitt 11 %.
De mest populære tidspunktene å fly på, med en prisøkning på i gjennomsnitt 29 %.
Flyvning fra Oslo Torp Sandefjord til Gdansk

De beste tipsene for å finne billige flyvninger til Polen

 • Ser du etter billige flybilletter til Polen? 25 % av brukerne våre fant billetter til Polen til følgende eller lavere priser: Fra Ålesund 160 kr én vei – 346 kr tur/retur, fra Oslo Gardermoen 430 kr én vei – 854 kr tur/retur, fra Bergen 420 kr én vei – 1 041 kr tur/retur
 • Bestill minst 2 uker før avgang for å få en pris under gjennomsnittet.
 • mars er høysesong, og april.Den billigste måneden å fly fra Norge er juni.
 • Skriv inn foretrukket avreiseflyplass og foretrukkede reisedatoer i søkefeltet ovenfor for å låse opp de nyeste flytilbudene for Polen.

Vanlige spørsmål – bestilling av flyreiser til Polen

 • Hvor lang tid tar flyvningen til Polen?

  En direkteflyvning fra Norge til Polen tar i gjennomsnitt 3t 50m, og avstanden er 1904 km. Den mest populære ruten er Oslo – Warszawa med en gjennomsnittlig reisetid på 1t 50m.

 • Hvilken er den billigste flyvningen til Polen?

  Den billigste billetten til Polen fra Norge funnet i løpet av de siste 72 timene, kostet 94 kr én vei og 129 kr tur/retur. Den mest populære ruten er Oslo Gardermoen til Warszawa Chopin, og den billigste tur/retur-flybilletten funnet for denne ruten i løpet av de siste 72 timene, kostet 226 kr.

 • Hvilke flyselskaper flyr til Polen?

  Wizz Air, Norwegian og Ryanair flyr oftest fra Norge til Polen. Den mest populære ruten er fra Oslo til Warszawa, og det er LOT og Norwegian som oftest flyr denne ruten.

 • Hvilke destinasjoner er mest populære i Polen?

  De nest mest populære destinasjonene er Gdansk (32%) og Krakow (22%). Søk etter flyvninger til Katowice (6%), til Poznan (2%) and til Wrocław (2%) er også populært.

 • Hvilke flyselskaper har fleksible retningslinjer for kansellering for flyvninger til Polen på grunn av COVID-19?

  Wizz Air, Norwegian og Ryanair har fjernet endrings- og kanselleringsgebyrene på flyvninger til Polen. Sjekk retningslinjene på bestillingssiden.

 • Hvordan kan KAYAKs verktøy for flyprisprognoser hjelpe meg å finne ut hvilket tidspunkt som er det beste å bestille på?

  KAYAKs verktøy for flyprisprognoser bruker historikkdata til å avgjøre om det er sannsynlig at prisen til en bestemt destinasjon eller på en bestemt dato vil endre seg i løpet av 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente litt eller bestille med det samme.

De 4 mest populære flyselskapene som flyr til Polen

Score ifølge vurderinger fra KAYAK-kunder
7,6
Scandinavian AirlinesGjennomsnittlig score basert på 5350 vurderinger
71food
76comfort
71entertainment
78overall
79boarding
82crew
Flyselskapsvurderinger

Flyet fra Oslo til Bodø var nesten en halv time forsinket, og vi var 57 personer som skulle videre med forskjellige Widerøe-fly, og de valgte å vente på oss alle. Fantastisk flott gjort av Widerøe

Les mer om Scandinavian Airlines

Flyet fra Oslo til Bodø var nesten en halv time forsinket, og vi var 57 personer som skulle videre med forskjellige Widerøe-fly, og de valgte å vente på oss alle. Fantastisk flott gjort av Widerøe

Not sure why the gate information would show "boarding" and then "gate closing" before anyone had actually started boarding. Was ultimately sat before the scheduled takeoff time, although takeoff was after the schedule. Favourable flying conditions allowed us to land 5 minutes early, although as there was another plane still sitting at our gate on arrival meant we were ultimately late to the gate (giving gate / disboarding times would be more honest than just the scheduled landing time). Somehow, even though there was a plane sitting at our gate on arrival, when we were allowed to taxi to the gate, there were apparently no ground staff there. What? Even though there was an incoming plane, they went elsewhere? Staff on the plane and the meal service were fine.

Reisen ble kansellert begge veier pga streiken. Snakk om sevice

Billettene våre ble kansellert pga streiken. Nye billetter tur/retur Barcelona kom på 19.500,-

SAS er i ferd med å bli håpløst utdatert for business reisende, dessverre. Man kaller det Plus og selger det inn som en business class, men det er jo bare tull... Reise fra CPH til Island var med Icelandair, full business og topp service, reise fra Reykjavik til Oslo, med SAS, var et svært gammelt fly, gamle og dårlige seter, fullt av mennesker som sild i tønne og dårlig mat. Mens flyet fra Oslo til Stavanger var nytt, alt var bedre men det burde vært motsatt; lengre distanser, bedre komfort, for fullt betalende passasjerer, men det tenker ikke SAS på. Jeg faser ut SAS fra nå av og vil fly mest mulig med andre selskap ut fra Stavanger, så det blir nok mer KLM fra nå av..

Ulemper: "Spørsmål om underholdning og mat bør få et valg med «ikke relevant»"
Fordeler: "Setene er behagelige, og selv i SAS Go er det mulig å legge setene lenger ned enn jeg er vant til hos en del andre flyselskaper i samme seteklasse."
Ulemper: "Det er ikke mulig å bestille spesialmåltid samtidig med billettene, man må ringe. Dette virker unødvendig tungvint, spesielt med tanke på at det var ekstra lang ventetid hos kundeservice i den aktuelle perioden. Heldigvis var det mulig å få hjelp via Facebook, men det er visst ikke vanlig."
Ulemper: "Planes are getting old. Seats are not the most comfortable."
Fordeler: "SAS tilbyr forutsigbart god o tilstrekkelig service i alle avseende."
Ulemper: "Der var alt for litt mat å kjøpe ombord, tok slutt ... unødvendig irriterende på morgenfly."
Ulemper: "Spørsmål om mat og underholdning bør få et alternativ med "ikke relevant" eller lignende, siden det mat evt må kjøpes og siden underholdning ikke alltid er et tilbud."

Helt ok reise, alt gikk innen schedule, bra landing. Norwegian kunne ha noen spennende blad å lese, wifi funger jo ikke optimalt.

Lang kø inn til venterom. Deretter ny kø for ombordstigning. Passkontrollen rask via elektronisk sjekk. Grei service ombord.

Jeg reiste på en billig billett og fikk det jeg betalte for. Flyet var punktlig, men kunne vært bedre renholdt.

Plutselig kun 15 minutter med internett! Jeg hadde koblet meg opp før avgang uten å være klar over denne vesentlige endringen, for at nettforbindelsen så ble kuttet mens den fortsatte å telle minutter, for så å få beskjed om at de 15 minuttene var brukt opp, nåe jeg en times tid senere prøvde å koble meg på igjen :(

Fordeler: "Kom frem i live"
Ulemper: "Renhold, søppel og mat i setene. Veldig varmt i flyet før avgang og ble sittende en stund før avgang."
Fordeler: "Supert at den sure passasjeren i midten flyttet seg til kjente annet sted i flyet. Hun var sur fordi jeg hadde plass C som hun ville ha, jeg ba henne flytte seg til sin plass på en høflig måte. Det er en grunn til at jeg reserverer på forhånd."
Ulemper: "Maten var under enhver kritikk. Helt ihjelkokt i microen. Det som skulle være broccoli var blitt en grønngul gugge. Gulrøtter uten substans, og til slutt mørt kjøtt. Men alt for salt. Åja, glemte fløtepotetene. De var så mye varmet at den var brun og tørr helt igjennom."
Fordeler: "Ganske god mat."
Ulemper: "Alt for varierende temperatur ombord. Det gikk fra iskaldt til kjempevarmt flere ganger. To runder iskaldt og to med kjempevarme. Det må vel kunne gjøres noe med?"
Ulemper: "Avgangen var avlåst slik at vi ikke hadde noe sted å sitte ned mens vi ventet på avgang"
Ulemper: "Både tur og retur var forsinket med 30 og 60 minutter. Lite info som vanlig. Mistet transport videre som vanlig. Godt nyttår"
Fordeler: "God plass, gode seter og hyggelig service."
Ulemper: "Middag var kun 1 av tre alternativer igjen når de kom til nest bakerste seteraden. Dette er litt for dårlig med tanke på premium bilettprisen. De løste det ved å hente mat fra lowfare cabinen og det etter at de hadde servert alle på premium."

Flyet var overbooket og vi fikk derfor ikke være med flyet. Fikk nytt fly 3 dager etter. Dårlig oppfølging, dårlig servise, manglende kontakt med personalet på Wizz air, alt svikter

Informasjon på flyet må gis langt mer tydelig, forståelig og hørbart. Dagens måte å gi informasjon på er "en vits", totalt ubrukelig.

Alt gikk som planlagt, og til rett tid. Ved ankomst Vilnius gikk det også helt etter planen, og frakten inn til ankomsthallen var god. Er veldig fornøyd. Kjøpte ikke mat, så vet ikke noe om den. Er også fornøyd med hvordan Ryanair holdt meg oppdatert med jevnlige e - poster i forkant. Ser frem til en like bra flyt ved turen tilbake til Norge.

I late 1 min and they did not let me in, was suppose to buy ither tickets. It was no any info about 30 min check in. No refund, no help, I’m injured can’t wall fast or run.

Ulemper: "var tull med koffert på flyplassen,hadde betalt for koffert ,men måtte betale for den,en koffert kostet jo mer en turen.på flyet ,hadde dem ikke noe av noe drikke og servere.ikke nok med deg.da vi sto og ventet på kofferten på Torp.kom den ikke på det rullebandet fra Gdansk,men på det fra Krakow.så på denne turen var det mye feil.vurderer om jeg skal bruke Ryanair noe mer"
Fordeler: "At de holder tiden. At du velger hva du vil kjøpe. Informerer greit."
Ulemper: "Jeg har ikke fått til å bestille koffert til tilbake turen.? Min datter som også skal reise fikk det heller ikke til? Er det noe man bestiller når mann sjekker inn for hjemreise?"
Ulemper: "Hadde ikke noe igjen hverken vått eller tørt, bare vodka og småbokser med blandevann"

Bestill billige flybilletter til Polen

Nylige tilbud på tur/retur-reiser

25.10.on.
direkteFlere flyselskaper
1t 25mTRF-GDN
29.10.sø.
direkteFlere flyselskaper
1t 40mGDN-TRF
215 kr
10.11.fr.
direkteWizz Air
1t 40mSVG-GDN
13.11.ma.
direkteWizz Air
1t 55mGDN-SVG
215 kr
15.11.on.
direkteRyanair
1t 50mTRF-WMI
18.11.lø.
direkteRyanair
1t 55mWMI-TRF
226 kr
12.11.sø.
direkteWizz Air
1t 25mTRF-GDN
15.11.on.
direkteWizz Air
1t 40mGDN-TRF
226 kr
10.11.fr.
direkteWizz Air
1t 40mSVG-GDN
13.11.ma.
direkteWizz Air
1t 55mGDN-SVG
226 kr
1.11.on.
direkteWizz Air
1t 50mTRF-WAW
30.11.to.
direkteWizz Air
2t 05mWAW-TRF
226 kr
7.11.ti.
direkteRyanair
2t 10mTRF-KRK
11.11.lø.
direkteRyanair
2t 10mKRK-TRF
237 kr
16.11.to.
direkteFlere flyselskaper
1t 30mTRF-GDN
19.11.sø.
direkteFlere flyselskaper
1t 40mGDN-TRF
237 kr
23.10.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
25.10.on.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
419 kr
23.10.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
25.10.on.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
430 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Nylige tilbud på enveisreiser

25.10.on.
direkteRyanair
2t 00mOSL-KTW
215 kr
14.10.lø.
direkteRyanair
1t 25mTRF-GDN
215 kr
3.10.ti.
direkteWizz Air
1t 40mSVG-GDN
215 kr
3.10.ti.
direkteWizz Air
2t 10mOSL-KRK
215 kr
5.10.to.
direkteRyanair
1t 50mTRF-WMI
215 kr
13.2.ti.
direkteRyanair
2t 10mTRF-KRK
215 kr
8.10.sø.
direkteNorwegian
1t 50mOSL-WAW
226 kr
28.10.lø.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
237 kr
1.11.on.
1 stoppFlere flyselskaper
13t 35mOSL-GDN
323 kr
1.11.on.
1 stoppFlere flyselskaper
13t 35mOSL-GDN
333 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Last minute flyvninger til Polen

Last minute flyreiser, tog- og busstilbud

26.9.ti.
direkteWizz Air
1t 40mSVG-GDN
30.9.lø.
direkteWizz Air
1t 45mGDN-SVG
495 kr
25.9.ma.
direkteWizz Air
1t 40mSVG-GDN
27.9.on.
direkteWizz Air
1t 45mGDN-SVG
505 kr
26.9.ti.
direkteRyanair
1t 50mTRF-WMI
3.10.ti.
flere stoppRyanair
15t 05mWMI-TRF
516 kr
24.9.sø.
direkteRyanair
1t 25mTRF-GDN
27.9.on.
flere stoppRyanair
11t 00mGDN-TRF
538 kr
25.9.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
29.9.fr.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
538 kr
25.9.ma.
direkteNorwegian
1t 25mOSL-GDN
29.9.fr.
direkteNorwegian
1t 30mGDN-OSL
548 kr
25.9.ma.
direkteRyanair
2t 00mTRF-KRK
27.9.on.
direkteRyanair
2t 05mKRK-TRF
548 kr
25.9.ma.
direkteRyanair
2t 00mTRF-KRK
27.9.on.
direkteRyanair
2t 05mKRK-TRF
559 kr
26.9.ti.
direkteFlere flyselskaper
2t 00mTRF-KRK
9.10.ma.
flere stoppFlere flyselskaper
11t 35mKRK-TRF
667 kr
23.9.lø.
direkteFlere flyselskaper
1t 25mTRF-GDN
26.9.ti.
direkteFlere flyselskaper
1t 35mGDN-TRF
678 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Flyvninger til Polen

Returfly tilbud:

Polen - Norge

Kabinklasser:

6 280 kr
3 936 kr
140 kr

Se gjennom avgangssteder: