Finn billige flyvninger fra Europa til Norge fra 322 kr

Dette er den billigste enveisflyprisen funnet av en KAYAK-bruker de siste 72 timene ved å søke etter en flyreise med avgang den 31.10.. Prisene kan endres og er kanskje ikke tilgjengelige på alle flyvninger eller reisedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette kuppet.
1 voksen
Økonomi
0 bager
ti. 24.10.
ti. 31.10.
I løpet av de siste 7 dagene har reisende søkt 44 021 432 ganger på KAYAK, og dette er grunnen:

Spar 30 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Gratis å brukeIngen skjulte kostnader eller gebyr

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Søk blant hundrevis av reisenettsider samtidig for å finne tilbud på flyvninger til Norge

Godt å vite

Lavsesong

November

Høysesong

juli

Billigste flyvning

322 kr
De beste tidspunktene å unngå folkemassene på, med et prisfall på i gjennomsnitt 6 %.
De mest populære tidspunktene å fly på, med en prisøkning på i gjennomsnitt 16 %.
Flyvning fra Trondheim til Oslo Gardermoen

Vanlige spørsmål og svar for bestilling av flybilletter fra Europa til Norge

 • Hvilke flyselskaper har fleksible retningslinjer for kansellering for flyvninger fra Europa til Norge på grunn av COVID-19?

  Norwegian, Scandinavian Airlines og Wideroe har fjernet sine endrings- og kanselleringsgebyrer på flyvninger fra Europa til Norge. Sjekk retningslinjene på bestillingssiden.

 • Hvordan klarer KAYAK å finne så lave priser på flyvninger fra Europa til Norge?

  KAYAK er en reisesøkemotor. Dette innebærer at vi søker på tvers av hele Internett for å finne de beste prisene for brukerne våre. Vi behandler over 2 milliarder flyforespørsler i året, og dette gjør at vi kan vise et stort utvalg priser og alternativer for flyvninger fra Europa til Norge.

 • Hvordan kan KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser hjelpe meg med å finne ut når det er best å kjøpe flybilletten min fra Europa til Norge?

  KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser bruker historiske data til å fastslå sannsynligheten for en potensiell prisendring på en flyvning til Norge fra Europa innen 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente eller bestille med det samme.

 • Hva er KAYAK Mix-alternativet for flyvninger fra Europa til Norge?

  Med KAYAK Mix kan du kombinere enveisbilletter for å spare penger fremfor å kjøpe en vanlig tur/retur-billett. Du kan da fly til Norge med ett flyselskap, og tilbake til Europa med et annet.

 • Hva innebærer KAYAK-funksjonen «fleksible datoer», og hvorfor bør jeg ha den i bakhodet når jeg ser etter en flyvning fra Europa til Norge?

  Noen ganger er ikke reisedatoer skrevet i stein. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel omkring reisedatoene dine, kan du bruke fleksible datoer for å se alle alternativene når du skal fly til Norge fra Europa opptil 3 dager før/etter dine foretrukne datoer. Deretter kan du velge de flyvningene som passer deg best.

De 5 mest populære flyselskapene som betjener fra Europa til Norge

Score ifølge vurderinger fra KAYAK-kunder
8,2
WideroeGjennomsnittlig score basert på 78 vurderinger
80comfort
70entertainment
73food
87crew
84overall
85boarding
Flyselskapsvurderinger
Fordeler: "Meget dårlig seteplass. Harde seter som er direkte vonde å sitte i. Ingen støtte for nakke (høy person). Lav takhøyde i setet."
Ulemper: "Lavt støynivå. Nytt fly ...."
Les mer om Wideroe
Fordeler: "Meget dårlig seteplass. Harde seter som er direkte vonde å sitte i. Ingen støtte for nakke (høy person). Lav takhøyde i setet."
Ulemper: "Lavt støynivå. Nytt fly ...."

En av besetningen var uheldig og sølte en kopp kaffe i fanget mitt under servering. Det gikk bra for min del, men kunne kanskje fått en liten kompensasjon for det. Ikke noe økonomisk, men en ekstra dessert kanskje 😉👍🏻.

Typsik tursitklasse som på ethvert flyselskap; greit nok, liten plass, mat som forventet (ikke noe særlig) men turen gikk fint og uten overraskelser. KLM er alltid ok å reise med.

Ulemper: "De trenger å ha bedre kontroll på at passasjerer overholder smittevernsregler og sikkerhetsregler."
Fordeler: "Alt gikk greit så totalt sett fornøyd, dro før tiden og landet før så da fikk vi bedre tid i Amsterdam før neste avgang. Hyggelig besetning."
Ulemper: "Helt grei mat men ikke noe mer enn det."
Ulemper: "hadde sete 3C rett bak economy plus der satt det bare 2-3 mennesker men jeg fikk ikke lov å bruke toallette fremme på tross av at der var serveringsvogn som blokkerte midtgangen, helt uforståelig!"
Fordeler: "Siden vi er flying blue medlemmer (sølv) så gikk ombordstigingen veldig lett. Helt på slutten kom en flyvertinne og takket oss for at vi var lojale reisende og takket for turen. Det er første gang vi har opplevd det."
Fordeler: "Besetningen var hyggelig og serviceminded!"
Ulemper: "Du får ikke noe annet enn en liten pose med tørre flak."
Fordeler: "Hyggelig besetning."
Ulemper: "Det var en sandwich som var helt grei men ikke noe mer."

Delays, delays and more delays. 4 out of 4 flights in one week

Flying First Class with Lufthansa is something special, in every aspect of the word. It just has to be experienced!

Check in working effective. Kind cabin personnel . Not too note storage place inside for carry on luggage .

Fordeler: "Nice crew."
Ulemper: "Very cold. Always very cold in premium economy section on LH 747-8."
Fordeler: "Upgraded from premium to Business class. Very good service and a good night slep."

Flyet fra Oslo til Bodø var nesten en halv time forsinket, og vi var 57 personer som skulle videre med forskjellige Widerøe-fly, og de valgte å vente på oss alle. Fantastisk flott gjort av Widerøe

Not sure why the gate information would show "boarding" and then "gate closing" before anyone had actually started boarding. Was ultimately sat before the scheduled takeoff time, although takeoff was after the schedule. Favourable flying conditions allowed us to land 5 minutes early, although as there was another plane still sitting at our gate on arrival meant we were ultimately late to the gate (giving gate / disboarding times would be more honest than just the scheduled landing time). Somehow, even though there was a plane sitting at our gate on arrival, when we were allowed to taxi to the gate, there were apparently no ground staff there. What? Even though there was an incoming plane, they went elsewhere? Staff on the plane and the meal service were fine.

Reisen ble kansellert begge veier pga streiken. Snakk om sevice

Billettene våre ble kansellert pga streiken. Nye billetter tur/retur Barcelona kom på 19.500,-

SAS er i ferd med å bli håpløst utdatert for business reisende, dessverre. Man kaller det Plus og selger det inn som en business class, men det er jo bare tull... Reise fra CPH til Island var med Icelandair, full business og topp service, reise fra Reykjavik til Oslo, med SAS, var et svært gammelt fly, gamle og dårlige seter, fullt av mennesker som sild i tønne og dårlig mat. Mens flyet fra Oslo til Stavanger var nytt, alt var bedre men det burde vært motsatt; lengre distanser, bedre komfort, for fullt betalende passasjerer, men det tenker ikke SAS på. Jeg faser ut SAS fra nå av og vil fly mest mulig med andre selskap ut fra Stavanger, så det blir nok mer KLM fra nå av..

Ulemper: "Spørsmål om underholdning og mat bør få et valg med «ikke relevant»"
Fordeler: "Setene er behagelige, og selv i SAS Go er det mulig å legge setene lenger ned enn jeg er vant til hos en del andre flyselskaper i samme seteklasse."
Ulemper: "Det er ikke mulig å bestille spesialmåltid samtidig med billettene, man må ringe. Dette virker unødvendig tungvint, spesielt med tanke på at det var ekstra lang ventetid hos kundeservice i den aktuelle perioden. Heldigvis var det mulig å få hjelp via Facebook, men det er visst ikke vanlig."
Ulemper: "Planes are getting old. Seats are not the most comfortable."
Fordeler: "SAS tilbyr forutsigbart god o tilstrekkelig service i alle avseende."
Ulemper: "Der var alt for litt mat å kjøpe ombord, tok slutt ... unødvendig irriterende på morgenfly."
Ulemper: "Spørsmål om mat og underholdning bør få et alternativ med "ikke relevant" eller lignende, siden det mat evt må kjøpes og siden underholdning ikke alltid er et tilbud."

Helt ok reise, alt gikk innen schedule, bra landing. Norwegian kunne ha noen spennende blad å lese, wifi funger jo ikke optimalt.

Lang kø inn til venterom. Deretter ny kø for ombordstigning. Passkontrollen rask via elektronisk sjekk. Grei service ombord.

Jeg reiste på en billig billett og fikk det jeg betalte for. Flyet var punktlig, men kunne vært bedre renholdt.

Plutselig kun 15 minutter med internett! Jeg hadde koblet meg opp før avgang uten å være klar over denne vesentlige endringen, for at nettforbindelsen så ble kuttet mens den fortsatte å telle minutter, for så å få beskjed om at de 15 minuttene var brukt opp, nåe jeg en times tid senere prøvde å koble meg på igjen :(

Fordeler: "Kom frem i live"
Ulemper: "Renhold, søppel og mat i setene. Veldig varmt i flyet før avgang og ble sittende en stund før avgang."
Fordeler: "Supert at den sure passasjeren i midten flyttet seg til kjente annet sted i flyet. Hun var sur fordi jeg hadde plass C som hun ville ha, jeg ba henne flytte seg til sin plass på en høflig måte. Det er en grunn til at jeg reserverer på forhånd."
Ulemper: "Maten var under enhver kritikk. Helt ihjelkokt i microen. Det som skulle være broccoli var blitt en grønngul gugge. Gulrøtter uten substans, og til slutt mørt kjøtt. Men alt for salt. Åja, glemte fløtepotetene. De var så mye varmet at den var brun og tørr helt igjennom."
Fordeler: "Ganske god mat."
Ulemper: "Alt for varierende temperatur ombord. Det gikk fra iskaldt til kjempevarmt flere ganger. To runder iskaldt og to med kjempevarme. Det må vel kunne gjøres noe med?"
Ulemper: "Avgangen var avlåst slik at vi ikke hadde noe sted å sitte ned mens vi ventet på avgang"
Ulemper: "Både tur og retur var forsinket med 30 og 60 minutter. Lite info som vanlig. Mistet transport videre som vanlig. Godt nyttår"
Fordeler: "God plass, gode seter og hyggelig service."
Ulemper: "Middag var kun 1 av tre alternativer igjen når de kom til nest bakerste seteraden. Dette er litt for dårlig med tanke på premium bilettprisen. De løste det ved å hente mat fra lowfare cabinen og det etter at de hadde servert alle på premium."

Bestill billige flybilletter fra Europa til Norge

Nylige tilbud på tur/retur-reiser

17.11.fr.
direkteScandinavian Airlines
1t 00mOSL-BGO
20.11.ma.
direkteScandinavian Airlines
0t 55mBGO-OSL
602 kr
17.11.fr.
direkteScandinavian Airlines
1t 00mOSL-BGO
20.11.ma.
direkteScandinavian Airlines
1t 00mBGO-OSL
634 kr
11.10.on.
direkteScandinavian Airlines
0t 55mTRD-OSL
13.11.ma.
direkteScandinavian Airlines
1t 00mOSL-TRD
645 kr
16.11.to.
direkteFlere flyselskaper
1t 00mTRD-OSL
23.11.to.
direkteFlere flyselskaper
1t 05mOSL-TRD
656 kr
17.11.fr.
direkteScandinavian Airlines
0t 55mOSL-BGO
20.11.ma.
direkteScandinavian Airlines
1t 00mBGO-OSL
656 kr
17.12.sø.
direkteFlere flyselskaper
1t 00mTRD-OSL
5.1.fr.
direkteFlere flyselskaper
1t 05mOSL-TRD
677 kr
15.12.fr.
direkteNorwegian
2t 10mLGW-OSL
8.1.ma.
direkteNorwegian
2t 35mOSL-LGW
688 kr
10.10.ti.
direkteNorwegian
0t 55mTRD-OSL
17.10.ti.
direkteNorwegian
0t 55mOSL-TRD
731 kr
8.12.fr.
direkteNorwegian
2t 10mLGW-OSL
10.12.sø.
direkteNorwegian
2t 25mOSL-LGW
742 kr
11.10.on.
direkteNorwegian
1t 55mWAW-OSL
17.10.ti.
direkteNorwegian
1t 50mOSL-WAW
752 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Nylige tilbud på enveisreiser

31.10.ti.
1 stoppWizz Air
6t 30mTRD-OSL
322 kr
13.10.fr.
direkteNorwegian
0t 55mOSL-BGO
333 kr
17.10.ti.
direkteScandinavian Airlines
0t 50mOSL-BGO
344 kr
26.10.to.
direkteScandinavian Airlines
0t 55mOSL-TRD
344 kr
31.10.ti.
direkteScandinavian Airlines
0t 55mTRD-OSL
344 kr
3.10.ti.
1 stoppRyanair
22t 35mVIE-OSL
408 kr
4.10.on.
1 stoppRyanair
5t 20mVIE-OSL
419 kr
23.10.ma.
1 stoppFlere flyselskaper
9t 30mOSL-BGO
419 kr
23.10.ma.
1 stoppFlere flyselskaper
9t 30mOSL-BGO
430 kr
18.10.on.
direkteWideroe
1t 05mTRF-TRD
731 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Last minute flyreiser fra Europa til Norge

Last minute flyreiser, tog- og busstilbud

28.9.to.
direkteNorwegian
0t 55mOSL-BGO
5.10.to.
direkteNorwegian
0t 55mBGO-OSL
1 290 kr
29.9.fr.
direkteNorwegian
0t 55mOSL-TRD
1.10.sø.
direkteNorwegian
0t 55mTRD-OSL
1 290 kr
26.9.ti.
direkteNorwegian
0t 55mTRD-OSL
27.9.on.
direkteNorwegian
0t 55mOSL-TRD
1 290 kr
25.9.ma.
direkteNorwegian
0t 55mOSL-TRD
27.9.on.
direkteNorwegian
0t 55mTRD-OSL
1 344 kr
29.9.fr.
flere stoppFlere flyselskaper
4t 10mWAW-OSL
2.10.ma.
flere stoppFlere flyselskaper
7t 35mOSL-WAW
1 354 kr
26.9.ti.
flere stoppScandinavian Airlines
2t 40mTRD-OSL
27.9.on.
direkteScandinavian Airlines
0t 55mOSL-TRD
1 397 kr
26.9.ti.
direkteScandinavian Airlines
0t 55mTRD-OSL
26.9.ti.
flere stoppScandinavian Airlines
5t 05mOSL-TRD
1 516 kr
28.9.to.
direkteAir France
2t 20mCDG-OSL
2.10.ma.
direkteAir France
2t 25mOSL-CDG
2 150 kr
28.9.to.
flere stoppKLM
10t 15mWAW-OSL
3.10.ti.
flere stoppKLM
4t 50mOSL-WAW
2 214 kr
28.9.to.
flere stoppLufthansa
5t 45mLGW-OSL
5.10.to.
flere stoppLufthansa
4t 45mOSL-LGW
2 225 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Flyvninger til Norge

Returfly tilbud:

Norge - Europa

Kabinklasser:

6 685 kr
2 236 kr
107 kr