Finn billige flyvninger fra Trondheim til Spania fra 613 kr

Dette er den billigste enveisflyprisen funnet av en KAYAK-bruker de siste 72 timene ved å søke etter en flyreise med avgang den 31.10.. Prisene kan endres og er kanskje ikke tilgjengelige på alle flyvninger eller reisedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette kuppet.
1 voksen
Økonomi
0 bager
ti. 24.10.
ti. 31.10.
I løpet av de siste 7 dagene har reisende søkt 44 021 432 ganger på KAYAK, og dette er grunnen:

Spar 30 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Sambestill og spar pengerSpar penger når du sambestiller fly + hotell.

Søk blant hundrevis av reisenettsider samtidig for å finne tilbud på flyvninger til Spania

De nyeste flytilbudene for Spania

Beste tur/retur-priser funnet av våre brukere på KAYAK de siste 72 timene

MEST POPULÆREAlicante
1 stopp fra 1 150 kr
Las Palmas de Gran Canaria
2+ stopp fra 2 762 kr
Malaga
1 stopp fra 2 128 kr
Palma de Mallorca
1 stopp fra 2 246 kr
Madrid
1 stopp fra 4 235 kr

Godt å vite

Lavsesong

Januar

Høysesong

juli

Billigste flyvning

613 kr
De beste tidspunktene å unngå folkemassene på, med et prisfall på i gjennomsnitt 11 %.
De mest populære tidspunktene å fly på, med en prisøkning på i gjennomsnitt 25 %.
Flyvning fra Trondheim til Alicante

De beste tipsene for å finne billige flyvninger til Spania

 • Ser du etter billige flyreiser? 25% av våre brukere har funnet billetter fra Trondheim til følgende destinasjoner til disse prisene eller mindre: Malaga 1 819 kr èn vei - 2 970 kr tur/retur; Alicante 3 515 kr èn vei - 3 738 kr tur/retur; Las Palmas de Gran Canaria 1 430 kr èn vei - 4 278 kr tur/retur
 • Bestill minst 2 uker før avgang for å få en pris under gjennomsnittet.
 • juni og juli er høysesong. august.Den billigste måneden å fly fra Trondheim er Januar.
 • Avgang om morgen er rundt 13% dyrere enn avgang på ettermiddagen, gjennomsnittlig*.
*Gjennomsnitt av de laveste prisene vist i KAYAK’s søkeresultater for avgang innen de neste 30 dagene

Vanlige spørsmål – bestilling av flyreiser til Spania

 • Hvilke flyselskaper har fleksible retningslinjer for kansellering for flyvninger fra Trondheim til Spania på grunn av COVID-19?

  Norwegian har fjernet sine endrings- og kanselleringsgebyrer på flyvninger fra Trondheim til Spania. Sjekk retningslinjene på bestillingssiden.

 • Hvordan klarer KAYAK å finne så lave priser på flyvninger fra Trondheim til Spania?

  KAYAK er en reisesøkemotor. Dette innebærer at vi søker på tvers av hele Internett for å finne de beste prisene for brukerne våre. Vi behandler over 2 milliarder flyforespørsler i året, og dette gjør at vi kan vise et stort utvalg priser og alternativer for flyvninger fra Trondheim til Spania.

 • Hvordan kan KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser hjelpe meg med å finne ut når det er best å kjøpe flybilletten min fra Trondheim til Spania?

  KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser bruker historiske data til å fastslå sannsynligheten for en potensiell prisendring på en flyvning til Spania fra Trondheim innen 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente eller bestille med det samme.

 • Hva er KAYAK Mix-alternativet for flyvninger fra Trondheim til Spania?

  Med KAYAK Mix kan du kombinere enveisbilletter for å spare penger fremfor å kjøpe en vanlig tur/retur-billett. Du kan da fly til Spania med ett flyselskap, og tilbake til Trondheim med et annet.

 • Hva innebærer KAYAK-funksjonen «fleksible datoer», og hvorfor bør jeg ha den i bakhodet når jeg ser etter en flyvning fra Trondheim til Spania?

  Noen ganger er ikke reisedatoer skrevet i stein. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel omkring reisedatoene dine, kan du bruke fleksible datoer for å se alle alternativene når du skal fly til Spania fra Trondheim opptil 3 dager før/etter dine foretrukne datoer. Deretter kan du velge de flyvningene som passer deg best.

De 4 mest populære flyselskapene som betjener fra Trondheim til Spania

Score ifølge vurderinger fra KAYAK-kunder
8,2
WideroeGjennomsnittlig score basert på 78 vurderinger
80comfort
85boarding
70entertainment
73food
84overall
87crew
Flyselskapsvurderinger
Fordeler: "Meget dårlig seteplass. Harde seter som er direkte vonde å sitte i. Ingen støtte for nakke (høy person). Lav takhøyde i setet."
Ulemper: "Lavt støynivå. Nytt fly ...."
Les mer om Wideroe
Fordeler: "Meget dårlig seteplass. Harde seter som er direkte vonde å sitte i. Ingen støtte for nakke (høy person). Lav takhøyde i setet."
Ulemper: "Lavt støynivå. Nytt fly ...."

En av besetningen var uheldig og sølte en kopp kaffe i fanget mitt under servering. Det gikk bra for min del, men kunne kanskje fått en liten kompensasjon for det. Ikke noe økonomisk, men en ekstra dessert kanskje 😉👍🏻.

Typsik tursitklasse som på ethvert flyselskap; greit nok, liten plass, mat som forventet (ikke noe særlig) men turen gikk fint og uten overraskelser. KLM er alltid ok å reise med.

Ulemper: "De trenger å ha bedre kontroll på at passasjerer overholder smittevernsregler og sikkerhetsregler."
Fordeler: "Alt gikk greit så totalt sett fornøyd, dro før tiden og landet før så da fikk vi bedre tid i Amsterdam før neste avgang. Hyggelig besetning."
Ulemper: "Helt grei mat men ikke noe mer enn det."
Ulemper: "hadde sete 3C rett bak economy plus der satt det bare 2-3 mennesker men jeg fikk ikke lov å bruke toallette fremme på tross av at der var serveringsvogn som blokkerte midtgangen, helt uforståelig!"
Fordeler: "Siden vi er flying blue medlemmer (sølv) så gikk ombordstigingen veldig lett. Helt på slutten kom en flyvertinne og takket oss for at vi var lojale reisende og takket for turen. Det er første gang vi har opplevd det."
Fordeler: "Besetningen var hyggelig og serviceminded!"
Ulemper: "Du får ikke noe annet enn en liten pose med tørre flak."
Fordeler: "Hyggelig besetning."
Ulemper: "Det var en sandwich som var helt grei men ikke noe mer."

Flyet fra Oslo til Bodø var nesten en halv time forsinket, og vi var 57 personer som skulle videre med forskjellige Widerøe-fly, og de valgte å vente på oss alle. Fantastisk flott gjort av Widerøe

Not sure why the gate information would show "boarding" and then "gate closing" before anyone had actually started boarding. Was ultimately sat before the scheduled takeoff time, although takeoff was after the schedule. Favourable flying conditions allowed us to land 5 minutes early, although as there was another plane still sitting at our gate on arrival meant we were ultimately late to the gate (giving gate / disboarding times would be more honest than just the scheduled landing time). Somehow, even though there was a plane sitting at our gate on arrival, when we were allowed to taxi to the gate, there were apparently no ground staff there. What? Even though there was an incoming plane, they went elsewhere? Staff on the plane and the meal service were fine.

Reisen ble kansellert begge veier pga streiken. Snakk om sevice

Billettene våre ble kansellert pga streiken. Nye billetter tur/retur Barcelona kom på 19.500,-

SAS er i ferd med å bli håpløst utdatert for business reisende, dessverre. Man kaller det Plus og selger det inn som en business class, men det er jo bare tull... Reise fra CPH til Island var med Icelandair, full business og topp service, reise fra Reykjavik til Oslo, med SAS, var et svært gammelt fly, gamle og dårlige seter, fullt av mennesker som sild i tønne og dårlig mat. Mens flyet fra Oslo til Stavanger var nytt, alt var bedre men det burde vært motsatt; lengre distanser, bedre komfort, for fullt betalende passasjerer, men det tenker ikke SAS på. Jeg faser ut SAS fra nå av og vil fly mest mulig med andre selskap ut fra Stavanger, så det blir nok mer KLM fra nå av..

Ulemper: "Spørsmål om underholdning og mat bør få et valg med «ikke relevant»"
Fordeler: "Setene er behagelige, og selv i SAS Go er det mulig å legge setene lenger ned enn jeg er vant til hos en del andre flyselskaper i samme seteklasse."
Ulemper: "Det er ikke mulig å bestille spesialmåltid samtidig med billettene, man må ringe. Dette virker unødvendig tungvint, spesielt med tanke på at det var ekstra lang ventetid hos kundeservice i den aktuelle perioden. Heldigvis var det mulig å få hjelp via Facebook, men det er visst ikke vanlig."
Ulemper: "Planes are getting old. Seats are not the most comfortable."
Fordeler: "SAS tilbyr forutsigbart god o tilstrekkelig service i alle avseende."
Ulemper: "Der var alt for litt mat å kjøpe ombord, tok slutt ... unødvendig irriterende på morgenfly."
Ulemper: "Spørsmål om mat og underholdning bør få et alternativ med "ikke relevant" eller lignende, siden det mat evt må kjøpes og siden underholdning ikke alltid er et tilbud."

Helt ok reise, alt gikk innen schedule, bra landing. Norwegian kunne ha noen spennende blad å lese, wifi funger jo ikke optimalt.

Lang kø inn til venterom. Deretter ny kø for ombordstigning. Passkontrollen rask via elektronisk sjekk. Grei service ombord.

Jeg reiste på en billig billett og fikk det jeg betalte for. Flyet var punktlig, men kunne vært bedre renholdt.

Plutselig kun 15 minutter med internett! Jeg hadde koblet meg opp før avgang uten å være klar over denne vesentlige endringen, for at nettforbindelsen så ble kuttet mens den fortsatte å telle minutter, for så å få beskjed om at de 15 minuttene var brukt opp, nåe jeg en times tid senere prøvde å koble meg på igjen :(

Fordeler: "Kom frem i live"
Ulemper: "Renhold, søppel og mat i setene. Veldig varmt i flyet før avgang og ble sittende en stund før avgang."
Fordeler: "Supert at den sure passasjeren i midten flyttet seg til kjente annet sted i flyet. Hun var sur fordi jeg hadde plass C som hun ville ha, jeg ba henne flytte seg til sin plass på en høflig måte. Det er en grunn til at jeg reserverer på forhånd."
Ulemper: "Maten var under enhver kritikk. Helt ihjelkokt i microen. Det som skulle være broccoli var blitt en grønngul gugge. Gulrøtter uten substans, og til slutt mørt kjøtt. Men alt for salt. Åja, glemte fløtepotetene. De var så mye varmet at den var brun og tørr helt igjennom."
Fordeler: "Ganske god mat."
Ulemper: "Alt for varierende temperatur ombord. Det gikk fra iskaldt til kjempevarmt flere ganger. To runder iskaldt og to med kjempevarme. Det må vel kunne gjøres noe med?"
Ulemper: "Avgangen var avlåst slik at vi ikke hadde noe sted å sitte ned mens vi ventet på avgang"
Ulemper: "Både tur og retur var forsinket med 30 og 60 minutter. Lite info som vanlig. Mistet transport videre som vanlig. Godt nyttår"
Fordeler: "God plass, gode seter og hyggelig service."
Ulemper: "Middag var kun 1 av tre alternativer igjen når de kom til nest bakerste seteraden. Dette er litt for dårlig med tanke på premium bilettprisen. De løste det ved å hente mat fra lowfare cabinen og det etter at de hadde servert alle på premium."

Bestill billige flybilletter fra Trondheim til Spania

Nylige tilbud på tur/retur-reiser

13.1.lø.
1 stoppNorwegian
26t 45mTRD-ALC
20.1.lø.
1 stoppNorwegian
15t 35mALC-TRD
1 150 kr
13.1.lø.
1 stoppNorwegian
26t 45mTRD-ALC
20.1.lø.
direkteNorwegian
4t 20mALC-TRD
1 344 kr
27.11.ma.
1 stoppFlere flyselskaper
8t 15mTRD-ALC
4.12.ma.
1 stoppFlere flyselskaper
16t 05mALC-TRD
1 408 kr
27.11.ma.
1 stoppFlere flyselskaper
8t 15mTRD-ALC
4.12.ma.
1 stoppFlere flyselskaper
16t 05mALC-TRD
1 419 kr
27.11.ma.
1 stoppKLM
13t 25mTRD-ALC
4.12.ma.
1 stoppKLM
12t 30mALC-TRD
1 967 kr
13.1.lø.
2 stoppScandinavian Airlines
20t 05mTRD-ALC
20.1.lø.
2 stoppScandinavian Airlines
27t 05mALC-TRD
2 074 kr
24.10.ti.
1 stoppScandinavian Airlines
6t 55mTRD-PMI
13.11.ma.
1 stoppScandinavian Airlines
18t 25mPMI-TRD
2 246 kr
9.12.lø.
1 stoppKLM
10t 20mTRD-BCN
12.12.ti.
1 stoppKLM
5t 25mBCN-TRD
2 268 kr
9.12.lø.
2 stoppLufthansa
10t 50mTRD-BCN
12.12.ti.
2 stoppLufthansa
8t 30mBCN-TRD
2 913 kr
9.12.lø.
2 stoppLufthansa
10t 50mTRD-BCN
12.12.ti.
2 stoppLufthansa
8t 30mBCN-TRD
2 945 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Nylige tilbud på enveisreiser

31.10.ti.
1 stoppWizz Air
29t 20mTRD-ALC
613 kr
1.11.on.
1 stoppNorwegian
27t 00mTRD-ALC
634 kr
26.11.sø.
1 stoppNorwegian
16t 10mTRD-BCN
828 kr
16.10.ma.
2 stoppFlere flyselskaper
27t 45mTRD-AGP
871 kr
26.11.sø.
2 stoppFlere flyselskaper
20t 20mTRD-BCN
881 kr
10.10.ti.
1 stoppKLM
10t 25mTRD-AGP
1 859 kr
25.12.ma.
2 stoppLufthansa
15t 35mTRD-BCN
2 021 kr
14.10.lø.
1 stoppKLM
13t 40mTRD-AGP
2 214 kr
30.9.lø.
2 stoppScandinavian Airlines
17t 05mTRD-PMI
4 804 kr
3.10.ti.
1 stoppScandinavian Airlines
5t 50mTRD-PMI
5 933 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Last minute flyreiser fra Trondheim til Spania

Last minute flyreiser, tog- og busstilbud

29.9.fr.
flere stoppFlere flyselskaper
10t 15mTRD-AGP
4.10.on.
direkteFlere flyselskaper
4t 15mAGP-TRD
3 429 kr
29.9.fr.
flere stoppFlere flyselskaper
36t 20mTRD-AGP
4.10.on.
direkteFlere flyselskaper
4t 15mAGP-TRD
3 439 kr
29.9.fr.
flere stoppFlere flyselskaper
10t 15mTRD-AGP
4.10.on.
flere stoppFlere flyselskaper
29t 50mAGP-TRD
3 697 kr
27.9.on.
flere stoppFlere flyselskaper
8t 30mTRD-LPA
4.10.on.
flere stoppFlere flyselskaper
20t 10mLPA-TRD
3 794 kr
27.9.on.
flere stoppFlere flyselskaper
21t 25mTRD-LPA
4.10.on.
flere stoppFlere flyselskaper
21t 30mLPA-TRD
3 816 kr
29.9.fr.
flere stoppFlere flyselskaper
10t 15mTRD-AGP
3.10.ti.
flere stoppFlere flyselskaper
16t 55mAGP-TRD
3 826 kr
27.9.on.
flere stoppFlere flyselskaper
21t 25mTRD-LPA
4.10.on.
flere stoppFlere flyselskaper
20t 10mLPA-TRD
3 891 kr
27.9.on.
flere stoppFlere flyselskaper
21t 25mTRD-LPA
4.10.on.
flere stoppFlere flyselskaper
20t 10mLPA-TRD
3 934 kr
27.9.on.
flere stoppFlere flyselskaper
8t 30mTRD-LPA
4.10.on.
flere stoppFlere flyselskaper
21t 30mLPA-TRD
3 945 kr
27.9.on.
flere stoppScandinavian Airlines
10t 15mTRD-BCN
1.10.sø.
flere stoppScandinavian Airlines
8t 30mBCN-TRD
12 070 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Flybilletter fra Trondheim til Spania

Avgang:

Trondheim (TRD)Norge

Returfly tilbud:

Spania - Trondheim

Kabinklasser:

2 010 kr

Se gjennom avgangssteder: