Trips

KAYAK har revolusjonert reiseindustrien siden 2004. Metasøk for reiser? Ingen gjorde det. Før vi gjorde det.

I dag behandler vi over 2 billioner søk årlig etter reiseinformasjon, og vi hjelper millioner av reisende rundt verden med å ta de riktige avgjørelsene. For hvert søk, søker KAYAK gjennom hundrevis av reisesider for å vise reisende informasjonen de trenger for å finne flyvninger, hoteller, leiebiler eller pakkereiser.

De siste 10 årene har vi vokst fra et lite kontor med 14 ansatte til et team med over 1000 reiseglade ansatte som jobber med 7 internasjonale merkevarer; KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi og HotelsCombined. Sammen hjelper vi mennesker med å oppleve verden ved å lage deres favoritt-reiseverktøy.

I 2013 ble vi kjøpt opp av Booking Holdings, verdensleder innen nettreiser.

KAYAK i tall.

Vår kjærlighet for data gjør at vi er oppdaterte på alt vi gjør. Hvert teammedlem i KAYAK kjenner vår business godt, ned til tall og nummer.

2,000,000,000+

Sidesøk per år

14
År i business
7
Merkevarer administrert av KAYAK
60+
Internasjonale sider
Se dem her
1,000+
Medlemmer av teamet
(inkludert våre pelskledde kontorvenner)
12
Internasjonale kontorer
20+
Sidespråk
Interessert i en
karriere hos KAYAK?
Vis stillinger

Husk: KAYAK er en reisesøkemaskin, så vi verken selger eller behandler billetter eller reservasjoner. Vi hjelper deg bare med å finne reiseinformasjonen du trenger for å komme deg ut og oppleve verden.

Glemt passord?

Skriv inn e-postadressen knyttet til din konto under, og vi vil sende deg en e-post med link der du kan nullstille passordet.

Avbryt