Reis som en proff med KAYAK.

KAYAK har revolusjonert reiseindustrien siden 2004. Metasøk for reiser? Ingen gjorde det. Før vi gjorde det.

I dag behandler vi årlig milliarder av forespørsler knyttet til reiseinformasjon på tvers av plattformene våre, og vi hjelper millioner av reisende i hele verden med å ta de riktige avgjørelsene. For hver forespørsel søker KAYAK gjennom hundrevis av reisesider for å vise reisende den informasjonen de trenger for å finne de rette flyvningene, hotellene, leiebilene og pakkereisene.

I over et tiår har vi vokst fra å være et lite kontor med 14 ansatte til å bli et selskap med over 1000 reiselystne medarbeidere på tvers av 7 internasjonale merker: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi og HotelsCombined. Sammen gjør vi det enklere for alle og enhver å oppleve verden.

I 2013 ble vi kjøpt opp av Booking Holdings, verdensleder innen nettreiser.

KAYAK i tall.

Vår kjærlighet for data gjør at vi er oppdaterte på alt vi gjør. Hvert teammedlem i KAYAK kjenner vår business godt, ned til tall og nummer.

7
Merkevarer administrert av KAYAK
60+
Internasjonale sider
Se dem her
1,000+
Medlemmer av teamet
(inkludert våre pelskledde kontorvenner)
26
Internasjonale kontorer
20+
Sidespråk

Interessert i å jobbe hos KAYAK?

Hallo.

Husk: KAYAK er en reisesøkemaskin, så vi verken selger eller behandler billetter eller reservasjoner. Vi hjelper deg bare med å finne reiseinformasjonen du trenger for å komme deg ut og oppleve verden.