Reis som en proff med KAYAK.

KAYAK har revolusjonert reiseindustrien siden 2004. Metasøk for reiser? Ingen gjorde det. Før vi gjorde det.

I dag behandler vi årlig over 6 milliarder forespørsler knyttet til reiseoinformasjon på tvers av plattformene våre, og vi hjelper millioner av reisende i hele verden med å ta de riktige avgjørelsene. For hver forespørsel søker KAYAK gjennom hundrevis av reisesider for å vise reisende den informasjonen de trenger for å finne de rette flyvningene, hotellene, leiebilene og pakkereisene.

De siste 10 årene har vi vokst fra et lite kontor med 14 ansatte til et team med over 1000 reiseglade ansatte som jobber med 7 internasjonale merkevarer: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi og HotelsCombined. Sammen gjør vi det enklere for alle å oppleve verden.

I 2013 ble vi kjøpt opp av Booking Holdings, verdensleder innen nettreiser.

KAYAK i tall.

Vår kjærlighet for data gjør at vi er oppdaterte på alt vi gjør. Hvert teammedlem i KAYAK kjenner vår business godt, ned til tall og nummer.

Mer enn 6 000 000 000

Forespørsler på tvers av plattformene våre hvert år

16
År i business
7
Merkevarer administrert av KAYAK
60+
Internasjonale sider
Se dem her
1,000+
Medlemmer av teamet
(inkludert våre pelskledde kontorvenner)
26
Internasjonale kontorer
20+
Sidespråk
Interessert i en
karriere hos KAYAK?
Vis stillinger

Husk: KAYAK er en reisesøkemaskin, så vi verken selger eller behandler billetter eller reservasjoner. Vi hjelper deg bare med å finne reiseinformasjonen du trenger for å komme deg ut og oppleve verden.