SVG - EWR

Finn billige flyvninger fra Stavanger til New York Newark for 4 902 kr

Dette er den billigste tur/retur-flyprisen funnet av en KAYAK-bruker de siste 72 timene ved å søke etter en flyreise med avgang den 4.11.. Flyprisene kan endres og vil kanskje ikke være tilgjengelig på alle flyreiser eller datoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette kuppet.
1 voksen
Økonomi
0 bager
fr. 3.11.
fr. 10.11.
I løpet av de siste 7 dagene har reisende søkt 44 105 490 ganger på KAYAK, og dette er grunnen:

Spar 30 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Sambestill og spar pengerSpar penger når du sambestiller fly + hotell.

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for flytilbud til New York Newark

Dette er flyselskapene som KAYAKs brukere velger oftest når de gjør et flysøk fra Stavanger til Newark.
Dette er flyselskapene som KAYAKs brukere velger oftest når de gjør et flysøk fra Stavanger til Newark.

Hvor mye koster den billigste flyreisen fra Stavanger til New York Newark?

Her er noen av de beste tilbudene funnet nylig på KAYAK for rundtursflyvninger fra Stavanger til New York Newark som har avgang i løpet av de neste månedene. Selv om disse flyvningene var tilgjengelige på KAYAK de siste 72 timene, kan priser og tilgjengelighet endres og tilbudene kan utløpe.
06:15 - 15:00SVG-EWR
13t 45m1 stopp
22:00 - 11:50EWR-SVG
31t 50m1 stopp
4 902 krLufthansa
Finn Tilbud
lø.. 4. nov.. - lø.. 11. nov..
06:15 - 21:30SVG-EWR
20t 15m1 stopp
23:00 - 11:50EWR-SVG
30t 50m2 stopp
5 328 krLufthansa
Finn Tilbud
lø.. 4. nov.. - lø.. 11. nov..
09:55 - 23:37SVG-EWR
18t 42m2 stopp
17:16 - 13:50EWR-SVG
14t 34m2 stopp
5 415 krDelta
Finn Tilbud
lø.. 4. nov.. - lø.. 11. nov..
09:55 - 09:31SVG-EWR
28t 36m3 stopp
17:40 - 15:55EWR-SVG
16t 15m2 stopp
10 044 krTAP AIR PORTUGAL
Finn Tilbud
lø.. 4. nov.. - lø.. 11. nov..
09:55 - 09:31SVG-EWR
28t 36m3 stopp
18:50 - 22:15EWR-SVG
21t 25m3 stopp
26 354 krTAP AIR PORTUGAL
Finn Tilbud
lø.. 4. nov.. - lø.. 11. nov..

Godt å vite

Lavsesong

februar

Høysesong

juli

Billigste flyvning

4 902 kr
De beste tidspunktene å unngå folkemassene på, med et prisfall på i gjennomsnitt 35 %.
De mest populære tidspunktene å fly på, med en prisøkning på i gjennomsnitt 23 %.
Flyvning fra Stavanger til New York Newark

Når bør man bestille fly fra Stavanger til New York Newark

Er du fleksibel på reisedatoer? Finn de beste tidene å reise påfra Stavanger til New York Newark basert på våre flydata for siste 12 måneder. Finn den rimeligste måneden, til og med rimeligste dagen å fly på.
Estimert pris for tur/retur
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for å gi en anslått pris for enveisreiser eller tur-retur med en varighet på opptil 40 dager. Selv om vi prøver å gi faktiske minimumspriser for hver dato, er noen priser spådommer og faktiske priser kan variere.
Snittpris per måned
For å beregne daglige gjennomsnittspriser tar KAYAK alle prisene for hver dag før avreise det siste året for flyreiser fra Stavanger til Newark, fjerner de øverste 0,1 %, og tar deretter medianen av alle verdiene for hver måned.
Flypriser når reisedato nærmer seg
For å beregne daglige gjennomsnittspriser tar KAYAK alle prisene for hver dag før avreise det siste året for flyreiserfra Stavanger til Newark, fjerner de øverste 0,1 %, og tar deretter medianen av alle verdiene for hver måned.

Top tips for finding a cheap flight from Stavanger to New York Newark

 • Høysesong anses å være i mars, april og mai. Den billigste måneden for å fly er i februar.

Spørsmål og Svar for bestilling av fly fra Stavanger til New York Newark

 • Hvor lang tid tar det med fly fra Stavanger til New York Newark?

  Denne flyruten krever minst ett stopp og tar minimum 13t 45m.

 • Hvilken ukedag er det billigst å fly fra Stavanger til New York Newark?

  Hvis du ser etter er tilbud på fly fra Stavanger til New York Newark, bør du se etter avganger på onsdager og unngå å reise på en onsdag ettersom det normalt er den dyreste dagen. Når du flyr tilbake fra New York Newark, er det torsdag som er den billigste dagen å fly på, og fredag som er den dyreste.

 • Hvilke flyplasser vil jeg bruke når jeg flyr fra Stavanger til New York Newark?

  Stavanger og New York Newark betjenes begge av én hovedflyplass. Du vil reise fra Stavanger med avgang fra Stavanger Sola, og vil ankomme New York Newark.

 • Hva er tidligste avgang fra Stavanger til New York Newark?

  Tidligste avgang til New York Newark går fra Stavanger kl. kl. 02:15.

 • Når går siste fly fra Stavanger til New York Newark?

  Siste avgang til New York Newark går fra Stavanger kl. kl. 05:55.

 • hvilke flyselskap flyr nonstop mellom Stavanger og New York Newark?

  Det er ingen direktefly mellom Stavanger og New York Newark.

 • Hvilke flytyper flyr oftest fra Stavanger til New York Newark?

  Vi har dessverre ikke den informasjonen for denne ruten.

 • Hvilke luftfartsallianser tilbyr flyvninger fra Stavanger til New York Newark?

  Star Alliance, og SkyTeam er de luftfartsalliansene som flyr mellom Stavanger og New York Newark, med Star Alliance som benyttes hyppigst på denne ruten.

 • Hvordan klarer KAYAK å finne så lave priser på flyvninger fra Stavanger til New York Newark?

  KAYAK er en reisesøkemotor. Dette innebærer at vi søker på tvers av hele Internett for å finne de beste prisene for brukerne våre. Vi behandler over 2 milliarder flyforespørsler i året, og dette gjør at vi kan vise et stort utvalg priser og alternativer for flyvninger fra Stavanger til New York Newark.

 • Hvordan kan KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser hjelpe meg med å finne ut når det er best å bestille flybilletten min fra Stavanger til New York Newark?

  KAYAKs verktøy for flyprisprognoser bruker historikkdata til å fastslå sannsynligheten for en potensiell prisendring på en flyvning til Stavanger fra New York Newark innen 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente eller bestille med det samme.

 • Hva er KAYAK Mix-alternativet for flyvninger fra Stavanger til New York Newark?

  Med KAYAK Mix kan du kombinere enveisbilletter for å spare penger fremfor å kjøpe en vanlig tur/retur-billett. Du kan da fly til New York Newark med ett flyselskap, og tilbake til Stavanger med et annet.

 • Hva innebærer KAYAK-funksjonen «fleksible datoer», og hvorfor bør jeg ha den i bakhodet når jeg ser etter en flyvning fra Stavanger til New York Newark?

  Noen ganger er ikke reisedatoer skrevet i stein. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel omkring reisedatoene dine, kan du bruke fleksible datoer for å se alle alternativene når du skal fly til New York Newark fra Stavanger opptil 3 dager før/etter dine foretrukne datoer. Deretter kan du velge de flyvningene som passer deg best.

Høyest rangerte flyselskap som flyr fra Stavanger til New York Newark

 
Se ekte verifiserte KAYAK kundeanmeldelser for flyselskaper som flyr fra Stavanger til Newark. Flyselskapenes score samlet fra alle anmeldelser som er lagt inn av passasjerer på KAYAK etter å ha flydd med et flyselskap. KAYAK viser ikke anmeldelser som er eldre enn 5 år.
Trenger du hjelp til å velge hvilket flyselskap du skal reise med til Stavanger? KAYAKs flyselskapsanmeldelser gir en samlet poengsum for hvert flyselskap basert på en rekke faktorer, inkludert komfort, ombordstigning, underholdning på flyet og mer, for å gjøre avgjørelsen din enklere. Se flyselskapets score ihht. KAYAKs anmeldelser. Se flyselskapets score basert på anmeldelser hos KAYAK.
7,6
Scandinavian AirlinesGjennomsnittlig score basert på 5359 vurderinger
71entertainment
78overall
76comfort
79boarding
82crew
71food
Flyselskapsvurderinger

Flyet fra Oslo til Bodø var nesten en halv time forsinket, og vi var 57 personer som skulle videre med forskjellige Widerøe-fly, og de valgte å vente på oss alle. Fantastisk flott gjort av Widerøe

Les mer om Scandinavian Airlines

Flyet fra Oslo til Bodø var nesten en halv time forsinket, og vi var 57 personer som skulle videre med forskjellige Widerøe-fly, og de valgte å vente på oss alle. Fantastisk flott gjort av Widerøe

Not sure why the gate information would show "boarding" and then "gate closing" before anyone had actually started boarding. Was ultimately sat before the scheduled takeoff time, although takeoff was after the schedule. Favourable flying conditions allowed us to land 5 minutes early, although as there was another plane still sitting at our gate on arrival meant we were ultimately late to the gate (giving gate / disboarding times would be more honest than just the scheduled landing time). Somehow, even though there was a plane sitting at our gate on arrival, when we were allowed to taxi to the gate, there were apparently no ground staff there. What? Even though there was an incoming plane, they went elsewhere? Staff on the plane and the meal service were fine.

Reisen ble kansellert begge veier pga streiken. Snakk om sevice

Billettene våre ble kansellert pga streiken. Nye billetter tur/retur Barcelona kom på 19.500,-

SAS er i ferd med å bli håpløst utdatert for business reisende, dessverre. Man kaller det Plus og selger det inn som en business class, men det er jo bare tull... Reise fra CPH til Island var med Icelandair, full business og topp service, reise fra Reykjavik til Oslo, med SAS, var et svært gammelt fly, gamle og dårlige seter, fullt av mennesker som sild i tønne og dårlig mat. Mens flyet fra Oslo til Stavanger var nytt, alt var bedre men det burde vært motsatt; lengre distanser, bedre komfort, for fullt betalende passasjerer, men det tenker ikke SAS på. Jeg faser ut SAS fra nå av og vil fly mest mulig med andre selskap ut fra Stavanger, så det blir nok mer KLM fra nå av..

Ulemper: "Spørsmål om underholdning og mat bør få et valg med «ikke relevant»"
Fordeler: "Setene er behagelige, og selv i SAS Go er det mulig å legge setene lenger ned enn jeg er vant til hos en del andre flyselskaper i samme seteklasse."
Ulemper: "Det er ikke mulig å bestille spesialmåltid samtidig med billettene, man må ringe. Dette virker unødvendig tungvint, spesielt med tanke på at det var ekstra lang ventetid hos kundeservice i den aktuelle perioden. Heldigvis var det mulig å få hjelp via Facebook, men det er visst ikke vanlig."
Ulemper: "Planes are getting old. Seats are not the most comfortable."
Fordeler: "SAS tilbyr forutsigbart god o tilstrekkelig service i alle avseende."
Ulemper: "Der var alt for litt mat å kjøpe ombord, tok slutt ... unødvendig irriterende på morgenfly."
Ulemper: "Spørsmål om mat og underholdning bør få et alternativ med "ikke relevant" eller lignende, siden det mat evt må kjøpes og siden underholdning ikke alltid er et tilbud."

Flybilletter fra Stavanger til New York Newark

Avgang:

Stavanger (SVG)Norge

Destinasjon:

New York Newark (EWR)USA

Returfly tilbud:

New York Newark - Stavanger

Kabinklasser:

Se gjennom avgangssteder:

Se gjennom destinasjoner: