Finn flyreiser
Tilbud
Innsikt
FAQs & Tips

Finn billige flyvninger til Kyiv

1 voksen
0 bager
fr. 22.3.
fr. 29.3.
I løpet av de siste 7 dagene har reisende søkt 50 039 094 ganger på KAYAK, og dette er grunnen:

Spar 22 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Sambestill og spar pengerSpar penger når du sambestiller fly + hotell.

Flyvninger til Kyiv - Reiseinnsikt & Trender

Få datagenerert innsikt og trender på flyvninger til Kyivfor å hjelpe deg med å finne de billigste flyreisene, den beste tiden å fly på og mye mer.

Hvor lang tid tar flyvningen til Kyiv?

Lengden på flyvningen til Kyiv avenger av avreise- og ankomstflyplass. Åpenbart vil en reise med mellom landing tar lenger tid. De mest popluære rutene til Kyiv på KAYAK er fra Bergen, som tar 9t 30m, og Oslo, som tar 21t 15m.

Når bør man bestille fly til Kyiv?

Er du fleksibel på reisedatoer? Finn de beste tidene å reise påtil Kyiv basert på våre flydata for siste 12 måneder. Finn den rimeligste måneden, til og med rimeligste dagen å fly på.
Estimert pris for tur/retur
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for å gi en anslått pris for enveisreiser eller tur-retur med en varighet på opptil 40 dager. Informasjonen gjelder flyvninger til Kyiv basert på din lokasjon. Selv om vi prøver å gi faktiske minimumspriser for hver dato, er noen priser spådommer og faktiske priser kan variere.

Vanlige spørsmål – bestilling av flyreiser til Kyiv

 • Hvilken av Kyiv sine flyplasser ligger nærmest sentrum av Kyiv?

  Avstanden mellom Kyiv Zhulhany og sentrum av Kyiv, er 7 km, noe som gjør den til den nærmeste av de 2 flyplassene i Kyiv. Kyiv Boryspil Intl ligger 29 km unna sentrum.

 • Hvordan klarer KAYAK å finne så lave priser på flyvninger til Kyiv?

  KAYAK er en reisesøkemotor. Dette innebærer at vi søker på tvers av hele Internett for å finne de beste prisene for brukerne våre. Vi behandler over 2 milliarder flyforespørsler i året, og dette gjør at vi kan vise et stort utvalg priser og alternativer for flyvninger til Kyiv.

 • Hvordan kan KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser hjelpe meg med å finne ut når det er best å kjøpe flybilletten min til Kyiv?

  KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser bruker historiske data til å fastslå sannsynligheten for en potensiell prisendring på en flyvning til Kyiv innen 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente eller bestille med det samme.

 • Hva er KAYAK Mix-alternativet for flyvninger til Kyiv?

  Med KAYAK Mix kan du kombinere enveisbilletter for å spare penger fremfor å kjøpe en vanlig tur/retur-billett. Du kan da fly til Kyiv med ett flyselskap, og tilbake med et annet.

 • Hva innebærer KAYAK-funksjonen «fleksible datoer», og hvorfor bør jeg ha den i bakhodet når jeg ser etter en flyvning til Kyiv?

  Noen ganger er ikke reisedatoer skrevet i stein. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel omkring reisedatoene dine, kan du bruke fleksible datoer for å se alle alternativene når du skal fly til Kyiv opptil 3 dager før/etter dine foretrukne datoer. Deretter kan du velge de flyvningene som passer deg best.

 • Hvor mange flyplasser er det i Kyiv?

  Det er 2 flyplasser i Kyiv: Kyiv Zhulhany flyplass (IEV) og Kyiv Boryspil Intl flyplass (KBP). Den travleste flyplassen er Kyiv Zhulhany flyplass (IEV), med 0% av alle ankommende flyvninger.

Se flere FAQs

De beste tipsene for å finne billige flyvninger til Kyiv

 • Januar og februar er høysesong. Desember.Den billigste måneden å fly fra Norge er Januar.
 • Skriv inn foretrukket avreiseflyplass og foretrukkede reisedatoer i søkefeltet ovenfor for å låse opp de nyeste flytilbudene for Kyiv.

Bestill billige flybilletter til Kyiv

Tur/retur tilbud på flyreiser

flere stoppFlere flyselskaper
2617 kmOSL-UA1
flere stoppFlere flyselskaper
2617 kmUA1-OSL
flere stoppFlere flyselskaper
3086 kmBGO-UA1
flere stoppFlere flyselskaper
3086 kmUA1-BGO

Søk etter antall stopp

Enveis flytilbud

flere stoppFlere flyselskaper
2617 kmOSL-UA1
flere stoppFlere flyselskaper
3086 kmBGO-UA1

Søk etter antall stopp

Flyvninger til Kyiv

Returfly tilbud:

Kyiv - Norge

Kabinklasser:

Se gjennom avgangssteder:

2 192 kr
Fly Bergen-Kyiv
5 159 kr
Fly Narvik-Kyiv
14 681 kr
Fly Oslo-Kyiv