Finn billige flyvninger til Israel fra 1 000 kr

Dette er den billigste enveisflyprisen funnet av en KAYAK-bruker de siste 72 timene ved å søke etter en flyreise med avgang den 20.2.. Prisene kan endres og er kanskje ikke tilgjengelige på alle flyvninger eller reisedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette kuppet.
1 voksen
0 bager
fr. 29.12.
fr. 5.1.
I løpet av de siste 7 dagene har reisende søkt 43 752 547 ganger på KAYAK, og dette er grunnen:

Spar 22 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Sambestill og spar pengerSpar penger når du sambestiller fly + hotell.

Søk blant hundrevis av reisenettsider samtidig for å finne tilbud på flyvninger til Israel

De nyeste flytilbudene for Israel

Beste tur/retur-priser funnet av våre brukere på KAYAK de siste 72 timene

MEST POPULÆRETel Aviv
1 stopp fra 2 532 kr

Godt å vite

Lavsesong

Januar

Høysesong

april

Billigste flyvning

1 000 kr
De beste tidspunktene å unngå folkemassene på, med et prisfall på i gjennomsnitt 26 %.
De mest populære tidspunktene å fly på, med en prisøkning på i gjennomsnitt 9 %.
Flyvning fra Oslo Gardermoen til Tel Aviv

De beste tipsene for å finne billige flyvninger til Israel

 • Bestill minst 1 uke før avgang for å få en pris under gjennomsnittet.
 • juni er høysesong, og juli.Den billigste måneden å fly fra Norge er November.
 • Skriv inn foretrukket avreiseflyplass og foretrukkede reisedatoer i søkefeltet ovenfor for å låse opp de nyeste flytilbudene for Israel.

Vanlige spørsmål – bestilling av flyreiser til Israel

 • Hvor lang tid tar flyvningen til Israel?

  En direkteflyvning fra Norge til Israel tar i gjennomsnitt 17t 18m, og avstanden er 6058 km. Den mest populære ruten er Oslo – Tel Aviv med en gjennomsnittlig reisetid på 6t 50m.

 • Hvilken er den billigste flyvningen til Israel?

  Den billigste flybilletten til Israel fra Norge som ble funnet i løpet av de siste 72 timene, kostet 958 kr. Den mest populære ruten er Oslo Gardermoen til Tel Aviv Ben Gurion Intl, og den billigste tur/retur-flybilletten funnet for denne ruten i løpet av de siste 72 timene, kostet 958 kr.

 • Hvordan kan KAYAKs verktøy for flyprisprognoser hjelpe meg å finne ut hvilket tidspunkt som er det beste å bestille på?

  KAYAKs verktøy for flyprisprognoser bruker historikkdata til å avgjøre om det er sannsynlig at prisen til en bestemt destinasjon eller på en bestemt dato vil endre seg i løpet av 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente litt eller bestille med det samme.

De 3 mest populære flyselskapene som flyr til Israel

Trenger du hjelp til å velge hvilket flyselskap du skal reise med til Norge? KAYAKs flyselskapsanmeldelser gir en samlet poengsum for hvert flyselskap basert på en rekke faktorer, inkludert komfort, ombordstigning, underholdning på flyet og mer, for å gjøre avgjørelsen din enklere. Se flyselskapets score basert på anmeldelser hos KAYAK.
7,8
KLMGjennomsnittlig score basert på 3875 vurderinger
80boarding
72entertainment
74food
80overall
85crew
76comfort
Flyselskapsvurderinger

Flyvningen mellom Trondheim og Amsterdam var knallbra! Denne ble fløyet av KLM selv. Men flyet fra Amsterdam til Alicante ble fløyet av Transavia, og dette var en skuffelse fra begynnelse til slutt! For det første startet fikk vi mail med beskjed om at maks størrelse på handbagasje på dette flyet var 40x30x20cm, noe som er betraktelig mindre enn hva andre tillater. Mens vi stod og ventet på å boarde, kom det ei dama og merket alle som hadde normal størrelse på handbagasjen, med at bagasjen var ok. Hadde man vist dette, så hadde vi tatt med normal handbagasje. Og så startet de ombordstigningen etter flyet egentlig skulle ha tatt av, og flyet var der i god tid før. Ombord på flyet, så var det så trangt at det var umulig å sitte normalt! Nei dette var en stor skuffelse. Blir ikke å bruke KLM på denne ruten igjen, så lenge Transavia flyr

Les mer om KLM

Flyvningen mellom Trondheim og Amsterdam var knallbra! Denne ble fløyet av KLM selv. Men flyet fra Amsterdam til Alicante ble fløyet av Transavia, og dette var en skuffelse fra begynnelse til slutt! For det første startet fikk vi mail med beskjed om at maks størrelse på handbagasje på dette flyet var 40x30x20cm, noe som er betraktelig mindre enn hva andre tillater. Mens vi stod og ventet på å boarde, kom det ei dama og merket alle som hadde normal størrelse på handbagasjen, med at bagasjen var ok. Hadde man vist dette, så hadde vi tatt med normal handbagasje. Og så startet de ombordstigningen etter flyet egentlig skulle ha tatt av, og flyet var der i god tid før. Ombord på flyet, så var det så trangt at det var umulig å sitte normalt! Nei dette var en stor skuffelse. Blir ikke å bruke KLM på denne ruten igjen, så lenge Transavia flyr

En av besetningen var uheldig og sølte en kopp kaffe i fanget mitt under servering. Det gikk bra for min del, men kunne kanskje fått en liten kompensasjon for det. Ikke noe økonomisk, men en ekstra dessert kanskje 😉👍🏻.

Typsik tursitklasse som på ethvert flyselskap; greit nok, liten plass, mat som forventet (ikke noe særlig) men turen gikk fint og uten overraskelser. KLM er alltid ok å reise med.

Ulemper: "De trenger å ha bedre kontroll på at passasjerer overholder smittevernsregler og sikkerhetsregler."
Fordeler: "Alt gikk greit så totalt sett fornøyd, dro før tiden og landet før så da fikk vi bedre tid i Amsterdam før neste avgang. Hyggelig besetning."
Ulemper: "Helt grei mat men ikke noe mer enn det."
Ulemper: "hadde sete 3C rett bak economy plus der satt det bare 2-3 mennesker men jeg fikk ikke lov å bruke toallette fremme på tross av at der var serveringsvogn som blokkerte midtgangen, helt uforståelig!"
Fordeler: "Siden vi er flying blue medlemmer (sølv) så gikk ombordstigingen veldig lett. Helt på slutten kom en flyvertinne og takket oss for at vi var lojale reisende og takket for turen. Det er første gang vi har opplevd det."
Fordeler: "Besetningen var hyggelig og serviceminded!"
Ulemper: "Du får ikke noe annet enn en liten pose med tørre flak."
Fordeler: "Hyggelig besetning."
Ulemper: "Det var en sandwich som var helt grei men ikke noe mer."

Delayed flight departure communicated a little in advance (at least wasn't after departure time), although message sent in app around 11:30 that flight was ready for boarding, which it clearly wasn't as incoming passengers were still disembarking. Disembarking still hadn't finished by 11:40 when we should supposedly board (under the delayed time). Boarding eventually around 11:50-11:55. Never heard any reason for the delay, which is perhaps no worse than the usual tripe that the late departure was due to the late arriving plane. Pushback was regardless not too far behind the revised time - around 12:15, compared to 12:10 advice. Not entirely surprising with a late arrival, gate was reassigned, but we're then basically abandoned on the tarmac and parking bay - seems someone forgot that passengers need somehow other than the emergency slides to get off the plane; all having to ultimately depart via the rear door. Proof, well, that flying in the "pointy end" of the plane doesn't get you to your desination any quicker. Good (for me), but a little surprising from past travels, that the crew seemed to just go straight to English speaking to passengers instead of using German. Perhaps on a short flight, that is just quicker and easier. All good with the food, and in contrast to the connecting flight I had into CPH, could actually be considered a meal; despite not knowing exactly what it was. The chocolate mousse thing for the dessert went down very nicely. Crew polite and service oriented; although did put the napkin for my second orange juice down upside down (the logo was face down).

Delays, delays and more delays. 4 out of 4 flights in one week

Flying First Class with Lufthansa is something special, in every aspect of the word. It just has to be experienced!

Check in working effective. Kind cabin personnel . Not too note storage place inside for carry on luggage .

Fordeler: "Nice crew."
Ulemper: "Very cold. Always very cold in premium economy section on LH 747-8."
Fordeler: "Upgraded from premium to Business class. Very good service and a good night slep."
Fordeler: "konkurransedyktig pris, vennlig besetning"
Ulemper: "dårlig informasjon og treg ombordstigning, godtar ikke kredittkort ombord til tross for at man opplyser om at slike kan brukes."
Fordeler: "Ble møtt av PGS representant ved ankomst Istanbul som ledet oss raskt frem til spesial og hurtig passkontroll. Fikk rimelig god hjelp til raskt å finne frem til security og neste flyvning."
Ulemper: "Har kortterminal for betaling men det er skjeldent at kortet aksepteres."
Ulemper: "Forsinkelse og stress for å rekke neste fly videre, hadde bare innenlandsmeny ombord og lite utvalg av mat og drikke. Har vansker med å ta kredittkort som betaling, skylder på internett."
Fordeler: "Bra pris"
Ulemper: "Sete 14 kunne ikke regulere ryggen og det er trangt i mellom setene."
Fordeler: "Innsjekken var ok og tillot bagasje helt frem til Antalya. Innsjekk kan med fordel være tilgjengelig på self service terminal - eller med info skilt på noen måte."
Ulemper: "Forsinket avgang og dermed forsinket ankomst gjorde det vanskelig å rekke neste innenlandsflyvning videre til Antalya."
Ulemper: "Transfer porten var stengt altså måtte vi helt ut og inn igjen via security - dermed gikk flyet fra oss. Selv om vi ved riktig gate fikk beskjed om å gå til neste gate hvor alt ville bli ordnet kunne altså ikke pegasus representanten flytte oss til neste fly vi måtte løpe unødvendig mellom kontor og gate. Forvirring."

Bestill billige flybilletter til Israel

Nylige tilbud på enveisreiser

20.2.ti.
1 stoppPegasus Airlines
9t 20mOSL-TLV
94 kr
21.2.on.
1 stoppPegasus Airlines
7t 10mOSL-TLV
123 kr
10.12.sø.
2 stopp
25t 15mTRF-TLV
124 kr
12.12.ti.
2 stopp
46t 20mTRF-TLV
143 kr
19.2.ma.
1 stoppLOT
7t 15mOSL-TLV
217 kr
14.12.to.
1 stoppLufthansa
20t 20mOSL-TLV
246 kr
22.2.to.
2 stoppBrussels Airlines
16t 50mOSL-TLV
266 kr
19.2.ma.
2 stoppBrussels Airlines
15t 25mOSL-TLV
274 kr
22.2.to.
1 stoppKLM
18t 50mTRF-TLV
354 kr
19.2.ma.
1 stoppKLM
18t 50mTRF-TLV
374 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Nylige tilbud på tur/retur-reiser

17.4.on.
1 stopp
6t 50mOSL-TLV
1.5.on.
1 stopp
15t 15mTLV-OSL
238 kr
17.4.on.
1 stoppTurkish Airlines
7t 50mOSL-TLV
30.4.ti.
1 stoppTurkish Airlines
18t 05mTLV-OSL
286 kr
17.12.sø.
2 stopp
25t 15mTRF-TLV
7.1.sø.
2 stopp
20t 20mTLV-TRF
317 kr
19.12.ti.
1 stoppBrussels Airlines
20t 10mOSL-TLV
7.1.sø.
1 stoppBrussels Airlines
12t 55mTLV-OSL
410 kr
20.12.on.
1 stoppBrussels Airlines
20t 10mOSL-TLV
4.1.to.
1 stoppBrussels Airlines
17t 05mTLV-OSL
430 kr
25.12.ma.
1 stoppLufthansa
20t 20mOSL-TLV
6.1.lø.
1 stoppLufthansa
17t 25mTLV-OSL
436 kr
25.12.ma.
1 stoppLufthansa
20t 20mOSL-TLV
5.1.fr.
1 stoppLufthansa
17t 25mTLV-OSL
442 kr
17.4.on.
2 stoppPegasus Airlines
34t 25mOSL-TLV
1.5.on.
2 stoppPegasus Airlines
51t 40mTLV-OSL
479 kr
13.4.lø.
1 stoppKLM
9t 05mTRF-TLV
21.4.sø.
1 stoppKLM
19t 15mTLV-TRF
661 kr
17.4.on.
1 stoppKLM
19t 15mTRF-TLV
1.5.on.
1 stoppKLM
12t 15mTLV-TRF
874 kr

Søk etter antall stopp

Søk etter flyselskap

Søk etter pris

Flyvninger til Israel

Returfly tilbud:

Israel - Norge

Kabinklasser:

Se gjennom avgangssteder: