Finn flyreiser
Tilbud
Innsikt
Når er det best å bestille?
FAQs & Tips
Flyselskaper

BGO - SGN

9 660 kr Finn billige flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en KAYAK-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Bergen med avgang den 30.8.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige på alle flyvninger eller reisedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette kuppet.
1 voksen
0 kolli
on. 14.8.
on. 21.8.

Søk blant hundrevis av reisenettsider samtidig for å finne tilbud på flyvninger til Ho Chi Minh

 
Dette er flyselskapene som KAYAKs brukere har valgt oftest fra søkeresultatene våre for flysøk fra Bergen til Ho Chi Minh.
Dette er flyselskapene som KAYAKs brukere har valgt oftest fra søkeresultatene våre for flysøk fra Bergen til Ho Chi Minh.
I løpet av de siste 7 dagene har reisende søkt 48 191 404 ganger på KAYAK, og grunnen til det er:

Spar 25 % eller merSammenlign flere reisesider i ett søk

Spor priserIkke klar for å booke? Lag et prisvarsel for når prisene faller.

Filtrer tilbudene dineVelg klasse, gratis Wi-Fi og mer

Sambestill og spar pengerSpar penger når du sambestiller fly + hotell.

Billige flytilbud fra Bergen til Ho Chi Minh (BGO-SGN)

Her er noen av de beste tilbudene funnet nylig på KAYAK for rundtursflyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh som har avgang i løpet av de neste månedene. Selv om disse flyvningene var tilgjengelige på KAYAK de siste 72 timene, kan priser og tilgjengelighet endres og tilbudene kan utløpe.
Finn de beste prisene og tilbudene ved å velge dine reisedatoer.
Velg dine datoer.
06:00 - 16:15BGO-SGN
29t 15m2 stopp
08:45 - 22:50SGN-BGO
19t 05m2 stopp
9 660 krKLM
Finn Tilbud
fr.. 30. aug.. - lø.. 14. sep..
11:20 - 16:15BGO-SGN
23t 55m3 stopp
08:45 - 22:50SGN-BGO
19t 05m2 stopp
10 539 krKLM
Finn Tilbud
fr.. 30. aug.. - lø.. 14. sep..
11:20 - 16:15BGO-SGN
23t 55m3 stopp
08:45 - 22:50SGN-BGO
19t 05m2 stopp
10 947 krKLM
Finn Tilbud
fr.. 30. aug.. - lø.. 14. sep..
10:50 - 09:05BGO-SGN
41t 15m3 stopp
10:05 - 10:15SGN-BGO
53t 10m3 stopp
12 308 kr
Finn Tilbud
fr.. 30. aug.. - lø.. 14. sep..

Flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh - Reiseinnsikt & Trender

Få datagenerert innsikt og trender på flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh for å hjelpe deg med å finne de billigste flyreisene, den beste tiden å fly på og mye mer.

Hvilken måned er den rimeligste å reise på fra Bergen til Ho Chi Minh?

For å beregne daglige gjennomsnittspriser tar KAYAK alle prisene for hver dag før avreise det siste året for flyreiser fra Bergen til Ho Chi Minh, fjerner de øverste 0,1 %, og tar deretter medianen av alle verdiene for hver måned.
Den rimeligste måneden å reise med fly på fra Bergen til Ho Chi Minh er september, da koster snittprisen ligger på 9 639 kr. På den annen side, er de dyreste månedene å reise på November og februar, da snittprisen ligger på henholdsvis 15 235 kr og 13 949 kr.

Godt å vite

Lavsesong

april

Høysesong

juli

Billigste flyvning

9 660 kr
De beste tidspunktene å unngå folkemassene på, med et prisfall på i gjennomsnitt 20 %.
De mest populære tidspunktene å fly på, med en prisøkning på i gjennomsnitt 10 %.
Flyvning fra Bergen til Ho Chi Minh

Når bør man bestille fly fra Bergen til Ho Chi Minh

Er du fleksibel på reisedatoer? Finn de beste tidene å reise på fra Bergen til Ho Chi Minh basert på våre flydata for siste 12 måneder. Finn den rimeligste måneden, til og med rimeligste dagen å fly på.
Estimert pris for tur/retur
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for å gi en anslått pris for enveisreiser eller tur-retur med en varighet på opptil 40 dager. Selv om vi prøver å gi faktiske minimumspriser for hver dato, er noen priser spådommer og faktiske priser kan variere.

Vanlige spørsmål og svar for bestilling av flybilletter fra Bergen til Ho Chi Minh

 • Hvilke flyplasser vil jeg bruke når jeg flyr fra Bergen til Ho Chi Minh?

  Når du skal reise fra Bergen, flyr du fra Bergen Flesland. Du lander på Ho Chi Minh, også kjent som Ho Chi Minh City.

 • Hvilke flytyper flyr oftest fra Bergen til Ho Chi Minh?

  Vi har dessverre ikke den informasjonen for denne ruten.

 • Hvilke luftafartsallianser tilbyr flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh?

  SkyTeam er den eneste luftfartsalliansen som tilbyr flyvninger mellom Bergen og Ho Chi Minh.

 • Hvordan klarer KAYAK å finne så lave priser på flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh?

  KAYAK er en reisesøkemotor. Dette innebærer at vi søker på tvers av hele Internett for å finne de beste prisene for brukerne våre. Vi behandler over 2 milliarder flyforespørsler i året, og dette gjør at vi kan vise et stort utvalg priser og alternativer for flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh.

 • Hvordan kan KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser hjelpe meg med å finne ut når det er best å kjøpe flybilletten min fra Bergen til Ho Chi Minh?

  KAYAK sitt prognoseverktøy for flypriser bruker historiske data til å fastslå sannsynligheten for en potensiell prisendring på en flyvning til Ho Chi Minh fra Bergen innen 7 dager, slik at reisende vet om de bør vente eller bestille med det samme.

 • Hva er KAYAK Mix-alternativet for flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh?

  Med KAYAK Mix kan du kombinere enveisbilletter for å spare penger fremfor å kjøpe en vanlig tur/retur-billett. Du kan da fly til Ho Chi Minh med ett flyselskap, og tilbake til Bergen med et annet.

 • Hva innebærer KAYAK-funksjonen «fleksible datoer», og hvorfor bør jeg ha den i bakhodet når jeg ser etter en flyvning fra Bergen til Ho Chi Minh?

  Noen ganger er ikke reisedatoer skrevet i stein. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel omkring reisedatoene dine, kan du bruke fleksible datoer for å se alle alternativene når du skal fly til Ho Chi Minh fra Bergen opptil 3 dager før/etter dine foretrukne datoer. Deretter kan du velge de flyvningene som passer deg best.

Se flere FAQs

Høyest rangerte flyselskaper som flyr fra Bergen til Ho Chi Minh

 
Se ekte verifiserte KAYAK kundeanmeldelser for flyselskaper som flyr fra Bergen til Ho Chi Minh. Flyselskapenes score samlet fra alle anmeldelser som er lagt inn av passasjerer på KAYAK etter å ha flydd med et flyselskap. KAYAK viser ikke anmeldelser som er eldre enn 5 år. Lær hvordan KAYAK innhenter brukeranmeldelser.
Trenger du hjelp til å velge hvilket flyselskap du skal reise med fra Bergentil Ho Chi Minh? anmeldelser av flyselskaper på KAYAK gir en samlet poengsum for hvert flyselskap basert på en rekke faktorer, inkludert komfort, ombordstigning, underholdning på flyet og mer, for å gjøre avgjørelsen din enklere. Se flyselskapets score basert på anmeldelser hos KAYAK.
7,8
Thai AirwaysGjennomsnittlig score basert på 428 vurderinger
7,6Komfort
7,1Underholdning
8,3Besetningen
7,9Ombordstigningen
7,4Mat
Flyselskapsvurderinger

Thai Airways has gone from being great to very mediocre. Nothing special at all any more, but bad food, air hostesses who do not know service and not at all a very convincing return for me to Thai Airways. I prefer other airlines to Bangkok for the future

4,0 OkTorkel, okt. 2022DEL - BKK
Les mer om Thai Airways-anmeldelser

Thai Airways has gone from being great to very mediocre. Nothing special at all any more, but bad food, air hostesses who do not know service and not at all a very convincing return for me to Thai Airways. I prefer other airlines to Bangkok for the future

Flyvningen mellom Trondheim og Amsterdam var knallbra! Denne ble fløyet av KLM selv. Men flyet fra Amsterdam til Alicante ble fløyet av Transavia, og dette var en skuffelse fra begynnelse til slutt! For det første startet fikk vi mail med beskjed om at maks størrelse på handbagasje på dette flyet var 40x30x20cm, noe som er betraktelig mindre enn hva andre tillater. Mens vi stod og ventet på å boarde, kom det ei dama og merket alle som hadde normal størrelse på handbagasjen, med at bagasjen var ok. Hadde man vist dette, så hadde vi tatt med normal handbagasje. Og så startet de ombordstigningen etter flyet egentlig skulle ha tatt av, og flyet var der i god tid før. Ombord på flyet, så var det så trangt at det var umulig å sitte normalt! Nei dette var en stor skuffelse. Blir ikke å bruke KLM på denne ruten igjen, så lenge Transavia flyr

En av besetningen var uheldig og sølte en kopp kaffe i fanget mitt under servering. Det gikk bra for min del, men kunne kanskje fått en liten kompensasjon for det. Ikke noe økonomisk, men en ekstra dessert kanskje 😉👍🏻.

Typsik tursitklasse som på ethvert flyselskap; greit nok, liten plass, mat som forventet (ikke noe særlig) men turen gikk fint og uten overraskelser. KLM er alltid ok å reise med.

Ulemper: "De trenger å ha bedre kontroll på at passasjerer overholder smittevernsregler og sikkerhetsregler."

Bestill billige flybilletter fra Bergen til Ho Chi Minh

Enveis flytilbud

flere stoppFlere flyselskaper
15412 kmBGO-SGN

Søk etter antall stopp

Flybilletter fra Bergen til Ho Chi Minh

Avgang:

Bergen (BGO)Norge

Destinasjon:

Ho Chi Minh (SGN)Vietnam

Kabinklasser:

Se gjennom avgangssteder:

Se gjennom destinasjoner: