Hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Innsjekk
Utsjekk
Sammenlign med KAYAK |

Godt å vite

Lavsesong juli
Høysesong desember
  Gjennomsnittspris (ukedag): 640 kr
  Gjennomsnittspris (natt helg): 896 kr

billigste måned å overnatte

10%

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

50%

forventet prisøkning

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

søn. - tor.

(uke natt)

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

fre. & lør.

(helg natt)

Vanlige spørsmål når du bestiller hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Hvor mye koster ett billig hotell i Las Palmas de Gran Canaria?
KAYAK brukere har funnet dobbeltrom i Las Palmas de Gran Canaria for så lite som 88 kr de siste 3 dagene. Gjennomsnittspris er 845 kr.
Hva er de mest populære Las Palmas de Gran Canaria områdene for overnatting?
Hoteller i Isleta-Puerto-Guanarteme, Centro og Tafira-Cono Sur-Vegueta har flest søk på KAYAK.
Hvordan kan jeg finne hoteller i nærheten?
Ta en kikk på vår omfattende hotell Heatmaps for å finne det beste hotellet i nærheten av deg.

Steder å overnatte i Las Palmas de Gran Canaria?

Vårt Heatmaps verktøy vil hjelpe deg med å finne det perfekte stedet å bo i Las Palmas de Gran Canaria ved å vise deg hvor nære hotellalternativene er til aktiviteter

De beste hotellene i Las Palmas de Gran Canaria

Vis alle
Aminta Home B&b Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
1
9,2 Fantastisk (593 vurderinger)
489 kr+
Velger du Aminta Home B&B Las Palmas som overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, er det bare en 4 minutters kjøretur til Calle Triana og 5 minutter til San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) mot et tillegg.
Wavia Hotel - Adults Only - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
2
9,2 Fantastisk (426 vurderinger)
881 kr+
Når du har Wavia Hotel - Adults Only i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du ved havet, rett ved Las Canteras-stranden og 14 minutters gange unna Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og heis. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Bull Reina Isabel & Spa - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
3
9,0 Fantastisk (3 123 vurderinger)
1353 kr+
Når du har Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du på stranden, rett ved Las Canteras-stranden og 6 minutters gange unna Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Las Palmas de Gran Canaria? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 872 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler og et møterom. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Bed&Chic Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
4
8,9 Fantastisk (1 350 vurderinger)
751 kr+
Bed&Chic Las Palmas ligger sentralt i Las Palmas de Gran Canaria. Hvis du bor her, vil du ha 3 minutter å gå til Santa Catalina-parken og 6 minutter å gå til Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.
Hotel Doña Luisa - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
5
8,9 Fantastisk (1 173 vurderinger)
628 kr+
Dersom du velger Hotel Doña Luisa når du skal besøke Las Palmas de Gran Canaria, har du Las Canteras-stranden like rundt hjørnet samtidig som du er 4 minutters gange unna Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.
Guesthouse Katanka - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
6
8,9 Fantastisk (731 vurderinger)
593 kr+
Har du Guesthouse Katanka som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Las Canteras-stranden og San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport (på forespørsel) mot et tillegg.
Downtown House - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
7
8,9 Fantastisk (465 vurderinger)
201 kr+
Bettmar Ecohostel Canarias - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
8
8,7 Fantastisk (807 vurderinger)
113 kr+
Velger du Bettmar EcoHostel Canarias som overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, er det bare en 4 minutters kjøretur til Calle Triana og 6 minutter til San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og vaskeritjenester.
Hotel Apartamentos Bajamar - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
9
8,7 Fantastisk (758 vurderinger)
532 kr+
Dersom du velger Hotel Apartamentos Bajamar vil du bo sentralt i Las Palmas de Gran Canaria, en 6-minutters spasertur fra Plaza Espana og 12 minutter fra La Regenta museum for moderne kunst. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Hotel Aloe Canteras - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
10
8,6 Fantastisk (1 374 vurderinger)
733 kr+
Velger du Hotel Aloe Canteras som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Las Canteras-stranden like rundt hjørnet og bare 11 minutter å gå til Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Hotel Parque - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
11
8,4 Fantastisk (4 346 vurderinger)
707 kr+
Oversikt Vurderinger
I Las Palmas de Gran Canaria finner du Hotel Parque beliggende ved havet. Når du bor her vil du være mindre enn 5 minutter til fots fra både Calle Triana and San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
9,0 Fantastisk
Fordeler: Location close to Old town, shopping, goodrestaurants, huge supermarket and bus terminal. staff was friendly and helpful
Ulemper: None, hotel easily met my expectations.
Hotel Sercotel Cristina Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
12
8,3 Fantastisk (2 664 vurderinger)
1335 kr+
Oversikt Vurderinger
Velger du Hotel Sercotel Cristina Las Palmas som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Las Canteras-stranden like rundt hjørnet og bare 5 minutter å gå til Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
6,0 Bra
Fordeler: Poor facilitise
Ulemper: lefts not working for week
8,8 Fantastisk
Fordeler: Beautiful view!! Really nice and complete breakfast, Room clean and nice.
Ulemper: Swimming pool time should be improved so people Can use it even in Night time
AC Hotel by Marriott Gran Canaria - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
13
8,3 Fantastisk (2 209 vurderinger)
1056 kr+
Velger du AC Hotel Gran Canaria by Marriott som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Santa Catalina-parken like rundt hjørnet og bare 5 minutter å gå til Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på fastsatte tidspunkter uten ekstra kostnad.
La Hacienda Del Buen Suceso - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
14
8,3 Fantastisk (305 vurderinger)
1047 kr+
Velger du La Hacienda Del Buen Suceso som overnattingssted i Arucas, har du bare 15 minutter å kjøre til både Las Canteras-stranden og Gran Canaria stadion. Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Cantur City Hotel - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
15
8,2 Fantastisk (2 531 vurderinger)
943 kr+
Dersom du velger Cantur City Hotel som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du bo like ved Las Canteras-stranden og mindre enn 10 minutter fra Santa Catalina-parken til fots. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), limousin-/privatbiltjenester og en PC-stasjon. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) mot et tillegg.
NH Imperial Playa - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
16
8,2 Fantastisk (2 119 vurderinger)
977 kr+
Velger du NH Imperial Playa som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Las Canteras-stranden like rundt hjørnet og bare 12 minutter å gå til Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
17
8,2 Fantastisk (1 429 vurderinger)
1490 kr+
Har du Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra San Telmo-parken og Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Las Palmas de Gran Canaria? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 500 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
NH Las Palmas Playa Las Canteras - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
18
8,2 Fantastisk (1 395 vurderinger)
698 kr+
Når du har NH Las Palmas Playa las Canteras i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du med forbindelse til konferansesenteret, rett ved Las Canteras-stranden og 13 minutters gange unna Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon.
Hostal Alcaravaneras - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
19
8,2 Fantastisk (1 360 vurderinger)
175 kr+
Har du Hostal Alcaravaneras som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Las Canteras-stranden og San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og safe i resepsjonen.
Hotel The Fataga Y Centro De Negocios - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
20
8,2 Fantastisk (1 163 vurderinger)
855 kr+
Velger du Hotel THe Fataga y Centro de Negocios bor du i hjertet av Las Palmas de Gran Canaria, og du vil ha mindre enn 15 minutter å gå til både Las Canteras-stranden og Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.