Vi oppdaterer retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler, og endringene trer i kraft fra 1. mai.

Las Palmas de Gran Canaria Hoteller

Las Palmas de Gran Canaria Hoteller

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Innsjekk
Utsjekk
Sammenlign med KAYAK |

Godt å vite

Lavsesong juli
Høysesong desember
  Gjennomsnittspris (ukedag): 568 kr
  Gjennomsnittspris (natt helg): 642 kr

billigste måned å overnatte

14%

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

117%

forventet prisøkning

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

søn. - tor.

(uke natt)

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

fre. & lør.

(helg natt)

Spørsmål og svar når du bestiller hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Hvor mye koster ett billig hotell i Las Palmas de Gran Canaria?
KAYAK brukere har funnet dobbeltrom i Las Palmas de Gran Canaria for så lite som 95 kr de siste 3 dagene. Gjennomsnittspris er 658 kr.
Hvor mye koster ett hotell i Las Palmas de Gran Canaria i natt?
De siste 72 timene har brukere funnet Las Palmas de Gran Canaria hoteller for i natt for så lite som 288 kr. Brukere har også funnet 3-stjerners hoteller fra 288 kr og 4-stjerners hoteller fra 595 kr.
Hvor mye koster ett hotell i Las Palmas de Gran Canaria denne helgen?
De siste 72 timene har brukere funnet Las Palmas de Gran Canaria hoteller for denne helgen for så lite som 155 kr per natt. Brukere har også funnet 3-stjerners hoteller fra 367 kr og 4-stjerners hoteller fra 595 kr.
Hva er de mest populære Las Palmas de Gran Canaria områdene for overnatting?
Hoteller i Isleta-Puerto-Guanarteme, Centro og Tafira-Cono Sur-Vegueta har flest søk på KAYAK.
Hvordan kan jeg finne hoteller i nærheten?
Ta en kikk på vår omfattende hotell Heatmaps for å finne det beste hotellet i nærheten av deg.

Steder å overnatte i Las Palmas de Gran Canaria?

Vårt Heatmaps verktøy vil hjelpe deg med å finne det perfekte stedet å bo i Las Palmas de Gran Canaria ved å vise deg hvor nære hotellalternativene er til aktiviteter

Beste hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Vis alle
Wavia Hotel - Adults Only - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
1
9,3 Fantastisk (411 vurderinger)
857 kr+
Når du har Wavia Hotel - Adults Only i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du ved havet, rett ved Las Canteras-stranden og 14 minutters gange unna Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og heis. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Aminta Home B&B Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
2
9,1 Fantastisk (564 vurderinger)
475 kr+
Velger du Aminta Home B&B Las Palmas som overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, har du bare 10 minutter å kjøre til San Telmo-parken og Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) mot et tillegg.
Guesthouse Katanka - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
3
9,0 Fantastisk (721 vurderinger)
577 kr+
Guesthouse Katanka ligger sentralt til i Las Palmas de Gran Canaria, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Las Canteras-stranden og San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport (på forespørsel) mot et tillegg.
Hotel Reina Isabel - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
4
8,9 Fantastisk (3 139 vurderinger)
1315 kr+
Når du har Hotel Reina Isabel i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du på stranden, rett ved Las Canteras-stranden og 6 minutters gange unna Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Las Palmas de Gran Canaria? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 872 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler og et møterom. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Bed&Chic Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
5
8,9 Fantastisk (1 357 vurderinger)
729 kr+
Velger du Bed&Chic Las Palmas som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Santa Catalina-parken like rundt hjørnet og bare 7 minutter å gå til Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.
Hotel Doña Luisa - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
6
8,9 Fantastisk (1 070 vurderinger)
611 kr+
Dersom du velger Hotel Doña Luisa når du skal besøke Las Palmas de Gran Canaria, bor du mindre enn 5 minutters gange unna Las Canteras-stranden og Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.
Downtown House - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
7
8,9 Fantastisk (460 vurderinger)
195 kr+
Dette komfortable bed & breakfastet i Las Palmas de Gran Canaria tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til en terrasse og en turistinformasjon. Det ligger perfekt til for de som ønsker å se områdets turistattraksjoner. Downtown House Las Palmas de Gran Canaria har 7 rom, som er utstyrt med alle nødvendigheter for et komfortabelt opphold. Downtown House Las Palmas de Gran Canaria er omgitt av byens mest populære butikker og kafeer. Jardin Botanico Canario Viera y Clavijo er bare en kort kjøretur unna bed & breakfastet.
Bettmar Ecohostel Canarias - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
8
8,7 Fantastisk (831 vurderinger)
110 kr+
Velger du Bettmar EcoHostel Canarias som overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, har du bare 10 minutter å kjøre til San Telmo-parken og Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og vaskeritjenester.
Hotel Apartamentos Bajamar - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
9
8,7 Fantastisk (748 vurderinger)
517 kr+
Dersom du velger Hotel Apartamentos Bajamar vil du bo sentralt i Las Palmas de Gran Canaria, en 6-minutters spasertur fra Plaza Espana og 12 minutter fra La Regenta museum for moderne kunst. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Hotel Aloe Canteras - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
10
8,6 Fantastisk (1 398 vurderinger)
713 kr+
Velger du Hotel Aloe Canteras som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Las Canteras-stranden like rundt hjørnet og bare 11 minutter å gå til Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Hotel Parque - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
11
8,4 Fantastisk (4 234 vurderinger)
687 kr+
Oversikt Vurderinger
Velger du Hotel Parque i Las Palmas de Gran Canaria vil du være i den historiske bydelen og i umiddelbar nærhet til San Telmo-parken og 3 minutters gange unna Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
9,0 Fantastisk
Fordeler: Location close to Old town, shopping, goodrestaurants, huge supermarket and bus terminal. staff was friendly and helpful
Ulemper: None, hotel easily met my expectations.
Hotel Sercotel Cristina Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
12
8,2 Fantastisk (2 588 vurderinger)
1298 kr+
Oversikt Vurderinger
Velger du Hotel Sercotel Cristina Las Palmas som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Las Canteras-stranden like rundt hjørnet og bare 6 minutter å gå til Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
6,0 Veldig bra
Fordeler: Poor facilitise
Ulemper: lefts not working for week
8,8 Fantastisk
Fordeler: Beautiful view!! Really nice and complete breakfast, Room clean and nice.
Ulemper: Swimming pool time should be improved so people Can use it even in Night time
Cantur City Hotel - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
13
8,2 Fantastisk (2 388 vurderinger)
916 kr+
Dersom du velger Cantur City Hotel som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du bo like ved Las Canteras-stranden og mindre enn 10 minutter fra Santa Catalina-parken til fots. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), limousin-/privatbiltjenester og en PC-stasjon. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) mot et tillegg.
AC Hotel by Marriott Gran Canaria - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
14
8,2 Fantastisk (2 161 vurderinger)
1026 kr+
Velger du AC Hotel Gran Canaria by Marriott som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Santa Catalina-parken like rundt hjørnet og bare 5 minutter å gå til Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på fastsatte tidspunkter uten ekstra kostnad.
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
15
8,2 Fantastisk (1 610 vurderinger)
1448 kr+
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel ligger sentralt til i Las Palmas de Gran Canaria, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra San Telmo-parken og Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Las Palmas de Gran Canaria? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 500 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Hotel Rural Maipez The Senses Collection - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
16
8,2 Fantastisk (353 vurderinger)
721 kr+
Oversikt Vurderinger
Velger du Hotel Rural Maipez THe Senses Collection som overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, har du bare 15 minutter å kjøre til både Gran Canaria stadion og Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
10,0 Fantastisk
Fordeler: The hotel was clean, relaxing, and very quiet. I had an excellent night's rest. The staff were friendly and accommodating. Overall it was much better than I expected.
Ulemper: The breakfast was adequate but it could have been better.
La Hacienda Del Buen Suceso - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
17
8,2 Fantastisk (278 vurderinger)
1018 kr+
Når du har La Hacienda Del Buen Suceso som overnattingssted når du besøker Arucas, vil du ikke ha mer enn 15 minutter å kjøre til hverken Arucas kommunale park eller San Juan Bautista kirke. Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
AC Hotel by Marriott Iberia Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
18
8,1 Fantastisk (2 175 vurderinger)
899 kr+
AC Hotel Iberia Las Palmas ligger i hjertet av Las Palmas de Gran Canaria og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna San Telmo-parken og Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på fastsatte tidspunkter uten ekstra kostnad.
NH Imperial Playa - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
19
8,1 Fantastisk (2 047 vurderinger)
950 kr+
Velger du NH Imperial Playa som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, vil du ha Las Canteras-stranden like rundt hjørnet og bare 12 minutter å gå til Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Hostal Alcaravaneras - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
20
8,1 Fantastisk (1 391 vurderinger)
170 kr+
Hostal Alcaravaneras ligger sentralt til i Las Palmas de Gran Canaria, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Las Arenas kjøpesenter og San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og safe i resepsjonen.