Las Palmas de Gran Canaria Hoteller

Las Palmas de Gran Canaria Hoteller

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Innsjekk
Utsjekk
Sammenlign med KAYAK |

Godt å vite

Lavsesong mai
Høysesong januar
  Gjennomsnittspris (ukedag): 574 kr
  Gjennomsnittspris (natt helg): 714 kr

billigste måned å overnatte

27%

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

65%

forventet prisøkning

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

søn. - tor.

(uke natt)

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

fre. & lør.

(helg natt)

Når bør du bestille hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Pris per natt / 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatt og kan variere med tiden.
Snittpris per natt per måned
Snittpris per natt

Spørsmål og svar når du bestiller hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Hvor mye koster ett billig hotell i Las Palmas de Gran Canaria?
KAYAK brukere har funnet dobbeltrom i Las Palmas de Gran Canaria for så lite som 117 kr de siste 3 dagene. Gjennomsnittspris er 917 kr.
Hvor mye koster ett hotell i Las Palmas de Gran Canaria i natt?
De siste 72 timene har brukere funnet Las Palmas de Gran Canaria hoteller for i natt for så lite som 437 kr. Brukere har også funnet 3-stjerners hoteller fra 437 kr og 4-stjerners hoteller fra 649 kr.
Hva er de mest populære Las Palmas de Gran Canaria områdene for overnatting?
Hoteller i Isleta-Puerto-Guanarteme, Centro og Tafira-Cono Sur-Vegueta har flest søk på KAYAK.
Hvordan kan jeg finne hoteller i nærheten?
Ta en kikk på vår omfattende hotell Heatmaps for å finne det beste hotellet i nærheten av deg.

Steder å overnatte i Las Palmas de Gran Canaria?

Vårt Heatmaps verktøy vil hjelpe deg med å finne det perfekte stedet å bo i Las Palmas de Gran Canaria ved å vise deg hvor nære hotellalternativene er til aktiviteter

Beste hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Vis alle
La Casa de Vegueta - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
1
9,7 Fantastisk (155 vurderinger)
820 kr+
Oversikt Vurderinger
La Casa de Vegueta ligger i byens populære shoppingdistrikt. De tilbyr et hageområde og gratis Wi-Fi på offentlige områder, og det ligger kun en kort spasertur unna Catedral de Santa Ana. Det er 3 sjarmerende rom på gjestgiveriet, alle er innredet med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. En deilig frokost er tilgjengelig hver morgen på La Casa de Vegueta, i tillegg finnes det mange kafeer og spisesteder i nærheten. Området rundt gjestgiveriet er kjent for sitt yrende uteliv med et stort utvalg utesteder der man kan hygge seg med cocktail i baren, eller slå seg løs på dansegulvet. Union Deportiva Las Palmas, Canteras Beach og Puerto de Las Palmas er kun en 20 minutters kjøretur unna.
8,8 Fantastisk
Fordeler: The owner was lovely, friendly and very helpful. The location is excellent.
Ulemper: The Casa has only three rooms, but the doors and wall no soundproof so from the next room we heard everything, that was us confusing. In the bathroom, the shower would be better!
Hotel Casa Mozart - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
2
9,4 Fantastisk (540 vurderinger)
811 kr+
Hotel Casa Mozart ligger i Las Palmas de Gran Canaria og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. De har også svømmebasseng, solterrasse og bagasjeoppbevaring. Dette boutique hotellet midt i Las Palmas de Gran Canaria tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet skranke for leiebil, en turistinformasjon og en terrasse. Det er 5 rom på Hotel Casa Mozart, alle er utstyrte med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. Det er kort vei fra hotellet til mange av Las Palmas de Gran Canaria populære attraksjoner og landemerker og Estadio Insular er like i nærheten. Union Deportiva Las Palmas finner du kun fem minutters gange herfra.
Wavia Hotel - Adults Only - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
3
9,2 Fantastisk (425 vurderinger)
932 kr+
Når du har Wavia Hotel - Adults Only i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du ved havet, kun 1 minutter å kjøre fra Las Canteras-stranden og 5 minutter fra Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og heis. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Guesthouse Katanka - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
4
9,0 Fantastisk (756 vurderinger)
647 kr+
Guesthouse Katanka ligger sentralt til i Las Palmas de Gran Canaria, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Las Canteras-stranden og San Telmo-parken. Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport (på forespørsel) mot et tillegg.
Downtown House - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
5
9,0 Fantastisk (489 vurderinger)
198 kr+
Dette komfortable bed & breakfastet i Las Palmas de Gran Canaria tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til en terrasse og en turistinformasjon. Det ligger perfekt til for de som ønsker å se områdets turistattraksjoner. Downtown House Las Palmas de Gran Canaria har 7 rom, som er utstyrt med alle nødvendigheter for et komfortabelt opphold. Downtown House Las Palmas de Gran Canaria er omgitt av byens mest populære butikker og kafeer. Jardin Botanico Canario Viera y Clavijo er bare en kort kjøretur unna bed & breakfastet.
Hotel Reina Isabel - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
6
8,9 Fantastisk (3 029 vurderinger)
1665 kr+
Når du har Hotel Reina Isabel i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du på stranden, kun 2 minutter å kjøre fra Santa Catalina-parken og 9 minutter fra Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Las Palmas de Gran Canaria? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 872 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler og et møterom. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Bed&Chic Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
7
8,9 Fantastisk (1 236 vurderinger)
811 kr+
Bed&Chic Las Palmas ligger sentralt til i Las Palmas de Gran Canaria. Bor du her, vil du ha kun 2 minutter å kjøre til Santa Catalina-parken og 9 minutter til Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.
Hotel Apartamentos Bajamar - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
8
8,7 Fantastisk (709 vurderinger)
561 kr+
Velger du Hotel Apartamentos Bajamar som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 4 minutters kjøretur fra Plaza Espana og 6 minutter fra Las Arenas kjøpesenter. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Hotel Aloe Canteras - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
9
8,6 Fantastisk (1 383 vurderinger)
794 kr+
Hotel Aloe Canteras befinner seg midt i Las Palmas de Gran Canaria, få minutter unna Poema del Mar akvarium og i nærheten av Las Canteras-stranden. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Bettmar Ecohostel Canarias - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
10
8,6 Fantastisk (819 vurderinger)
121 kr+
Velger du Bettmar EcoHostel Canarias som overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, har du bare 10 minutter å kjøre til San Telmo-parken og Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og vaskeritjenester.
Hotel Parque - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
11
8,4 Fantastisk (4 070 vurderinger)
699 kr+
Oversikt Vurderinger
Dersom du velger Hotel Parque når du skal til Las Palmas de Gran Canaria bor du i den historiske bydelen og bare 5 minutter unna San Telmo-parken og Calle Triana med bil. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
9,0 Fantastisk
Fordeler: Location close to Old town, shopping, goodrestaurants, huge supermarket and bus terminal. staff was friendly and helpful
Ulemper: None, hotel easily met my expectations.
Hotel Sercotel Cristina Las Palmas - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
12
8,2 Fantastisk (2 558 vurderinger)
1475 kr+
Oversikt Vurderinger
Har du Hotel Sercotel Cristina Las Palmas som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Las Canteras-stranden og Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
6,0 Veldig bra
Fordeler: Poor facilitise
Ulemper: lefts not working for week
8,8 Fantastisk
Fordeler: Beautiful view!! Really nice and complete breakfast, Room clean and nice.
Ulemper: Swimming pool time should be improved so people Can use it even in Night time
Cantur City Hotel - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
13
8,2 Fantastisk (2 357 vurderinger)
949 kr+
I hjertet av Las Palmas de Gran Canaria ligger Cantur City Hotel. Herfra er det mindre enn fem minutter å kjøre til Las Canteras-stranden og Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), limousin-/privatbiltjenester og en PC-stasjon. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) mot et tillegg.
AC Hotel by Marriott Gran Canaria - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
14
8,2 Fantastisk (2 176 vurderinger)
1165 kr+
AC Hotel Gran Canaria by Marriott ligger sentralt til i Las Palmas de Gran Canaria, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Las Canteras-stranden og Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på fastsatte tidspunkter uten ekstra kostnad.
NH Las Palmas Playa Las Canteras - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
15
8,2 Fantastisk (1 377 vurderinger)
776 kr+
Når du har NH Las Palmas Playa las Canteras i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du med forbindelse til konferansesenteret, kun 15 minutter å kjøre fra Santa Catalina-parken og Las Arenas kjøpesenter. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon.
Hotel The Fataga Y Centro De Negocios - Las Palmas de Gran Canaria - Soverom
16
8,2 Fantastisk (1 123 vurderinger)
906 kr+
Hotel THe Fataga y Centro de Negocios ligger sentralt til i Las Palmas de Gran Canaria, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Las Canteras-stranden og Las Arenas kjøpesenter. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Hotel Rural Maipez The Senses Collection - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
17
8,2 Fantastisk (382 vurderinger)
828 kr+
Oversikt Vurderinger
Velger du Hotel Rural Maipez THe Senses Collection som overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria, har du bare 15 minutter å kjøre til både Gran Canaria stadion og Calle Triana. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
10,0 Fantastisk
Fordeler: The hotel was clean, relaxing, and very quiet. I had an excellent night's rest. The staff were friendly and accommodating. Overall it was much better than I expected.
Ulemper: The breakfast was adequate but it could have been better.
Hotel Rural El Mondalón - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
18
8,7 Fantastisk (20 vurderinger)
1078 kr+
Dersom du velger Hotel Rural El Mondalón i Las Palmas de Gran Canaria som overnattingssted, bor du i en provinspark og dessuten kun 15 minutter unna Gran Canaria stadion og Bandama Caldera med bil. Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, bibliotek og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
NH Imperial Playa - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
19
8,1 Fantastisk (2 007 vurderinger)
1027 kr+
Har du NH Imperial Playa som ditt overnattingssted i Las Palmas de Gran Canaria vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Las Canteras-stranden og Santa Catalina-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel - Las Palmas de Gran Canaria - Bygning
20
8,1 Fantastisk (1 839 vurderinger)
1483 kr+
Når du bor på Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotelved sjøen i Las Palmas de Gran Canaria, er du kun få minutter unna Nestor Museum og Pueblo Canario kapell. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og bibliotek. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer.