Hoteller i Mendoza

Hoteller i Mendoza

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for hoteller i Mendoza

Innsjekk
Utsjekk
Sammenlign med KAYAK |

Godt å vite

Lavsesong juni
Høysesong november
  Gjennomsnittspris (ukedag): 547 kr
  Gjennomsnittspris (natt helg): 593 kr

billigste måned å overnatte

66%

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

80%

forventet prisøkning

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

søn. - tor.

(uke natt)

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

fre. & lør.

(helg natt)

Vanlige spørsmål når du bestiller hotell i Mendoza

Hvor mye koster ett billig hotell i Mendoza?
KAYAK brukere har funnet dobbeltrom i Mendoza for så lite som 65 kr de siste 3 dagene. Gjennomsnittspris er 571 kr.
Hvordan kan jeg finne hoteller i nærheten?
Ta en kikk på vår omfattende hotell Heatmaps for å finne det beste hotellet i nærheten av deg.

Steder å overnatte i Mendoza?

Vårt Heatmaps verktøy vil hjelpe deg med å finne det perfekte stedet å bo i Mendoza ved å vise deg hvor nære hotellalternativene er til aktiviteter

De beste hotellene i Mendoza

Vis alle
816 B&B - Mendoza
1
9,3 Fantastisk (282 vurderinger)
591 kr+
Velger du 816 B&B i Mendoza (Historisk senter) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Hostel Confluencia - Mendoza
2
8,9 Fantastisk (1 097 vurderinger)
206 kr+
Hostel Confluencia ligger sentralt i Mendoza, mindre enn en 15 minutters kjøretur fra Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen.
Hostel Lagares - Mendoza - Bygning
3
8,9 Fantastisk (557 vurderinger)
231 kr+
Dersom du velger Hostel Lagares i Mendoza (Mendoza bysentrum) som overnattingssted vil du bare være en 4 minutters kjøretur fra Plaza Independencia og 8 minutter fra General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon.
Intercontinental Hotels Mendoza - Mendoza - Bygning
4
8,7 Fantastisk (1 061 vurderinger)
1260 kr+
Når du har InterContinental Mendoza i Guaymallen som overnattingssted, bor du i et shoppingområde, kun 10 minutter å kjøre fra Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og limousin-/privatbiltjenester. Planlegger du en event i Guaymallen? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 4000 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Estacion Mendoza Hostel - Mendoza - Soverom
5
8,7 Fantastisk (825 vurderinger)
103 kr+
Estacion Mendoza Hostel ligger sentralt til i Mendoza, en 3-minutters spasertur fra Avenida San Martin og en 2-minutters kjøretur fra Plaza Independencia. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen (døgnet rundt) mot et tillegg.
Tunkelén Apart Hotel - Mendoza - Soverom
6
8,7 Fantastisk (277 vurderinger)
703 kr+
Dersom du velger Tunkelén Apart Hotel i Mendoza (Mendoza bysentrum) som overnattingssted vil du bare være en 4 minutters kjøretur fra Plaza Independencia og 8 minutter fra General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Villaggio Hotel Boutique - Mendoza - Bygning
7
8,6 Fantastisk (908 vurderinger)
986 kr+
Villaggio Hotel ligger sentralt til i Mendoza. Bor du her, vil du ha kun 1 minutter å kjøre til Plaza Independencia og 10 minutter til General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.
Huentala Hotel - Mendoza - Bygning
8
8,5 Fantastisk (1 844 vurderinger)
1028 kr+
Huentala Hotel ligger sentralt til i Mendoza. Bor du her, vil du ha kun 2 minutter å kjøre til Plaza Independencia og 7 minutter til General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), en PC-stasjon og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som et konferansesenter og et møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) mot et tillegg.
Mod Hotels Mendoza - Mendoza - Bygning
9
8,4 Fantastisk (2 645 vurderinger)
934 kr+
Mod Hotels Mendoza ligger sentralt i Mendoza, mindre enn en 15 minutters kjøretur fra Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Amérian Executive Mendoza Hotel - Mendoza - Bygning
10
8,4 Fantastisk (1 879 vurderinger)
874 kr+
Har du Amérian Executive Mendoza Hotel som ditt overnattingssted i Mendoza vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Mendoza? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 130 kvadratmeter, blant annet et møterom. Gjestene tilbys transport til fergeterminalen mot et tillegg.
Hotel Nutibara - Mendoza - Soverom
11
8,4 Fantastisk (890 vurderinger)
591 kr+
Velger du Hotel Nutibara i Mendoza (Historisk senter) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Mendoza? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter. Gjestene tilbys flyplasstransport (på forespørsel), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.
El Portal Suites - Mendoza - Bygning
12
8,4 Fantastisk (836 vurderinger)
926 kr+
El Portal Suites ligger sentralt til i Mendoza. Bor du her, vil du ha kun 5 minutter å kjøre til Plaza Independencia og 8 minutter til Malvinas Argentinas stadion. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Mendoza? dette hotellet tilbyr møte- og konferanserom på opp til 1076 kvadratfot (100 kvadratmeter). Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Condor Suites Apart Hotel - Mendoza - Soverom
13
8,4 Fantastisk (578 vurderinger)
608 kr+
Har du Condor Suites Apart Hotel som ditt overnattingssted i Mendoza vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Mendoza? Som en av dette leilighetshotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 82 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter og et møterom. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Urbana Suites - Mendoza - Soverom
14
8,3 Fantastisk (467 vurderinger)
463 kr+
Velger du Urbana Suites i Mendoza (Historisk senter) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Argentino Hotel - Mendoza - Bygning
15
8,3 Fantastisk (223 vurderinger)
600 kr+
Argentino Hotel ligger sentralt til i Mendoza. Bor du her, vil du ha kun 1 minutter å kjøre til Plaza Independencia og 5 minutter til General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Casa Pueblo Hostel - Mendoza - Bygning
16
8,3 Fantastisk (192 vurderinger)
94 kr+
Casa Pueblo Hostel ligger i sentrum av Mendoza. Med et opphold her vil du være en 10 minutters kjøretur unna Plaza Independencia og Amado Zogbi vingård. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon.

De beste hotellene i Mendoza i nærheten av Basilica de San Francisco

Vis alle
Diplomatic Hotel - Mendoza - Soverom
1
9,2 Fantastisk (4 635 vurderinger)
1380 kr+
Har du Diplomatic Hotel som ditt overnattingssted i Mendoza vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Plaza Independencia og General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og gratis aviser i resepsjonen. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som et konferansesenter og et møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.
Park Hyatt Mendoza Hotel Casino & Spa - Mendoza - Bygning
2
9,1 Fantastisk (3 210 vurderinger)
1414 kr+
Oversikt Vurderinger
Dersom du velger Park Hyatt Mendoza i Mendoza (Historisk senter) som overnattingssted vil du bare være en 2 minutters kjøretur fra Plaza Independencia og 10 minutter fra General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og limousin-/privatbiltjenester. Planlegger du en event i Mendoza? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 303 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
10,0 Fantastisk
Ulemper: The transfers by the hotel are poor value. Better option is to reserve a transfer from outside company which can be arranged by the hotel.
Sheraton Mendoza Hotel - Mendoza - Bygning
3
8,9 Fantastisk (5 011 vurderinger)
1106 kr+
Oversikt Vurderinger
Sheraton Mendoza Hotel ligger sentralt til i Mendoza. Bor du her, vil du ha kun 2 minutter å kjøre til Plaza Independencia og 7 minutter til General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
7,7 Bra
Ulemper: WiFi var ustabilt. Det var ingen penner eller papir i rommet. Også, det var ingen servietter i rommet.
7,7 Bra
Fordeler: Beliggenhet
Ulemper: Gammelt hotell
Raices Aconcagua Mendoza - Mendoza - Bygning
4
7,9 Bra (3 108 vurderinger)
780 kr+
Oversikt Vurderinger
Raices Aconcagua Mendoza ligger sentralt til i Mendoza. Bor du her, vil du ha kun 2 minutter å kjøre til Plaza Independencia og 11 minutter til General San Martin-parken. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som et konferansesenter og et møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
10,0 Fantastisk
Ulemper: Dårlig Wi-Fi -signalet