Belo Horizonte Hoteller

Belo Horizonte Hoteller

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for hoteller i Belo Horizonte

Sammenlign med KAYAK |

Godt å vite

Lavsesong april
Høysesong oktober
  Gjennomsnittspris (ukedag): 335 kr
  Gjennomsnittspris (natt helg): 457 kr

billigste måned å overnatte

11%

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

192%

forventet prisøkning

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

søn. - tor.

(uke natt)

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

fre. & lør.

(helg natt)

Når bør du bestille hotell i Belo Horizonte

Pris per natt / 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatt og kan variere med tiden.
Snittpris per natt per måned
Snittpris per natt

Spørsmål og svar når du bestiller hotell i Belo Horizonte

Hvor mye koster ett billig hotell i Belo Horizonte?
KAYAK brukere har funnet dobbeltrom i Belo Horizonte for så lite som 117 kr de siste 3 dagene. Gjennomsnittspris er 407 kr.
Hvordan kan jeg finne hoteller i nærheten?
Ta en kikk på vår omfattende hotell Heatmaps for å finne det beste hotellet i nærheten av deg.

Steder å overnatte i Belo Horizonte?

Vårt Heatmaps verktøy vil hjelpe deg med å finne det perfekte stedet å bo i Belo Horizonte ved å vise deg hvor nære hotellalternativene er til aktiviteter

Beste hoteller i Belo Horizonte

Vis alle
Adrena Sport Hostel - Belo Horizonte - Bygning
1
9,3 Fantastisk (1 076 vurderinger)
300 kr+
Dersom du velger Adrena Sport Hostel i Belo Horizonte (Savassi som overnattingssted, er du mindre enn en 5 minutters spasertur unna Savassi-torget og Fiat kulturhus. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.
Ouro Minas Palace Hotel - Belo Horizonte - Bygning
2
9,2 Fantastisk (4 867 vurderinger)
736 kr+
Med Ouro Minas Palace Hotel i Belo Horizonte (Ipiranga) som ditt overnattingssted, vil du være en 4 minutters spasertur unna Shopping Minas Casa og 10 minutter til fots fra Minas Shopping. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys langtidsparkering på stedet.
Radisson Blu Belo Horizonte Savassi - Belo Horizonte - Bygning
3
9,2 Fantastisk (1 585 vurderinger)
1044 kr+
Dersom du velger Radisson Blu Belo Horizonte, Savassi i Belo Horizonte (São Pedro som overnattingssted, er du mindre enn en 5 minutters spasertur unna Chevrolet Hall og Dom Silverio teater. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Belo Horizonte? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 226 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler.
Holiday Inn Belo Horizonte Savassi - Belo Horizonte - Bygning
4
9,0 Fantastisk (2 397 vurderinger)
711 kr+
Med Holiday Inn Belo Horizonte Savassi i Belo Horizonte (Savassi) som ditt overnattingssted, vil du være en 4 minutters spasertur unna Afonso Pena-avenyen og 7 minutter til fots fra Fiat kulturhus. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og gratis aviser i resepsjonen. Planlegger du en event i Belo Horizonte? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 128 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Clan Glass Business Tower - Belo Horizonte - Bygning
5
9,0 Fantastisk (798 vurderinger)
616 kr+
Med Clan Glass Business Tower i Belo Horizonte (Funcionarios) som ditt overnattingssted, vil du være en 3 minutters spasertur unna Afonso Pena-avenyen og 6 minutter til fots fra Leketøysmuseum. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Ímpar Suítes Cidade Nova - Belo Horizonte - Soverom
6
8,9 Fantastisk (1 181 vurderinger)
402 kr+
Med Ímpar Suítes Cidade Nova i Belo Horizonte (União) som ditt overnattingssted, vil du ha mindre enn 15 minutter å gå til Shopping Minas Casa og Minas Shopping. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
eSuites Sion - Savassi - Belo Horizonte - Bygning
7
8,9 Fantastisk (890 vurderinger)
574 kr+
Går du for eSuites Sion - Savassi i Belo Horizonte (Sion) som overnattingssted, vil du være en 10 minutters kjøretur unna både Afonso Pena-avenyen og Paveplassen. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
eSuites Savassi Toscanini - Belo Horizonte - Bygning
8
8,8 Fantastisk (1 824 vurderinger)
608 kr+
Med eSuites Savassi Toscanini i Belo Horizonte (Santo Antonio) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna Savassi-torget og Fiat kulturhus til fots. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys begrenset parkering på stedet.
Niagara Flat - Belo Horizonte - Bygning
9
8,8 Fantastisk (202 vurderinger)
380 kr+
Quality Hotel Pampulha - Belo Horizonte - Bygning
10
8,7 Fantastisk (1 985 vurderinger)
488 kr+
Går du for Quality Hotel Pampulha i Belo Horizonte (Pampulha) som overnattingssted, vil du være en 10 minutters kjøretur unna både Lagoa Pampulha og Brasiliansk fotballmuseum. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Belo Horizonte? dette hotellet tilbyr møte- og konferanserom på opp til 6006 kvadratfot (558 kvadratmeter). Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
San Diego Convention Lourdes - Belo Horizonte - Bygning
11
8,7 Fantastisk (1 889 vurderinger)
471 kr+
Med San Diego Convention Lourdes i Belo Horizonte (Lourdes) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna DiamondMall og Cemig senter for folkekunst til fots. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Belo Horizonte? dette hotellet tilbyr møte- og konferanserom på opp til 210 kvadratfot (19 kvadratmeter).
Promenade BH Platinum - Belo Horizonte - Bygning
12
8,7 Fantastisk (1 329 vurderinger)
685 kr+
Med Promenade BH Platinum i Belo Horizonte (Santo Agostinho) som ditt overnattingssted, vil du være en 5 minutters spasertur unna DiamondMall og 6 minutter til fots fra MaterDei Hospital. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Belo Horizonte? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 212 kvadratmeter, blant annet et møterom.
Quality Belo Horizonte Lourdes - Belo Horizonte - Soverom
13
8,7 Fantastisk (1 152 vurderinger)
582 kr+
Med Quality Belo Horizonte Lourdes i Belo Horizonte (Lourdes) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna DiamondMall og Minas Centro konferansesenter til fots. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Belo Horizonte? Som en av dette leilighetshotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 167 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler.
Promenade Ianelli - Belo Horizonte - Bygning
14
8,7 Fantastisk (617 vurderinger)
625 kr+
Promenade Ianelli i Belo Horizonte (Savassi) ligger like ved Fiat kulturhus og 3 minutter til fots fra Savassi-torget. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Belo Horizonte? Som en av dette leilighetshotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 118 kvadratmeter, blant annet et møterom.
Trem Azul Hostel - Belo Horizonte - Bygning
15
8,7 Fantastisk (164 vurderinger)
274 kr+
Går du for Trem Azul Hostel i Belo Horizonte (Santa Tereza) som overnattingssted, vil du være en 10 minutters kjøretur unna både Estádio Independência og UFMG naturhistorisk nasjonalmuseum. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale.
Mercure Belo Horizonte Lourdes Hotel - Belo Horizonte - Bygning
16
8,6 Fantastisk (10 420 vurderinger)
556 kr+
Oversikt Vurderinger
I Belo Horizonte (Lourdes) ligger Mercure Belo Horizonte Lourdes Hotel mindre enn 15 minutters gange unna Teatro Bradesco og Savassi-torget. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et døgnåpent forretningssenter og gratis aviser i resepsjonen.
6,2 Veldig bra
Fordeler: Location was great.
Ulemper: This is a typical chain hotel, nothing outstanding. I was disappointed though that they didn't offer services such as helping to coordinate a driver to take us to Inhotim. Every other hotel / pousada we have stayed at in Brazil in the last 2 years has always offered this basic service. Also, I would avoid the breakfast; pretty sure this is where I got food poisoning.

Beste hoteller i Belo Horizonte nær Espaço do Conhecimento UFMG

Vis alle
Belo Horizonte Plaza - Belo Horizonte - Bygning
1
8,6 Fantastisk (1 571 vurderinger)
522 kr+
Dersom du velger Belo Horizonte Plaza Lourdes i Belo Horizonte (Lourdes som overnattingssted, er du mindre enn en 5 minutters spasertur unna Afonso Pena-avenyen og Inimá de Paula Museum. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester.
San Francisco Flat - Belo Horizonte - Bygning
2
8,6 Fantastisk (1 307 vurderinger)
496 kr+
Med dette leilighetshotellet i Belo Horizonte (Lourdes) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna Cemig senter for folkekunst og Vila Werneck til fots. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette leilighetshotellet tilbyr 9 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Promenade Pancetti - Belo Horizonte - Bygning
3
8,6 Fantastisk (503 vurderinger)
625 kr+
Promenade Pancetti i Belo Horizonte (Savassi) ligger like ved Fiat kulturhus og 3 minutter til fots fra Savassi-torget. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Belo Horizonte? Som en av dette leilighetshotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 86 kvadratmeter, blant annet et møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Royal Boutique Savassi Hotel - Belo Horizonte - Bygning
4
8,5 Fantastisk (1 220 vurderinger)
702 kr+
Dersom du velger Royal Boutique Savassi Hotel i Belo Horizonte (Savassi som overnattingssted, er du mindre enn en 5 minutters spasertur unna Afonso Pena-avenyen og Niemeyer-bygningen. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og gratis aviser i resepsjonen. Planlegger du en event i Belo Horizonte? dette hotellet tilbyr møte- og konferanserom på opp til 753 kvadratfot (70 kvadratmeter).