Hoteller i Kazan

Hoteller i Kazan

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for hoteller i Kazan

Innsjekk
Utsjekk
Sammenlign med KAYAK |

Godt å vite

Lavsesong september
Høysesong desember
  Gjennomsnittspris (ukedag): 389 kr
  Gjennomsnittspris (natt helg): 474 kr

billigste måned å overnatte

19%

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

85%

forventet prisøkning

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

søn. - tor.

(uke natt)

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

fre. & lør.

(helg natt)

Steder å overnatte i Kazan?

Vårt Heatmaps verktøy vil hjelpe deg med å finne det perfekte stedet å bo i Kazan ved å vise deg hvor nære hotellalternativene er til aktiviteter

De beste hotellene i Kazan

Vis alle
Ramada by Wyndham Kazan City Center - Kazan - Bygning
1
9,5 Fantastisk (2 937 vurderinger)
693 kr+
Med et opphold på Ramada by Wyndham Kazan City Center vil du være sentralt i Kazan, i gåavstand fra Mercado Central og i nærheten av Kazan statlige teater for unge. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Kazan? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 380 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter og et møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.
Kazanskoe Podvorye - Hostel - Kazan - Bygning
2
9,5 Fantastisk (1 870 vurderinger)
77 kr+
Kazanskoe Podvorye - Hostel ligger i hjertet av Kazan. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til Ulitsa Baumana og Kazan akademiske russiske Bolsjoj-teater. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring.
Hotel Nogai - Kazan - Bygning
3
9,3 Fantastisk (3 923 vurderinger)
591 kr+
Dersom du velger Hotel Nogai som overnattingssted, vil du bo sentralt i Kazan mindre enn 10 minutter til fots fra Kazan statlige universitet og Mercado Central. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Kazan? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler og et møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Don Quixote Hotel - Kazan - Bygning
4
9,3 Fantastisk (1 530 vurderinger)
342 kr+
Med Don Quixote Hotel i Kazan (Kazan sentrum) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna Soltanov-moskeen og Mercado Central til fots. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Kazan? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 65 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.
Giuseppe Hotel - Kazan - Bygning
5
9,2 Fantastisk (1 498 vurderinger)
505 kr+
Giuseppe Hotel ligger i hjertet av Kazan med St. Peter og St. Paul-katedralen like rundt hjørnet og 3 minutters gange fra Tsjornoje Ozero. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Kazan? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Hotel Art - Kazan - Bygning
6
9,1 Fantastisk (1 808 vurderinger)
642 kr+
Hotel Art i Kazan (Kazan sentrum) ligger like ved Sovjetisk livsstilmuseum og 5 minutter til fots fra Ulitsa Baumana. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Raymond Hotel - Kazan - Bygning
7
9,1 Fantastisk (1 053 vurderinger)
633 kr+
Raymond Hotel ligger i hjertet av Kazan. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til Saidashev konserthus og Tatarstans regjeringsbygning. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Kazan? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 90 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler og et møterom.
Tatarskaya Usadba - Kazan - Bygning
8
9,1 Fantastisk (990 vurderinger)
488 kr+
Tatarskaya Usadba ligger i hjertet av Kazan. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til Galiaskar Kamal Tatar akademiske teater og Nurulla-moskeen. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Tranzit Hotel - Kazan - Bygning
9
9,1 Fantastisk (532 vurderinger)
214 kr+
Går du for Tranzit Hotel i Kazan (Sovetsky City District) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til både Raketa stadion og Tramplin sportskompleks. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og heis. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
DoubleTree by Hilton Kazan City Center - Kazan - Soverom
10
9,0 Fantastisk (2 059 vurderinger)
710 kr+
DoubleTree by Hilton Kazan City Center ligger sentralt plassert i Kazan. Dersom du bor her, vil du bare ha en en 4 minutters spasertur til Kazan akademiske russiske Bolsjoj-teater og 6 minutter til Kazan statlige teater for unge. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.
Hotel Riviera - Kazan - Soverom
11
9,0 Fantastisk (1 872 vurderinger)
736 kr+
Riviera ligger i hjertet av Kazan. Når du bor her vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til TatNeft Arena og Kazan Arena. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) og henting på togstasjonen mot et tillegg.
Hostel Pushkin - Kazan - Bygning
12
9,0 Fantastisk (695 vurderinger)
154 kr+
Hostel Pushkin ligger i hjertet av Kazan. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til Sovjetisk livsstilmuseum og Ulitsa Baumana. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester.
Park Inn by Radisson Kazan - Kazan - Bygning
13
8,9 Fantastisk (1 655 vurderinger)
505 kr+
Park Inn by Radisson Kazan ligger sentralt plassert i Kazan. Dersom du bor her, vil du bare ha en en 4 minutters spasertur til V.I. Lenins hus og 9 minutter til Alexander Arbuzov og Boris Arbuzov-huset. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), en PC-stasjon og hurtiginnsjekking. Planlegger du en event i Kazan? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 121 kvadratmeter, blant annet et konferansesenter. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet (døgnet rundt) og henting på togstasjonen mot et tillegg.
Mirage Hotel - Kazan - Bygning
14
8,9 Fantastisk (1 356 vurderinger)
633 kr+
Mirage Hotel ligger i hjertet av Kazan med Glory of Tatarstan sportsmuseum like rundt hjørnet og 5 minutters gange fra Sentralstadion. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.
Armenia Hotel - Kazan - Bygning
15
8,9 Fantastisk (1 302 vurderinger)
300 kr+
Armenia Hotel ligger midt i Kazan, en 1 minutters kjøretur fra Kazan statlige teknologiske universitet og 6 minutter fra Tsjornoje Ozero. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Hotel Luciano Kazan - Kazan
16
8,9 Fantastisk (268 vurderinger)
1309 kr+

De beste hotellene i Kazan i nærheten av St. Peter and Paul Cathedral

Vis alle
Osobnyak na Teatralnoy - Kazan - Soverom
1
8,6 Fantastisk (3 667 vurderinger)
334 kr+
Osobnyak na Teatralnoy ligger i hjertet av Kazan, like ved både Tatar statlige opera- og ballettakademis teater og Leninskij-hagen. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Korston Royal Hotel - Kazan - Bygning
2
8,2 Fantastisk (1 131 vurderinger)
804 kr+
Med Korston Royal Hotel i Kazan (Sovetsky City District) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna St. Barbaras kirke og 2. verdenskrig-monumentet og den evige flamme til fots. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.