Hvordan komme i gang med Trips

Velkommen til Trips – en tjeneste fra KAYAK som gir deg muligheten til å ha alle reiseplanene tilgjengelige hjemme, på kontoret og mens du er på farten.

  • Videresend bestillingsbekreftelsene dine fra e-postadressen din til trips@kayak.no, så lager vi en reiseplan for deg. Hvis det ikke allerede finnes en KAYAK-konto som er tilknyttet e-posten, oppretter vi en konto for deg og sender en e-post for å bekrefte kontoen. Klikk på "Bekreft", og du er klar til å gå i gang.

    For å se reisene dine klikker du på «Trips» øverst til høyre i nettversjonen av KAYAK. På mobilenheter er Trips ett av valgene i hovedmenyen sammen med flyavganger, overnatingssteder etc.

    Hvis du har mer enn én e-postadresse du ønsker å videresende bestillingsbekreftelser fra, kan disse legges til som «avsendere» i seksjonen “Bestillingskvitteringer” på Trips-innstillinger-siden.

    Trips støtter ikke bestillingskvitteringer sendt direkte fra leverandører. Bestillingskvitteringer må videresendes av deg fra e-postkontoen din.

  • Har du en smarttelefon? Last ned KAYAK-mobilappen slik at du får tilgang til reiseplanene dine på farten. Når du har lastet ned appen, må du gå til siden Trips-innstillinger og legge til mobilnummeret ditt for å motta flystatusvarsler via SMS.

    E-poster med flystatusvarsler sendes som standard til e-postadressen som er knyttet til KAYAK-kontoen. Flyvarsler kan slås av under reiser når du er logget inn på reisedetaljene. Reiser som har flyvarsler aktivert er lett gjenkjennelige med alarmikonet «på». KAYAK sender varsler for følgende: påminnelse om innsjekk 24 timer før avgang, avgangstid i rute 3 timer før, informasjon om flyvningen, deriblant forsinkelser, kanselleringer, endring av gate og/eller temrinal, informasjon om flybytte og informajson om hvor du kan hente bagasjen.

  • Del reiser med andre. Som standard er det kun du som kan se reisene dine. Det er ikke mulig å søke på dem, og andre som ikke har fått en kobling til dem vil ikke kunne se eller få tilgang til dem.

    Hvis du planlegger en reise med noen, eller hvis du skal besøke noen som kan dra nytte av å vite reiseplanene dine, kan du gi dem tilgang til kun den reisen. Dette gjør du ved å klikke “Del denne reisen“ som du finner i sammendragseksjonen for en reise. Når du deler en reise med noen, kan du bestemme om du skal gi dem lese- eller redigeringstilgang. Det å gi andre muligheten til å redigere en reise, gjør det mulig å samarbeide om reiseplaner hvis det er mer enn én person, familie eller gruppe som er involvert.

    Hvis det er noen du ønsker å dele alle reisene dine med, må du legge til e-postadressene deres i seksjonen med navnet “Del nye reiser med...” under siden med Trips-innstillinger. Her vil du kunne bestemme om du vil gi dem visnings- eller redigeringstilgang.

  • Legg til reisene i kalenderen. Fra siden Trips-innstillinger kopierer du kalenderkoblingen, og deretter følger du instruksjonene for hvordan du legger til koblingen i kalenderapplikasjonen.

Vanlige spørsmål om Trips
Trenger du mer hjelp?