Linke Trips til din kalender

Trips-feed vs -filer

Dersom du bruker et program som støtter kalenderfeeds (se under) bør du bruke en feed. En kalenderfeed oppdater automatisk og ettersom en kalenderfil (.ics) er statisk, må den derfor lastes ned på nytt ned hver gang du gjør en endring i din reise.

Velg program for å legge til en reisehendelse

Hvordan legge til en kalenderhendelse i Google kalender

1. Kopier linken til en av kalenderhendelsene nederst på siden for innstillinger av Trips
  2. Åpne et nytt vindu eller fane for å finne din Google kalender
  3. Trykk pil ned til høyre for "Andre kalendere" på venstre side.
  4. Trykk "Legg til URL" i menyen.
  5. Lim inn den kopierte linken fra "1a." i boksen.
  6. Trykk på "Legg i kalender".
  7. Merk: Trykk på kalenderen du nettopp la til for å vise den.

Slik føyes en kalender til MS Outlook 2007

1. Kopier linken til en av kalenderhendelsene nederst på siden for innstillinger av Trips.
  2. Åpne MS Outlook 2007.
  3. Trykk på "Verktøy"-menyen og velg "Kontoinnstillinger".
  4. Trykk på"Internett-kalendere" under "Kontoinnstillinger".
  5. Trykk på"ny".
  6. Lim inn den kopierte linken fra "1b." i boksen.
  7. Gi kalenderen din et navn under "Abonnementsinnstillinger".
  8. Din kalender vises på venstre side under "andre kalendere".
  9. Merk: Synkroniser kalenderen din ved å klikke på pilen på din nye reise i kalender-fanen.

Slik tilføyes en kalenderfeed til Apple iCal

1. Kopier linken til en av kalenderhendelsene nederst på siden for innstillinger av Trips.
  2. Åpne Apple iCal
  3. Velg "Abonner" i "Kalender"-menyen
  4. Lim inn linken fra "1c." i boksen "Kalender URL"
  5. Trykk "Abonner"
  6. Gjør de endringene du ønsker i neste vindu
  7. Din kalender vises på venstre side under "Abonnement"

Hvordan legge til en kalenderhendelse på iPhone

1. Kopier linken til en av kalenderhendelsene nederst på siden for innstillinger av Trips
  2. Lim inn linken fra "1d." i en e-post
  3. Send e-posten til din iPhone
  4. Åpne e-posten på din iPhone
  5. Klikk på linken i e-posten på din iPhone
  6. Trykk på "Abonner" når dialogboksen åpnes
  7. Klikk på "Vis hendelser" for å komme til din reisehendelse, eller trykk på "Ferdig".

Hvordan eksportere en .ICS-fil til MS Outlook 2003

1. Klikk på "Legg til kalender"-lenken øverst til venstre på siden med reisedetaljer
  2. Klikk på "Eksporter til .ICS-format" linken
  3. Velg å lagre filen istedenfor å åpne den
  4. Merk: Ved å åpne eller dobbeltklikke .ics-filen lages enten en ny kalender eller kun legge til den første hendelsen fra Trip til din kalender(avhengig av hvilken Outlook-versjon du har). For best resultet importer .ics-filen. Les under

5. Åpne MS Outlook og velg
  6. "Import og Eksport"fra Fil-menyen
  7. Velg å importere en iCalendar-fil fra vinduet som åpner seg
  8. Finn filen du fant under "3e.", og velg den
  9. Trykk på "Import"-knappen for å legge til data i din kalender

Kompatibel med iCal URL

Se Apple iCal eller MS Outlook 2007 over.

Kompatibel med .ics-filer

Se MS Outlook 2003 over.