Grenoble Hoteller

Grenoble Hoteller

Søk gjennom hundrevis av reisesider samtidig for hoteller i Grenoble

Sammenlign med KAYAK |

Godt å vite

Lavsesong august
Høysesong juni
  Gjennomsnittspris (ukedag): 663 kr
  Gjennomsnittspris (natt helg): 542 kr

billigste måned å overnatte

26%

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

71%

forventet prisøkning

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

søn. - tor.

(uke natt)

(gjennomsnittspris over de siste 2 ukene)

fre. & lør.

(helg natt)

Når bør du bestille hotell i Grenoble

Pris per natt / 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatt og kan variere med tiden.
Snittpris per natt

Steder å overnatte i Grenoble?

Vårt Heatmaps verktøy vil hjelpe deg med å finne det perfekte stedet å bo i Grenoble ved å vise deg hvor nære hotellalternativene er til aktiviteter

Beste hoteller i Grenoble

Vis alle
OKKO Grenoble Jardin Hoche - Grenoble - Bygning
1
9,0 Fantastisk (2 666 vurderinger)
1130 kr+
Oversikt Vurderinger
OKKO Hotels Grenoble Jardin Hoche i Grenoble (Grenoble bysentrum) ligger like ved La Caserne de Bonne og 8 minutter til fots fra Paul Mistral-parken. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og gratis aviser i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
8,5 Fantastisk
Fordeler: salong Mat hele dagen Rengjør-Ness
Ulemper: - trenger større skrivebord - trenger et bord og for å gjøre ting - må du fikse dusj vannlekkasjer
Comfort Suites Universites Grenoble EST - Grenoble - Soverom
2
8,6 Fantastisk (954 vurderinger)
762 kr+
Comfort Suites Universites Grenoble EST ligger i hjertet av Saint-Martin-d'Heres. Når du bor her vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til Université Pierre Mendès France og Université Grenoble Alpes. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, gratis aviser i resepsjonen og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Park Hôtel Grenoble - MGallery by Sofitel - Grenoble - Soverom
3
8,5 Fantastisk (1 085 vurderinger)
1190 kr+
Lykke er i parken .... Luksus, eleganse i alle etasjer, Park Hotel er et flott forretningshotell med alle tjenester av et 4-stjerners. Svært sentralt, på kanten av Paul Mistral Park, en av de største i Grenoble, har den blitt fullstendig renovert i en meget moderne ånd, tynn med antikke design og tradisjon. Et univers "Ralph Lauren Home" med 38 rom og suiter, 2 møterom, air condition, gratis wifi i hele hotellet, betjent parkering, romservice. Eleganse, nøkternhet, en ivrig følelse av detaljer og forfining av materialer. Åpen til verden har alle 34 gratis internasjonale kanaler med BEINSPORTS og CANAL +, Double Standard (flatskjerm-TV, WiFi og gratis mini bar med espressomaskin), på badet Luxury toiletries av merkevaren Clarins Superior-dobbeltrom og suite med egen stue. Invitasjonen til å reise ... foran Paul Mistral Park. Hotellet tilbyr, for sine kunder, en cateringtjeneste på Lounge Bar "Le Zèbre" på stedet eller i Romservice. Et treningsområde og også et sted reservert for avslapning med en Hammam, sensorisk dusj. Parkering på Chavant parkeringsplass i nærheten: 1 natt pakke 12 € eller Betjent service: 16 € WiFi, en ny super effektiv og gratis installasjon over hele hotellet. For din sport (terrengsykling, fotturer) eller gourmet (kjeller av Chartreuse, valnøtter) nær sentrum og noen få skritt fra Stade des Alpes.
Citadines City Centre Grenoble - Grenoble - Bygning
4
8,4 Fantastisk (1 286 vurderinger)
659 kr+
Citadines City Centre Grenoble ligger sentralt plassert i Grenoble. Dersom du bor her, vil du bare ha en en 5 minutters spasertur til Paul Mistral-parken og 7 minutter til Motstands- og deportasjonsmuseet. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Hôtel De L'europe Grenoble Hyper Centre - Grenoble - Soverom
5
8,4 Fantastisk (474 vurderinger)
796 kr+
Hôtel de l'Europe Grenoble Hyper Centre ligger i hjertet av Grenoble med Place Grenette like rundt hjørnet og 4 minutters gange fra Jardin de Ville. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring.
Hôtel Mercure Grenoble Centre Président - Grenoble - Bygning
6
8,3 Fantastisk (2 389 vurderinger)
959 kr+
Går du for Hotel Mercure Grenoble Centre President i Grenoble (Secteur 4) som overnattingssted, vil du være en 5 minutters kjøretur unna La Caserne de Bonne og 5 minutter fra Paul Mistral-parken. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og gratis aviser i resepsjonen. Planlegger du en event i Grenoble? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 600 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Ibis Styles Grenoble Centre Gare - Grenoble - Bygning
7
8,2 Fantastisk (1 650 vurderinger)
984 kr+
Ibis Styles Grenoble Centre Gare ligger i hjertet av Grenoble, og bor du her vil du ha mindre enn 10 minutter å kjøre fra Motstands- og deportasjonsmuseet og Paul Mistral-parken. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og heis.
Hôtel Mercure Grenoble Centre Alpotel - Grenoble - Bygning
8
8,2 Fantastisk (1 229 vurderinger)
796 kr+
Velger du Mercure Grenoble Centre Alpotel som ditt overnattingssted i Grenoble, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 3 minutters kjøretur fra Paul Mistral-parken og 9 minutter fra Grenoble-Bastille gondolbane. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Grenoble? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 360 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Royal Hôtel Grenoble Centre - Grenoble - Bygning
9
8,1 Fantastisk (833 vurderinger)
668 kr+
Oversikt Vurderinger
Royal Hôtel Grenoble Centre ligger i hjertet av Grenoble, mindre enn 15 minutter å gå fra Dauphins-parken og WTC Grenoble. Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, gratis aviser i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon.
8,2 Fantastisk
Fordeler: Very good location in Grenoble city. 3 minute walk from the main Train Station / Tram and Bus Terminus, close to many good restaurants and bars, shops.. ideal as a good value launch pad to explore Grenoble from. Basic hotel - no whistles and bells, but that was clear when searching and at booking. Friendly and efficient staff. Nice breakfast and friendly offers of coffee top ups during the day in the lobby.
Ulemper: Poor wifi.. Needs an upgrade
Kyriad Grenoble Centre - Grenoble - Soverom
10
8,0 Fantastisk (1 123 vurderinger)
599 kr+
Velger du Kyriad Grenoble Centre som ditt overnattingssted i Grenoble, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 2 minutters kjøretur fra Stade Lesdiguieres og 5 minutter fra Grenoble Seyssins Golf Club. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og gratis aviser i resepsjonen. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.
Splendid Hôtel Grenoble Centre Gare - Grenoble - Soverom
11
8,0 Fantastisk (624 vurderinger)
625 kr+
Dersom du velger Splendid Hôtel Grenoble Centre Gare som overnattingssted i Grenoble, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra La Caserne de Bonne og Place Grenette. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Hotel The Originals Grenoble Gambetta - Grenoble - Bygning
12
7,9 Veldig bra (998 vurderinger)
651 kr+
Hotel The Originals Grenoble Gambetta ligger i hjertet av Grenoble, og bor du her vil du ha mindre enn 10 minutter å kjøre fra Paul Mistral-parken og Grenoble museum. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, gratis aviser i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Grenoble? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 2 kvadratmeter, blant annet et møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Hôtel Institut - Grenoble - Bygning
13
7,9 Veldig bra (984 vurderinger)
616 kr+
Med Hôtel Institut i Grenoble (Secteur 1) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna WTC Grenoble og Dauphins-parken til fots. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Citotel Trianon Grenoble Centre - Grenoble - Bygning
14
7,9 Veldig bra (592 vurderinger)
693 kr+
Oversikt Vurderinger
Beliggende i Grenoble (Grenoble bysentrum), er Citotel Trianon Grenoble Centre mindre enn en 15 minutters spasertur unna La Caserne de Bonne og Place Grenette. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og heis. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
8,0 Fantastisk
Fordeler: Bien situé et gjennomreise. La deco st traditionnelle
Ulemper: J'ai eu tres Froid pendant la nuit.
Hôtel Europole - Grenoble - Bygning
15
7,8 Veldig bra (934 vurderinger)
976 kr+
På Hôtel Europole bor du i hjertet av Grenoble, rundt hjørnet fra WTC Grenoble og i nærheten av Minatec. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr 4 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
ibis Grenoble Gare - Grenoble - Soverom
16
7,8 Veldig bra (648 vurderinger)
788 kr+
Dersom du velger Ibis Grenoble Gare som overnattingssted i Grenoble, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra Dauphins-parken og WTC Grenoble. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), gratis aviser i resepsjonen og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.

Beste hoteller i Grenoble nær Basilique Sacré Coeur

Vis alle
Le Grand Hotel Grenoble Centre - Grenoble - Bygning
1
9,1 Fantastisk (1 707 vurderinger)
1173 kr+
Le Grand Hotel Grenoble Centre ligger i hjertet av Grenoble, like ved både Place Grenette og Les Halles Sainte-Claire. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Grenoble? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 120 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler og et møterom.
Hotel d'Angleterre Grenoble Hyper-Centre - Grenoble - Bygning
2
8,2 Fantastisk (1 811 vurderinger)
822 kr+
Hôtel d'Angleterre Grenoble Hyper-Centre ligger sentralt plassert i Grenoble. Dersom du bor her, vil du bare ha en en 5 minutters spasertur til Place Grenette og 7 minutter til Grenoble-Bastille gondolbane. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og gratis aviser i resepsjonen.
Novotel Grenoble Centre - Grenoble - Bygning
3
8,1 Fantastisk (3 080 vurderinger)
993 kr+
Novotel Grenoble Centre ligger sentralt plassert i Grenoble, en 3 minutters spasertur fra WTC Grenoble og 9 minutter til fots fra Minatec. Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Grenoble? dette hotellet tilbyr møte- og konferanserom på opp til 1829 kvadratfot (170 kvadratmeter). Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
Hotel Alizé - Grenoble - Soverom
4
3,3 OK (81 vurderinger)
334 kr+
Hotel Alizé ligger i hjertet av Grenoble, mindre enn 15 minutter å gå fra WTC Grenoble og Dauphins-parken. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og bibliotek.