Søk
Tilbud
Tips
Vanlige spørsmål
Agenturer
Steder
Når er det best å bestille?

Bangkok leiebiler fra 178 kr/dag

Denne prisen er den laveste prisen per dag funnet av en KAYAK bruker de siste 72 timene, som har søkt etter leiebili Bangkok med hentingsdato 1.9. og leveringsdato 11.9.. Prisene kan endre seg, og er kanskje ikke tilgjengelige hos alle byråer eller på alle utleiedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette tilbudet.
Sjåførens alder: 26–65
ti. 23.7.
ti. 30.7.

Søk blant hundrevis av bilutleiesider samtidig for å finne tilbud på leiebiler i Bangkok

Her er hvorfor reisende velger KAYAK

Gratis å brukeIngen skjulte kostnader eller gebyr

Filtre tilbudene dineFiltrer etter biltype, merke og mer. Tilpass resultatene dine øyeblikkelig.

Bestill med fleksibilitetBruk vårt "gratis avbestilling" filter for maksimal fleksibilitet uten ekstra kostnader.

Billige leiebiler i Bangkok

Finn de beste prisene og tilbudene ved å velge dine reisedatoer.
Velg dine datoer.
Bilklasse: Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller lignende SMALL
2
2
4-5
178 kr/dag
Bilklasse: Nissan Almera
Nissan Almera
eller lignende SMALL
4
2
4-5
205 kr/dag
Bilklasse: Honda Civic
Honda Civic
eller lignende MEDIUM
5
3
4-5
240 kr/dag
Bilklasse: Toyota Camry
Toyota Camry
eller lignende LARGE
5
2
4-5
496 kr/dag
Bilklasse: Class Minivan
Class Minivan
eller lignende VAN
5
5
4-5
393 kr/dag
Bilklasse: Mitsubishi Montero
Mitsubishi Montero
eller lignende SUV
5
2
4-5
532 kr/dag
Bilklasse: Class Compact Van
Class Compact Van
eller lignende VAN
4
2
4-5
393 kr/dag
Bilklasse: Class Special Car
Class Special Car
eller lignende Kategori
5
5
2/4
223 kr/dag
Bilklasse: Class Standard SUV
Class Standard SUV
eller lignende SUV
5
3
4-5
267 kr/dag
Bilklasse: Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross
eller lignende SUV
4
2
4-5
438 kr/dag
Bilklasse: Class Intermediate SUV
Class Intermediate SUV
eller lignende SUV
5
3
4-5
457 kr/dag
De beste prisene funnet av KAYAK-brukere i løpet av de siste 48 timene.

KAYAKs beste tips ved leie av bil i Bangkok

 • I Bangkok er det travelt i trafikken om morgenen fra kl. 07.30 til 09.30, og om kvelden fra kl. 17.00 til 19.30. Det er bare noen få veier i sentrum, så billige leiebiler i Bangkok bør unngå å kjøre i sentrum i rushtiden. De veiene som har den verste overbelastningen i rushtiden er Sukhumvit Rod, Rama IV Road, Petchaburi Road, Sathorn Road og Silom Road. Dessuten beveger biler fra sidegatene og parkeringsplassene seg ofte sakte inn i trafikken. Biler som allerede er på den trafikkerte veien, bør vike for de som kommer inn, noe som kan være frustrerende. Men prøv å ikke gå tom for tålmodighet eller være aggressiv når dette skjer. I rushtiden anbefaler hotellet at du finner parkering utenfor Bangkok sentrum og bruker MRT- eller BTS-systemene for å komme deg rundt i sentrum, da de er effektive og rimelige.
 • Å kjøre i Bangkok kan være vanskelig på grunn av tung trafikk, trafikkproblemer og trange veier. Enkelte veier krever ekstra forsiktighet på grunn av den høye ulykkesraten eller vanskelige kjøreforhold. For eksempel er krysset mellom Ratchada og Lad Phrao kjent for å ha mange ulykker på grunn av sin komplekse utforming og tunge trafikk. Victory Monument-rundkjøringen i Bangkok kan også være litt utfordrende å navigere i, spesielt for de som ikke er vant til trafikken i området. Kjør sakte frem til rundkjøringen og vær klar til å vike for trafikken som allerede er i rundkjøringen. Du anbefales også å holde deg i venstre fil dersom du ikke tar første avkjørsel.
 • De som leier billig bil i Bangkok, bør ikke kjøre bil ruspåvirket. Loven har fastsatt en promillegrense på 0,5 for sjåfører i byen. Sjåfører med mindre enn 5 års kjøreerfaring må forholde seg til en promillegrense på 0,2. Lokale sjåfører varsler deg ved å rulle ned vinduet og rope at de skal bytte fil. Kjøretøyet til venstre har forkjørsrett hvis to kjøretøy nærmer seg et veikryss fra ulike retninger. Unngå parkering i visse områder, som Siam Square, da du kan bli låst inne.
 • Når du kjører en billig leiebil i Bangkok med barn, er det viktig å sørge for at de er ordentlig sikret i et passende bilsete eller et støttesete, avhengig av alder og størrelse. I Thailand krever loven at barn under 7 år bruker barnesete. Dersom dette ikke gjøres, kan du måtte betale en bot. Sjekk med det spesifikke bilutleieselskapet om det finnes ledige bilseter eller støtteseter.
 • Thailandsk adressesystem gjelder adresser i Bangkok. Store veier er thanon "Th", mens veier som deler seg opp i sidegater, er soi. Nummereringen av sois-gater følger partall på den ene siden og oddetall på den andre. Større gater skifter navn etter noen kilometer. Navnene på disse gatene vil avhenge av nabolagene de går gjennom. For eksempel ligger Sukhumvit Road langs Sukhumvit-området, mens Phloen Chit går langs Phloen Chit-området.
 • I Bangkok finnes det spesifikke begrensninger på bestemte veier som begrenser bruken av visse typer Bangkok-leiebil eller innfører tidsbegrensninger. Noen av motorveiene, som Rama IX Expressway eller Si Rat Expressway forbyr motorsykler på veiene for å unngå overbelastning. I tillegg er enkelte gjennomfartsveier stengt for trafikk under viktige arrangementer eller festivaler, som nyttårsfeiringen i sentrum. Det er viktig å være oppmerksom på disse begrensningene for å unngå ulemper når du reiser på disse veiene i byen.
 • Bangkok har en mengde fantastiske attraksjoner og fantastiske severdigheter å tilby, og er sannsynligvis en av de mest spennende byene i verden. Utforsk alt i hovedstaden i Thailand og lei en bil for å få maksimal fleksibilitet og frihet. En leiebil vil ikke bare gi deg enkel tilgang til alle attraksjonene i Bangkok, inkludert stranden, men vil også gi deg muligheten til å utforske resten av Thailand utenfor byens grenser og finne andre interessante steder som Pattaya City, ca. 2 timer fra Bangkok med bil.
 • Du kan hente leiebil på Suvarnabhumi lufthavn når du ankommer, og kjøre direkte til neste reisemål. Leiebilbyråer som Avis, Budget og Europcar ligger på flyplassen, og skiltene tar deg fra terminalen til utleieskrankene. Flyplassen ligger utenfor sentrum, så du kan kjøre til flyplassen på 1 time. Husk at noen av veiene til byen kan ha bompenger, så spør i bilutleiesenteret hvordan du betaler bompengene.
 • Bangkok er en travel by med mye trafikk, men infrastrukturen er ganske god. Bangkok er imidlertid også en by med motorsykler, og de har et rykte på seg for å kunne svinge inn og ut av gatene og mellom bilene. Juster farten og vær på vakt, så er dette ikke noe problem. Husk også at trafikkskiltene er på thailandsk og engelsk, men engelsk språk kan variere fra gateskilt til gateskilt.
 • I Thailand kjører biler på venstre side av veien. Dersom du ikke er vant til dette, bør du velge en GPS som hjelper deg å holde deg i den rette filen, og også følge sjåførene foran deg, spesielt når du kjører inn i en rundkjøring eller krysset.
 • 25% av våre brukere har funnet leiebiler i Bangkok for 189 kr eller mindre
 • Bestill din leiebil i Bangkok minst 2 dag før din reise for å få en pris under gjennomsnittet
 • Leiebilsteder utenfor flyplass i Bangkok er rundt 34% billigere enn steder på flyplassen i gjennomsnitt
 • Leiebiler av typen Stor i Bangkok er rundt 42%dyrere enn andre biltyper, i gjennomsnitt

Ofte stilte spørsmål om bilutleie i Bangkok

 • Hvilken type bil anbefales for å kjøre i Bangkok?

  En økonomibil er et sikkert alternativ når du kjører i Bangkok, da det vil være lettere å navigere gjennom de smale gatene. Små biler vil også passe inn i flere av de ganske begrensede parkeringsmulighetene. En mindre bil vil også bruke mindre drivstoff og være billigere. Sørg for at forsikringen dekker alt og sjekk bilen på forhånd.

 • Hva er fartsgrensen i Bangkok?

  Alle fartsgrenser i Thailand er oppgitt i km/t, så gjør deg kjent med konverteringen hvis du ikke kjenner det metriske systemet. I byen er vanligvis 50 km/t tillatt og 90 km/t på åpne landeveier. På motorveier kan du kjøre i opptil 120 km/t.

 • Hvor er de beste plassene å parkere i Bangkok?

  Gateparkering er svært begrenset i Bangkok, men du kan parkere i kjøpesentre eller ved siden av parker mot en avgift. Når det er en rød, gul eller hvit linje på fortauet, ikke parker der, da det ikke er tillatt. Hvis du ikke har noe imot å gå en tur inn i byen eller ta offentlig transport, er parkeringsplasser som Song Phochana Parking også et godt alternativ.

 • Hvor mye koster det å leie bil i Bangkok?

  På en vanlig leiebil Bangkok koster 240 kr per dag.

 • Hva er det billigste bilutleieselskapet i Bangkok?

  I løpet av de siste 72 timene ble de billigste leiebilene funnet på Alamo (178 kr/dag), Europcar (205 kr/dag) og National (223 kr/dag). I løpet av de siste 72 timene var den billigste prisen for leiebil funnet på Alamo Arrival Hall Terminal 2 Gate10, 222 M 10 Vibhavadi Road 10210 (19 kilometer sentrum).

 • Hvor mye koster bensin i Bangkok?

  I løpet av de siste 30 dagene var gjennomsnittsprisen på bensin i Bangkok 52,53 kr. Det koster mellom 630 kr og 840 kr å fylle opp tanken, avhengig av størrelsen på bilen.

 • Hvilket er det mest populære bilutlieselskapet i Bangkok?

  Stor (Toyota Fortuner or similar) er den biltypen som bestilles oftest i Bangkok.

 • Hvilke leiebilselskaper er på Suvarnabhumi flyplass (BKK)?

  Det eneste leiebilselskapet på stedet på Suvarnabhumi flyplass er keddy by Europcar.

 • Hvilke leiebilselskaper henter deg på Suvarnabhumi flyplass (BKK)?

  Leiebilselskaper som tilbyr transport eller hentetjenester fra Suvarnabhumi flyplass til steder utenfor flyplassen inkluderer Hertz, og keddy by Europcar.

 • Hvordan kan jeg finne bilutleieselskaper i nærheten av meg i Bangkok?

  Ta en kikk på vårt omfattende kart for leiebilsteder for å finne de beste leiebilene i nærheten av deg.

 • Hvor mye koster en full størrelse bilutleie i Bangkok?

  En full størrelse bilutleie i Bangkok koster 543 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvor mye koster en økonomisk bilutleie i Bangkok?

  En økonomisk bilutleie i Bangkok koster 267 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvor mye koster en kompakt bilutleiei Bangkok?

  En kompakt bilutleie i Bangkok koster 221 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvilket bilutleiested er det mest populære i Bangkok?

  0#26166 km fra sentrum |1#26166 mil fra sentrum

 • Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Bangkok?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Bangkok 1 683 kr per uke (240 kr per dag).

 • Hvor mye koster langtidsleie av bil i en måned i Bangkok?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Bangkok 7 211 kr per måned (240 kr per dag).

 • Er det bomveier i Bangkok?

  Ja, Bangkok har flere motorveier som krever toll. Disse inkluderer motorveiene 9, 34 og 7 samt Bangkok Expressway. Motorvei 7 er den lengste bomveien som forbinder Bangkok med Pattaya. Kontanter, Easy-Pass og M-Pass er noen av de akseptable betalingsbetalingene.

 • Hva er kravene for billig leiebil i Bangkok?

  Du må ha gyldig førerkort fra hjemlandet ditt eller internasjonalt førerkort og betalingskort i ditt eget navn for å kunne booke leiebil i Bangkok. I tillegg kan enkelte bilutleiefirmaer kreve at du har nådd en viss alder, for eksempel 21 eller 25 år, for å leie bil.

 • Kan jeg leie en bil i Bangkok sentrum?

  Ja. Reisende som kommer inn i byen via vei kan leie et kjøretøy i sentrum uten å dra til flyplassen. Europcar ligger langs Sukhumvit Road, mens Avis ligger langs Soi Attakarnprasit. Du kan leie bil i sentrum på bare noen få minutter, siden byråene henter deg på kontoret ved siden av.

 • Er det bomveier i Bangkok?

  Det finnes flere bomveier i Bangkok som krever betaling av en avgift for å bruke veien. Disse inkluderer Don Muang Tollway, Burapha Withi Expressway og Chalerm Maha Nakhon Expressway. Avgiften varierer avhengig av reiseavstand og typen billig leiebil i Bangkok du kjører.

Bangkok leiebil anmeldelser og katalog

Hertz

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Best vurdering
Billigste tilbud
Mest populære

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

10.0

3 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

222 Moo, 10 Vbhavadee Rd

+66 86 342 8674

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

46 North Sathorn Rd

+66 2 234 3230

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

No.46 North Sathorn Rd

+66 82 790 6194

Mandag07:00 - 19:00
Tirsdag07:00 - 19:00
Onsdag07:00 - 19:00
Torsdag07:00 - 19:00
Fredag07:00 - 19:00
Lørdag07:00 - 19:00
Søndag07:00 - 19:00

Filtre

Ingen vurderinger

Thrifty

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

10.0

3 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

222 Moo 10 Vibhavadee Rod

+66 86 342 8674

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

999 Bangna-trad Rd Km. 15 Moo

+66 86 779 5456

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

No. 46 Sathorn Rd

+66 82 790 6194

Mandag07:00 - 19:00
Tirsdag07:00 - 19:00
Onsdag07:00 - 19:00
Torsdag07:00 - 19:00
Fredag07:00 - 19:00
Lørdag07:00 - 19:00
Søndag07:00 - 19:00

Filtre

Ingen vurderinger

THAIRENTACAR

9,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

9.0

Komfort

9.0

Henting/levering

9.0

Valuta for pengene

9.0

6 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

1st Floor 2371 Petchburee Building New Petchburee Rd

+66 2 318 8888

Mandag08:30 - 18:30
Tirsdag08:30 - 18:30
Onsdag08:30 - 18:30
Torsdag08:30 - 18:30
Fredag08:30 - 18:30
Lørdag08:30 - 18:30
Søndag08:30 - 18:30

1st Floor, 44 Rungrojthanakul Building, Ratchadaphisek Rd, Huai Khwang

+66 2 612 2158

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

999 Thanon Bang Na Trat Rachathewa Samut Prakan

+66 875 050 501

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Bangkok Don Mueang international airport 222 Moo10 Vibhavadi Rangsit Rd Si Kan Don Mueang

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Bangkok Downtown

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Desk in Terminal, Arrival Hall 2nd Floor between Gate 7 & 8 opposite Exit Door B

+66 87 505 050

Mandag08:30 - 18:30
Tirsdag08:30 - 18:30
Onsdag08:30 - 18:30
Torsdag08:30 - 18:30
Fredag08:30 - 18:30
Lørdag08:30 - 18:30
Søndag08:30 - 18:30

Filtre

Ingen vurderinger

Chic Car Rent

8,6

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

9.3

Komfort

7.9

Henting/levering

7.3

Valuta for pengene

9.3

2 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

29/10 Naratiwasrachanakarin Road

+66 881 850 342

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd

+66 982 826 774

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Budget

8,1

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

8.5

Komfort

8.3

Henting/levering

7.5

Valuta for pengene

8.2

4 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

19/23 Bldg A,royal City Ave

+66 2 203 9294

Mandag07:30 - 19:30
Tirsdag07:30 - 19:30
Onsdag07:30 - 19:30
Torsdag07:30 - 19:30
Fredag07:30 - 19:30
Lørdag07:30 - 19:30
Søndag07:30 - 19:30

19/23 Building A

+66 2 203 0225

Mandag07:30 - 19:30
Tirsdag07:30 - 19:30
Onsdag07:30 - 19:30
Torsdag07:30 - 19:30
Fredag07:30 - 19:30
Lørdag07:30 - 19:30
Søndag07:30 - 19:30

Arrival Terminal

+66 2 134 4036

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

Domestic Arrivals Terminal

+66 2 535 2143

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

ASAP Car Rentals

8,0

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

8.0

Komfort

8.0

Henting/levering

8.0

Valuta for pengene

8.0

3 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

149, moo 3

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

2089, Sukhumvit Rd. Onnut

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd

+66 632 674 744

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Europcar

7,3

Bra

Ingen vurderinger

Renhet

8.2

Komfort

7.6

Henting/levering

7.7

Valuta for pengene

7.8

5 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

189 Sukhumvit Road Soi 13 15

+66 64 931 3399

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

299/8 Sukhumvit Livingtown, Ground

+66 2 203 0739

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Counter At Amari Airport Hotel

+66 63 268 4442

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Counter At Arrivals Car Rental Area

+66 81 904 6846

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Tc Green Condominium Phase 2 Build

+66 98 252 1155

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

keddy by Europcar

7,1

Bra

Ingen vurderinger

Renhet

9.1

Komfort

8.0

Henting/levering

7.7

Valuta for pengene

8.0

6 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

189 Sukhumvit Road Soi 13 15, Klongtoey Nua Wattana

+66 2 931 3399

Mandag06:00 - 22:00
Tirsdag06:00 - 22:00
Onsdag06:00 - 22:00
Torsdag06:00 - 22:00
Fredag06:00 - 22:00
Lørdag06:00 - 22:00
Søndag06:00 - 22:00

21/122 Royal City Avenue

+66 2 206 0373

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

299/8 Sukhumvit Livingtown

+66 2 206 0373

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

333 Chert Wudthakas Road

+66 2 206 0373

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

999 Mu 1 Tambon Racha Thewa, Amphoe Bang Phli - In Terminal -

+66 81 904 6846

Mandag06:00 - 22:00
Tirsdag06:00 - 22:00
Onsdag06:00 - 22:00
Torsdag06:00 - 22:00
Fredag06:00 - 22:00
Lørdag06:00 - 22:00
Søndag06:00 - 22:00

Tc-Green Condominium Phase 2 Build, Rama 9 Road Huaykwang District

+66 2 203 0740

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Sixt

7,0

Bra

Ingen vurderinger

Renhet

8.0

Komfort

7.5

Henting/levering

7.0

Valuta for pengene

6.0

5 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

222 Vibhavadi Rangsit Road

+66 943 280 111

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Pattanakarn 2089 Suan Luang

+66 63 215 0488

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Phlabphla, Wangthonglang

+66 65 236 7987

Mandag08:30 - 18:30
Tirsdag08:30 - 18:30
Onsdag08:30 - 18:30
Torsdag08:30 - 18:30
Fredag08:30 - 18:30
Lørdag08:30 - 18:30

Rama 3 rd. Bangklo Bangkorlaem

+66 832 947 171

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Rama 4 Rd., Khlong Toey 2929/9

+66 87 512 9777

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Drive Car Rental

6,6

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

6.6

Komfort

6.6

Henting/levering

6.6

Valuta for pengene

6.6

3 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

160/346 Chang A-Kad U-tid Rd.,Donmuang Bangkok

+66 84 700 4378

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

1st Floor,Terminal 1 Donmuang Airport, 22 Vibhavadi Rangsit Road, Don Mueang, Bangkok

+66 847 004 378

Mandag07:00 - 19:00
Tirsdag07:00 - 19:00
Onsdag07:00 - 19:00
Torsdag07:00 - 19:00
Fredag07:00 - 19:00
Lørdag07:00 - 19:00
Søndag07:00 - 19:00

727 Srinakarin Rd. Suanluang Bangkok

+66 2 722 8487

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Avis

6,4

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

6.7

Komfort

6.5

Henting/levering

6.5

Valuta for pengene

6.5

3 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

Bangkok Don Muang Domestic Apt

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Bangkok Suvarnabhumi Int'l Apt

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

The Westin Grande Sukhumvit

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Yesaway

4,0

Middelmådig

Ingen vurderinger

Renhet

2.0

Komfort

2.0

Henting/levering

2.0

Valuta for pengene

4.0

3 utleiesteder i Bangkok

Vis steder

Steder i Bangkok

176/425 ประชาอุทิศ Khwaeng Don Mueang, Khet Don Mueang, Krung Thep Maha Nakhon 泰国

+66 61 714 8886

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

578/1, Lat Krabang Road,lat Krabang

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

999, Nong Prue, Bang Phli District, Samut Prakan

+66 61 713 8666

Mandag07:00 - 19:00
Tirsdag07:00 - 19:00
Onsdag07:00 - 19:00
Torsdag07:00 - 19:00
Fredag07:00 - 19:00
Lørdag07:00 - 19:00
Søndag07:00 - 19:00

Filtre

Ingen vurderinger

Alamo

8,7

Veldig bra

Ingen vurderinger

2 utleiesteder i Bangkok

Steder i Bangkok

999 Thanon Bangna Trad

+66 82 668 5061

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Arrival Hall Terminal 2 Gate10, 222 M 10 Vibhavadi Road

+66 2 504 3526

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Enterprise Rent-A-Car

7,8

Bra

Ingen vurderinger

2 utleiesteder i Bangkok

Steder i Bangkok

Arrival Hall Terminal2gate10

+66 2 504 3526

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Petchburee Building 1St Floor, 2371 New Petchaburi Road

+66 2 318 8888

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Dollar

5,8

OK

Ingen vurderinger

3 utleiesteder i Bangkok

Steder i Bangkok

222 Moo 10 Vibhavadee Rod

+66 86 342 8674

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

72/8-9 North Sathon Rd

+66 82 790 6194

Mandag07:00 - 19:00
Tirsdag07:00 - 19:00
Onsdag07:00 - 19:00
Torsdag07:00 - 19:00
Fredag07:00 - 19:00
Lørdag07:00 - 19:00
Søndag07:00 - 19:00

999 Bangna-trad Rd Km. 15 Moo

+66 86 779 5456

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

Filtre

Ingen vurderinger

Bizcar Rental

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

4 utleiesteder i Bangkok

Steder i Bangkok

10/153, The Trendy Building

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Bangkok Suvarnabhumi Airport

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd

+66 632 069 681

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

No.371 Vibhavadee Rangsit Road

+66 981 014 565

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Sunnycars

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

4 utleiesteder i Bangkok

Steder i Bangkok

19/ 23 Royal City Avenue, Building A

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

727 Srinakarin Rd. Suanluang

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Bangna-Trad RD-International Airport

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Donmueang Airport. Vipavadee Rangsit Rd.

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

LuvDrive TH

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

2 utleiesteder i Bangkok

Steder i Bangkok

703 Ratchada Suite Building, Wong Sawang Road, Wong Sawang Subdistrict, Bang SueDistrict, Bangkok

+66 91 545 3939

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Terminal 2 / Gate 14 / Departure Hall, 222 Vibhavadi Rangsit Rd, Sanambin, Don Mueang, Bangkok , Thailand

+66 91 545 3939

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

National

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

2 utleiesteder i Bangkok

Steder i Bangkok

22 Vibhavadi Rangsit Road

+66 2 504 3435

Mandag00:00 - 23:59
Tirsdag00:00 - 23:59
Onsdag00:00 - 23:59
Torsdag00:00 - 23:59
Fredag00:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 23:59
Søndag00:00 - 23:59

727 Srinakarin Rd.

+66 2 722 8487

Mandag08:00 - 18:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lørdag08:00 - 18:00
Søndag08:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Haup

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Bangkok

Steder i Bangkok

Parking area under Airport Rail Link Phayathai, Phayathai Road, Thung Phaya Thai Subdistrict, Ratchathewi District, Bangkok

+66 2 113 1155

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

KPN

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Bangkok

Steder i Bangkok

Don Muang airport

+66 655 935 623

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Leiebilselskaper i eller i nærheten av Bangkok

Verdt å vite

Mest populære byrå

Hertz

Mest populære biltype

Stor

Gjennomsnittpris

240 kr/dag

Bra tilbud

189 kr/dag

Beste tidspunkt for å bestille leiebil i Bangkok

Gjennomsnittlig daglig pris per måned
Leiebilpriser når hentedato nærmer seg

Leiebilforsikring i Bangkok

Kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring

Noen leiebilselskaper i Bangkok har inkludert kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring i prisen, men ikke alle. Vi anbefaler at du sjekker hva du er forsikret mot når du leier bil i Bangkok.

Egenandel

Husk at leiebilselskaper ofte har forsikringer med egenandel som er beløpet du må betale dersom det skjer noe under leieperioden. Hvis du ønsker å unngå uønskede overraskelser, bør du vurdere å velge leiebil uten egenandel når du leier bil i Bangkok.