Søk
Tilbud
Tips
Vanlige spørsmål
Agenturer
Steder
Når er det best å bestille?

Barcelona leiebiler fra 134 kr/dag

Denne prisen er den laveste prisen per dag funnet av en KAYAK bruker de siste 72 timene, som har søkt etter leiebili Barcelona med hentingsdato 18.7. og leveringsdato 25.7.. Prisene kan endre seg, og er kanskje ikke tilgjengelige hos alle byråer eller på alle utleiedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette tilbudet.
Sjåførens alder: 26–65
lø. 20.7.
lø. 27.7.

Søk blant hundrevis av bilutleiesider samtidig for å finne tilbud på leiebiler i Barcelona

Her er hvorfor reisende velger KAYAK

Gratis å brukeIngen skjulte kostnader eller gebyr

Filtre tilbudene dineFiltrer etter biltype, merke og mer. Tilpass resultatene dine øyeblikkelig.

Bestill med fleksibilitetBruk vårt "gratis avbestilling" filter for maksimal fleksibilitet uten ekstra kostnader.

Billige leiebiler i Barcelona

Finn de beste prisene og tilbudene ved å velge dine reisedatoer.
Velg dine datoer.
Bilklasse: Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende SMALL
2
2
4-5
152 kr/dag
Bilklasse: Renault Mégane
Renault Mégane
eller lignende SMALL
4
2
4-5
158 kr/dag
Bilklasse: Peugeot 3008
Peugeot 3008
eller lignende MEDIUM
5
3
4-5
251 kr/dag
Bilklasse: Fiat 500
Fiat 500
eller lignende SMALL
2
2
2-3
134 kr/dag
Bilklasse: Class Compact Van
Class Compact Van
eller lignende VAN
4
2
4-5
416 kr/dag
Bilklasse: Kia Stonic
Kia Stonic
eller lignende SUV
4
2
4-5
172 kr/dag
Bilklasse: Kia Sportage
Kia Sportage
eller lignende SUV
5
3
4-5
189 kr/dag
De beste prisene funnet av KAYAK-brukere i løpet av de siste 48 timene.

KAYAKs beste tips ved leie av bil i Barcelona

 • En av fordelene du vil nyte hvis du leier en bil fra en av de billige leiebilaktørene i Barcelona er at du vil kunne besøke ulike reisemål utenfor byen. Andorra er et av disse reisemålene. Dette landet ligger ca. 201 km fra Barcelona, og har fantastiske naturattraksjoner. Det 1000 år gamle Montserrat-klosteret er et annet flott reisemål utenfor Barcelona. Hotellet ligger bare 17 km fra Barcelona, og er det perfekte reisemålet for deg som liker fotturer eller fjellklatring. Du kan leie bil fra en av de billige leiebilaktørene i Barcelona, og du kan også kjøre til Tarragona. Denne vakre byen, med flere arkeologiske funnsteder, ligger ca. 96 km fra Barcelona. Du kjører til Andorra på 2 timer og 30 minutter, Montserrat på 50 minutter og Tarragona på 1 time.
 • Når du kjører din billige leiebil i Barcelona, vil du møte på mange syklister, folk på rulleskøyter og mopedister. Dette betyr at du må være ekstra forsiktig når du kjører i det travle sentrum. Byen er også full av turister og studenter hele året. Så, spesielt om kvelden, bør du passe på og holde utkikk etter festglade som krysser veien i områder som ikke er angitt som fotgjengeroverganger.
 • Hvis du ønsker å leie en bil når du går av toget på Barcelona Sants, er du heldig, da denne jernbanestasjonen har skranker for pålitelig Barcelona-bilutleie som Enterprise, National, Avis og Europcar. Kontorene til alle nevnte billige leiebilbyråer i Barcelona ligger ved siden av hverandre på stasjonen. Kontorene ligger på baksiden av stasjonen, til høyre for hurtigmatrestauranten i sentrum av sentralstasjonen.
 • Dersom du har barn med deg i Barcelona-leiebilen din, må du sørge for at du følger de nasjonale barnerestriksjonslovene. Barn under 15 måneder må være i et bakovervendt barnesete. Barn fra 15 måneder til 4 år må være i en barnesete som vender fremover. Barn fra 4 til 12 år må ha et passende sete avhengig av størrelse og vekt. Du kan ordne med barneseter hos bilutleiefirmaet ditt før du henter bilen.
 • I Barcelona, på hverdager, må du betale for parkering på de fleste av byens parkeringsplasser. Det finnes imidlertid et stort antall parkeringshus hvor du kan parkere din leiebil gratis. I denne byen kan du parkere avgiftsfritt på Montjuic, nær Barcelonas forretningsstrøk, universitetssonen, som ligger ved østsiden av Barcelona, Pedralbes, som ligger i det øvre kvartalet av Barcelona, og La Sagrera, som ligger sør for shoppingområdet La Maquinista.
 • Hvis du skaffer deg noen tilleggstjenester til reisen din, vil du få en bedre leiebil i Barcelona. Du kan spare tid når du skal levere bilen ved å velge en fylleavtale, noe som betyr at du ikke trenger å fylle drivstoff på den selv. Barcelona har mange enveiskjørte gater og små veier, så en GPS er en god idé for å hindre at du kjører deg vill. Hvis du planlegger å kjøre over lange avstander, er en ekstra sjåfør ideell, da det betyr at du tilbringer mindre tid bak rattet.
 • Vil du leie bil på turen din til Barcelona? Det er den raskeste og beste måten å se hovedstaden i Catalonia-regionen i Spania på, heller enn å ta byens kompliserte tunnelbane. Barcelona har gode forbindelser med et godt veinettverk og motorveien som fører direkte inn til byen, slik at du kan komme deg til alle de viktigste attraksjonene. Katedralen i Barcelona ligger midt i det gotiske kvarteret, og har rikelig med parkeringsplasser i nærheten. Det samme gjør Olympiastadion, hvor det finnes rikelig med gratis parkeringsplasser giatene. Du finner også Telefonica-tårnet, den botaniske hagen, Palau Sant Jordi og Fundacio Joan Miro i området.
 • Barcelona har en av de største flyplassene, som ligger ca. 15 km utenfor sentrum. Hvis du lander på Barcelona-El Prat lufthavn, finner du de beste bilutleiefirmaene på terminal 1 i 1. etasje, nær bagasjeutleveringen, og på terminal 2 i hovedutgangshallen og i nærheten av tollkontorene. Noen av bilutleiefirmaene tilbyr transport eller henting på steder utenfor eiendommen.
 • Det er viktig å huske at mens du nyter bybildet fra din egen leiebil, er det ganske intenst å kjøre i sentrum. Det kompliserte veisystemet er fullt av enveiskjørte gater og trange smug, så følg godt med når du kjører, og vurder gjerne å investere i en GPS for å hjelpe deg med reisen. Dette kan du ofte leie hos bilbyrået.
 • Når du besøker Barcelona sentrum, må du sørge for å unngå å kjøre i rushtiden fra kl. 08.00 til 09.30 og i rushtiden fra kl. 20.30. På disse tidene av dagen må du også passe deg for de mange turistene og fotgjengerne som går ut i veiene, samt for sykler og motorsykler som tar opp deler av veiene. Du bør spesielt unngå å kjøre langs de smale enveiskjørte veiene som er på hver side av den sentrale Las Ramblas, byens travleste gate.
 • 25% av våre brukere har funnet leiebiler i Barcelona for 219 kr eller mindre
 • Bestill din leiebil i Barcelona minst 2 dag før din reise for å få en pris under gjennomsnittet
 • Leiebilsteder utenfor flyplass i Barcelona er rundt 59% dyrere enn steder på flyplassen i gjennomsnitt
 • Leiebiler av typen Mini i Barcelona er rundt 34%billigere enn andre biltyper, i gjennomsnitt

Ofte stilte spørsmål om bilutleie i Barcelona

 • Hvilken type bil anbefales for å kjøre i Barcelona?

  Barcelona er en myriade av trange enveiskjørte veier, og en kompakt leiebil er derfor best egnet for ditt besøk i byen. Dersom du reiser med en liten gruppe, er en økonomibil ideell for all bagasjen. Dette gjør det også enklere å parkere i gatene eller prøve å finne en ledig plass på en av parkeringsplassene.

 • Hva er fartsgrensen i Barcelona?

  Før du begynner å kjøre rundt i Barcelona, er det viktig å vite de ulike fartsgrensene på veiene. I byen er fartsgrensen på 50 km/t, mens fartsgrensen på motorveien er på maksimalt 120 km/t. Hvis du planlegger å forlate byen, er fartsgrensen på landeveier 95 km/t. Som turist må du være ekstra forsiktig med å holde deg til disse fartsgrensene, for hvis du overskrider grensen med bare 5 km/t, kan du bli belastet med en heftig bot.

 • Hvor er de beste plassene å parkere i Barcelona?

  Barcelona har mange parkeringsplasser, og de fleste ligger i sentrum. Ensanche-distriktet tilbyr de fleste parkeringsmulighetene, og er svært sentralt. Du bør forvente å betale mellom 2 og 4 USD per time for en parkeringsplass og rundt 28 USD for en hel dag. Gateparkering er også tilgjengelig, så sjekk ut de blå sonene og grøntområdene hvor du kan parkere i opptil 4 timer.

 • Hvor mye koster det å leie bil i Barcelona?

  På en vanlig leiebil Barcelona koster 299 kr per dag.

 • Hva er det billigste bilutleieselskapet i Barcelona?

  I løpet av de siste 72 timene ble de billigste leiebilene funnet på Centauro (134 kr/dag), Firefly (158 kr/dag) og Record Go (214 kr/dag). I løpet av de siste 72 timene var den billigste prisen for leiebil funnet på Centauro C/ Alta Ribagorza nº 30-34 08820 (12 kilometer sentrum).

 • Hva er det beste bilutleieselskapet i Barcelona?

  Basert på gjestevurderinger og anmeldelser fra KAYAKs brukere, er det beste bilutleieselskapet i Barcelona i Enterprise Rent-A-Car (7,1, 55 reviews).

 • Hvor mye koster bensin i Barcelona?

  I løpet av de siste 30 dagene var gjennomsnittsprisen på bensin i Barcelona 70,13 kr. Det koster mellom 842 kr og 1 122 kr å fylle opp tanken, avhengig av størrelsen på bilen.

 • Hvilket er det mest populære bilutlieselskapet i Barcelona?

  Mini (Fiat 500 or similar) er den biltypen som bestilles oftest i Barcelona.

 • Hvilke leiebilselskaper er på Barcelona-El Prat flyplass (BCN)?

  Leiebilselskaper på stedet på Barcelona-El Prat flyplass inkluderer Record Go, Centauro, Thrifty, Firefly, Hertz og Budget.

 • Hvilke leiebilselskaper henter deg på Barcelona-El Prat flyplass (BCN)?

  Leiebilselskaper som tilbyr transport eller hentetjenester fra Barcelona-El Prat flyplass til steder utenfor flyplassen inkluderer Goldcar Rental SP, Centauro, Alamo, keddy by Europcar, Thrifty, Firefly, Hertz, Ok Mobility, Budget, og Europcar.

 • Hvordan kan jeg finne bilutleieselskaper i nærheten av meg i Barcelona?

  Ta en kikk på vårt omfattende kart for leiebilsteder for å finne de beste leiebilene i nærheten av deg.

 • Hvor mye koster en mini bilutleie i Barcelona?

  En minivan utleie i Barcelona koster 371 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvor mye koster en standard bilutleie i Barcelona?

  En standard bilutleie i Barcelona koster 610 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvor mye koster en middels bilutleie i Barcelona?

  En middels stasjonsvogn utleie i Barcelona koster 463 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvilket bilutleiested er det mest populære i Barcelona?

  0#22567 km fra sentrum |1#22567 mil fra sentrum

 • Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Barcelona?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Barcelona 2 092 kr per uke (299 kr per dag).

 • Hvor mye koster langtidsleie av bil i en måned i Barcelona?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Barcelona 8 965 kr per måned (299 kr per dag).

 • Hva er bøtene i Barcelona?

  Barcelona har ganske strenge fartsbøter. Hvis du kjører i opptil 20 km/t over den fastsatte grensen, må du betale en bot på 100 EUR. På den andre siden, hvis du blir tatt i å kjøre mellom 21 og 30 km/t over den fastsatte grensen, vil du bli bøtelagt med 300 EUR.

 • Hva er kravene for billig leiebil i Barcelona?

  For å få en leiebil i Barcelona må du være 21 år eller eldre. Unge sjåfører må betale et pristillegg, men det er også tendens til at aldersgrenser for enkelte kjøretøyer gjelder. Husk å ta med deg gyldig legitimasjon med bilde, som pass, og gyldig førerkort. Betalingskort er en akseptert betalingsmåte, men sørg for at det er i hovedførerens navn.

 • Er det bilutleie i Barcelona sentrum?

  I likhet med en rekke leiebiler på flyplassen og jernbanestasjonen i Barcelona, finnes det flere i byens sentrum, spesielt Alamo, Budget og SIXT. Siden alle disse leiebilbyråene har en rekke leiebiler, kan du være sikker på at du får en leiebil som du liker.

 • Hva er alkoholforbudet i Barcelona?

  Barcelona har svært strenge regler for kjøring under påvirkning av alkohol, så sørg for at du ikke drikker alkohol i god tid før du setter deg bak rattet. Politiet kan stoppe deg hvis de mistenker at du har drukket og vil få deg til å puste inn i en alkotest. Hvis du har en promille på mellom 0,25 og 0,5 vil få du 500 EUR i bot. Hvis du har en promille på mellom 0,5 og 0,6, må du betale en bot på 1000 EUR. Det er også en risiko for at du får prikker på førerkortet.

Barcelona leiebil anmeldelser og katalog

Firefly

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Best vurdering

Renhet

8.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

10.0

Ett utleiested i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Barcelona Ap,terminal2

+34 931 935 705

Mandag00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Onsdag08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Torsdag00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Fredag00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Søndag08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Filtre

Ingen vurderinger

Quadis Rent A Car

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

10.0

Ett utleiested i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Carrer de Numancia, 39, Barcelona, Spain - Mainland

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Europcar

8,9

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

9.7

Komfort

9.2

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

8.9

7 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

C/ Viladomat 214

+34 911 50 50 00

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

C/badajoz 168 *parking Bsm*no Truck

+34 911 505 000

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Carrer De Pere Iv 453

+34 936 09 05 33

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Centro Comercial Centre De La Vila

+34 911 505 000

Mandag08:00 - 23:5915:30 - 19:30
Tirsdag15:30 - 19:3008:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:5915:30 - 19:30
Torsdag15:30 - 19:3008:00 - 23:59
Fredag15:30 - 19:3008:00 - 23:59
Lørdag09:00 - 14:00

Gran Via De Les Corts Catalanes 680

+34 911 50 50 00

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Office In Saba Sants Parking

+34 911 50 50 00

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Plaza Paises Catalanes

+34 911 505 000

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Centauro

8,0

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

9.2

Komfort

8.8

Henting/levering

8.0

Valuta for pengene

8.4

3 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

C/ Alta Ribagorza nº 30-34

+34 93- 1931844

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Calle de Bejar 63 -73 Local 8

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Centauro Rent a Car

+34 935 66 72 28

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Sixt

7,4

Bra

Ingen vurderinger

Renhet

8.5

Komfort

8.4

Henting/levering

7.2

Valuta for pengene

7.4

9 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Avinguda Pau Casals 16

+34 871 18 01 92

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Carrer Palaudàries 5-7

+34 871 18 01 92

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Carrer d Arago 54

+34 871 18 01 92

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Carrer de la Marina 19-21

+34 871 18 01 92

Mandag07:30 - 15:30
Tirsdag07:30 - 15:30
Onsdag07:30 - 15:30
Torsdag07:30 - 15:30
Fredag07:30 - 15:30
Lørdag07:30 - 15:30
Søndag07:30 - 15:30

Passeig Joan de Borbó 4

+34 871 18 01 92

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Passeig de Gracia 126

+34 871 18 01 92

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Passeig del Taulat 262-264

+34 871 18 01 92

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Plaça dels Països Catalans

+34 871 18 01 92

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Rambla de Catalunya 74

+34 871 18 01 92

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Filtre

Ingen vurderinger

Enterprise Rent-A-Car

7,1

Bra

Ingen vurderinger

Renhet

7.2

Komfort

7.3

Henting/levering

6.9

Valuta for pengene

6.7

5 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

125 Carrer De Badajoz

+34 933 05 61 53

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

177 Carrer De Valencia

+34 935 21 00 25

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 01:00
Søndag00:00 - 01:00

Calle De Muntaner 45

+34 933 230 701

Mandag00:00 - 01:00
Tirsdag00:00 - 01:00
Onsdag00:00 - 01:00
Torsdag00:00 - 01:00
Fredag00:00 - 01:00
Lørdag00:00 - 01:00
Søndag00:00 - 01:00

Carrer Rivadeneyra, 3

+34 935 21 00 25

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag09:00 - 14:00
Søndag00:00 - 01:00

Estacion De Ave Sants

+34 934 91 01 89

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Filtre

Ingen vurderinger

Avis

7,0

Bra

Ingen vurderinger

Renhet

7.7

Komfort

7.5

Henting/levering

6.0

Valuta for pengene

7.0

4 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Pallars, 457

+34 933 031 066

Mandag09:00 - 14:00
Tirsdag10:00 - 13:00
Onsdag10:00 - 13:00
Torsdag10:00 - 13:00
Fredag09:00 - 14:00
Søndag09:00 - 14:00

Passeig De Gracia 22

Mandag10:00 - 13:00
Tirsdag10:00 - 13:00
Onsdag10:00 - 13:00
Torsdag10:00 - 13:00
Fredag10:00 - 13:00
Lørdag10:00 - 13:00
Søndag10:00 - 13:00

Rector Triado N 104

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Filtre

Ingen vurderinger

Budget

6,9

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

7.8

Komfort

7.7

Henting/levering

6.8

Valuta for pengene

6.9

4 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff

+34 902 10 84 95

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Corcega 293/295

+34 902 11 02 75

Mandag10:00 - 13:00
Tirsdag10:00 - 13:00
Onsdag10:00 - 13:00
Torsdag10:00 - 13:00
Fredag10:00 - 13:00
Lørdag10:00 - 13:00
Søndag10:00 - 13:00

Pallars, 457

+34 933 031 066

Mandag09:00 - 14:00
Tirsdag10:00 - 13:00
Onsdag10:00 - 13:00
Torsdag10:00 - 13:00
Fredag09:00 - 14:00
Lørdag09:00 - 14:00

Rector Triado N 104

+34 902 11 02 93

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Filtre

Ingen vurderinger

Alamo

6,4

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

6.7

Komfort

6.9

Henting/levering

6.4

Valuta for pengene

6.7

2 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Carrer Rivadeneyra, 3

+34 935 21 00 25

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag09:00 - 14:00
Søndag00:00 - 01:00

Enterprise Rent A Car

+34 934 91 01 89

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Filtre

Ingen vurderinger

Dollar

6,0

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

7.2

Komfort

6.6

Henting/levering

5.4

Valuta for pengene

5.8

6 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Av.de Les Garrigues 1-3

+34 933 78 87 64

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Barcelona Railway, Viriato 45

+1 800 800 4000

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Calle Tirso De Molinsa, 25

+34 937 82 31 42

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59

Diagonal-Sarria Diagonal 622

934101034

Mandag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Tirsdag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Onsdag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Torsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Fredag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Lørdag09:00 - 14:00

Hotel Hesperia Del Mar

+34 933 56 11 39

Mandag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Tirsdag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Onsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Torsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Fredag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Lørdag09:00 - 14:00

Terminal 1 And 2

+34 932 98 36 37

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Filtre

Ingen vurderinger

Leasys Rent

6,0

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

6.0

Komfort

6.0

Henting/levering

2.0

Valuta for pengene

6.0

Ett utleiested i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

Aeropuerto El Prat *no Truck Return* Keybox In Parking

+34 663 00 24 96

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Record Go

5,6

OK

Ingen vurderinger

Renhet

6.9

Komfort

6.5

Henting/levering

5.5

Valuta for pengene

6.3

3 utleiesteder i Barcelona

Vis steder

Steder i Barcelona

9, Carrer del Rossello

+34 931 12 77 67

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Barcelona Railway Station

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Carretera De Valencia Km 403

+34 931 12 82 27

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Filtre

Ingen vurderinger

Hertz

5,0

OK

Ingen vurderinger

Renhet

7.1

Komfort

6.6

Henting/levering

5.6

Valuta for pengene

5.2

6 utleiesteder i Barcelona

fra292 kr/dag

Steder i Barcelona

Av.de Les Garrigues 1-3

+34 933 78 87 64

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

C/viriato 45

+34 902 99 87 07

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Calle Tirso De Molina, 25

+34 937 82 31 42

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59

Diagonal 622, Return To Parkin

+34 934 10 10 34

Mandag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Tirsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Onsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Torsdag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Fredag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Lørdag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Søndag08:30 - 13:3016:00 - 18:00

Hotel Hesperia Del Mar

+34 933 561 139

Mandag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Tirsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Onsdag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Torsdag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Fredag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Lørdag09:00 - 14:00

Terminal 1 And 2

+34 902 01 19 59

Mandag00:00 - 01:0007:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag00:00 - 01:0007:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:0000:00 - 01:00

Filtre

Ingen vurderinger

Thrifty

5,0

OK

Ingen vurderinger

Renhet

5.6

Komfort

5.2

Henting/levering

4.7

Valuta for pengene

4.5

6 utleiesteder i Barcelona

fra289 kr/dag

Steder i Barcelona

Av.de Les Garrigues 1-3

+34 933 78 87 64

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Calle Tirso De Molinsa, 25

+34 937 82 31 42

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59

Calle Viriato Num 45

+34 934 19 61 56

Mandag07:00 - 21:00
Tirsdag07:00 - 21:00
Onsdag07:00 - 21:00
Torsdag07:00 - 21:00
Fredag07:00 - 21:00
Lørdag07:00 - 21:00
Søndag07:00 - 21:00

Diagonal 622

+34 934 10 10 34

Mandag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Tirsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Onsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Torsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Fredag16:00 - 18:0008:30 - 13:30
Lørdag09:00 - 14:00

Hotel Hesperia Del Mar

+34 933 56 11 39

Mandag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Tirsdag08:30 - 13:3016:00 - 18:00
Onsdag16:0