Leiebiler i Tenerife

Sjåførens alder: 26–65
on. 24.4.
on. 1.5.

Søk blant hundrevis av leiebilsider samtidig for å finne tilbud på leiebiler i Tenerife

Her er hvorfor reisende velger KAYAK

Gratis å brukeIngen skjulte kostnader eller gebyr

Filtre tilbudene dineFiltrer etter biltype, merke og mer. Tilpass resultatene dine øyeblikkelig.

Bestill med fleksibilitetBruk vårt "gratis avbestilling" filter for maksimal fleksibilitet uten ekstra kostnader.

Billige leiebiler i Tenerife

De beste leiebiltipsene i Tenerife

 • Det fine med å kjøre her er at siden dette er en så liten øy, vil det være ganske enkelt å komme seg fra sted til sted. Når det er på tide å parkere bilen og begynne å utforske, finner du en rekke avgiftsfrie parkeringsplasser i gatene over hele øya, selv i travle turistområder. Det er fjellterreng her, så det kan være vanskelig å kjøre i dette området på grunn av de smale og svingete veiene.
 • Siden denne øya er en del av Spania, er reglene for bilseter for barn de samme her som i Spania for øvrig. Hvis barnet ditt er under 15 måneder gammelt, må de reise i bilsete, og det er viktig at bilsetet vender bakover. Barn over denne alderen og opptil fire år må også reise i bilsete, men i dette tilfellet kan bilsetet stå foran i kjøretøyet. Etter fire år må barn reise i et støttesete til man er seks år og så bruke støttepute til man er 12 år.
 • Når besøkende reiser til denne øya, tenker de ofte ikke på å ta bilen sin videre til et annet land, fordi de først må tenke på hvordan de skal få bilen av øya i utgangspunktet. Det går en ferge fra øya til Spania, så hvis du vil ta leiebilen din til et annet land, bør du undersøke muligheten både for å ta en ferge og å ta med kjøretøyet til et annet land før du begynner å kjøre.
 • Noe alle besøkende på ferie på denne øya bør huske når de kjører bil her, er at selv om stemningen på øya er avslappet, vil du fortsatt finne kameraautomater på øya. En av de mest populære turene du kan ta på denne øya er turen til Teide nasjonalpark, som vil tilby noen av de mest fantastiske utsiktene både over øya og vannet, på hele øya. Noe viktig å huske på når du kjører her, er at alle bensinstasjonene på øya ligger på den sørvestlige kysten, så sørg for å fylle opp tanken før du legger ut på et eventyr.
 • Alle typer kjøretøy er vanligvis egnet for å kjøre rundt på Tenerife. Tenerife er bare en liten øy med gode kjøreforhold som ikke gjør det nødvendig å leie bil med firehjulstrekk. Du kan kjøre rundt på øya, og det finnes ulike ruter du kan ta med kjøretøyet ditt som ikke er tilgjengelig med offentlig transport. Veiene er ikke bare i god og passende stand, men hele øya kan utforskes på én dag, med en omtrentlig kjøretid på bare 4 timer.
 • Det finnes bare et par leiebilsteder på den lille øya Tenerife. Kunder og passasjerer kan finne utvalgte leiebiler på nordsiden av øya, som er spesifikt plassert på Tenerife North lufthavn (TFN), men de fleste selskapene ligger sør på øya. Du finner disse på Tenerife South lufthavn (TFS). Leieselskaper for kjøretøy ligger rett utenfor ankomstterminalen på flyplassen. Du finner også informasjonsskranker i ankomsthallen. Du kan velge mellom flere utleiefirmaer.
 • Dersom du ønsker å leie bil på Tenerife, må du vise frem ulike dokumenter for å få kjøre. Dokumentene kan variere avhengig av hvilket firma du velger leiebil hos. Vanligvis må du vise gyldig, fullt førerkort samt gyldig legitimasjon som for eksempel et gyldig pass.
 • Det finnes strenge regler for drikke og kjøring for de som er nye på Tenerife. Det er ulovlig å kjøre bil og drikke på Tenerife. Nye sjåfører som har hatt førerkort i under to år, kan maksimalt ha en grense på 0,1 milligram alkohol per milligram blod. Alle andre sjåfører må ha en promille på under 0,5.
 • 25% av våre brukere har funnet leiebiler i Tenerife for 172 kr eller mindre
 • Bestill din leiebil i Tenerife minst 4 dag før din reise for å få en pris under gjennomsnittet
 • Standard leiebiler i Tenerife er rundt 38% billigere enn andre biltyper i gjennomsnitt

Vanlige spørsmål om leie av bil i Tenerife

 • Should I rent a car i Tenerife?

  Offentlig transport er svært begrenset på den lille øya Tenerife, noe som betyr at det er viktig å leie bil. Noen av de mest populære stedene kan være et stykke unna overnattingsstedet ditt på Tenerife, avhengig av hvilke steder du vil besøke. Det finnes en rekke attraksjoner og landemerker som gjør Tenerife populært blant alle turister, besøkende og innbyggere. Uansett om du ønsker å besøke ledende arrangementer eller sandstrender, har du mye å velge mellom her. Noen av de beste reisemålene er Siam Park, Teide-fjellet, Playa de las Américas, Playa de Las Teresitas og mye mer.

 • What is driving like i Tenerife?

  Å kjøre på Tenerife er ikke så annerledes enn å kjøre rundt i hjembyen din. Alle biler på Tenerife kjører på høyre side av veien og viser fart i kilometer per time. Den lille øya er lett å kjøre rundt og navigere på. Hastighetsbegrensninger på motorveier er vanligvis ca. 120 km/t, mens en vanlig vei ligger på ca. 100 km/t eller 50 km/t i byområder. Det finnes også en rekke parkeringsregler som sjåfører må følge. Du kan parkere avgiftsfritt på parkeringsplasser med hvite linjer. Parkering er imidlertid forbudt mellom gule linjer, og parkering kan variere på steder merket med blå linjer.

 • How old do you have to be to rent a car i Tenerife?

  Aldersgrensen for leiebil på Tenerife endres avhengig av hvilket bilutleiefirma du bruker. De fleste selskaper krever at sjåføren er minst 21 år gammel, men det finnes leiebilbyråer som er villige til å la personer over 18 år leie kjøretøy. Dette er underlagt visse betingelser, og kan bety at du også må betale en ekstra avgift for leiebilen din siden du er ung. Føreren av bilen må også ha et rent førerkort som har vært gyldig i minst 12 måneder.

 • Hvilket er det mest populære bilutlieselskapet i Tenerife?

  Standard (Class Convertible or similar) er den biltypen som bestilles oftest i Tenerife.

 • Hvordan kan jeg finne bilutleieselskaper i nærheten av meg i Tenerife?

  Ta en kikk på vårt omfattende kart for leiebilsteder for å finne de beste leiebilene i nærheten av deg.

 • Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Tenerife?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Tenerife 1 394 kr per uke (199 kr per dag).

 • Hvor mye koster langtidsleie av bil i en måned i Tenerife?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Tenerife 5 974 kr per måned (199 kr per dag).

 • Skal jeg leie bil på Tenerife?

  Hvis du bare besøker øya i noen dager eller bare planlegger å bo på ett sted, er det ikke sikkert du trenger en leiebil. Men hvis du planlegger å utforske området, så er helt sikkert en leiebil det beste alternativet. Selv om det finnes kollektivtransportalternativer som går mellom de største områdene, vil ikke denne typen transport være en mulighet hvis du planlegger å besøke mer landlige områder på øya. Du kan også velge å ta taxi, men dette kan bli ganske dyrt ganske fort.

 • Hvordan er det å kjøre på Tenerife?

  Førere her kjører på høyre side av veien. Alle passasjerer i kjøretøy må bruke sikkerhetsbelte, og barn på 12 år og yngre kan ikke sitte i forsetet. Fartsgrensen vil variere over hele øya, men er ganske lav på flere steder på denne mindre øya hvor det er flere folk. Du kan ikke bruke noen form for elektronisk enhet under kjøring med mindre du gjør dette uten å bruke hendene.

 • Hvor gammel må jeg være for å leie bil på Tenerife?

  De fleste av de største bilutleiefirmaene her forventer at førerne er minst 21 år gamle, og de må ha hatt et fullstendig og gyldig førerkort i minst ett år før de starter leien. Dersom du er mellom 21 og 25 år, kan du måtte betale et pristillegg for leiebilen din, og det kan være en grense for hvilken type kjøretøy du kan leie. Dette kan bety at du ikke kan leie alternativer som luksuriøse leiebiler.

Oversikt

 • canarias

  Canarias bilutleie ligger i Tenerife

  64 Steder

 • sunnycars

  Sunnycars bilutleie ligger i Tenerife

  42 Steder

 • tenerifecar

  Tenerifecar bilutleie ligger i Tenerife

  39 Steder

 • orlando

  ORLANDO bilutleie ligger i Tenerife

  14 Steder

 • keddy

  keddy by Europcar bilutleie ligger i Tenerife

  9 Steder

 • europcar

  Europcar bilutleie ligger i Tenerife

  8 Steder

 • enterprise

  Enterprise Rent-A-Car bilutleie ligger i Tenerife

  6 Steder

 • nizacars

  NIZACARS bilutleie ligger i Tenerife

  6 Steder

 • offercarhire

  Offer Car Hire bilutleie ligger i Tenerife

  6 Steder

 • surpricecarrental

  SURPRICE CAR RENTAL bilutleie ligger i Tenerife

  6 Steder

 • aviacar

  Avia Car bilutleie ligger i Tenerife

  5 Steder

 • cicar

  Cicar bilutleie ligger i Tenerife

  5 Steder

Verdt å vite

Mest populære byrå

Record Go

Mest populære biltype

Standard

Gjennomsnittpris

199 kr/dag

Bra tilbud

172 kr/dag

Beste tidspunkt for å bestille leiebil i Tenerife

Gjennomsnittlig daglig pris per måned
Leiebilpriser når hentedato nærmer seg