Søk
Tilbud
Tips
Vanlige spørsmål
Agenturer
Steder
Når er det best å bestille?

Alicante leiebiler fra 91 kr/dag

Denne prisen er den laveste prisen per dag funnet av en KAYAK bruker de siste 72 timene, som har søkt etter leiebili Alicante med hentingsdato 31.8. og leveringsdato 13.9.. Prisene kan endre seg, og er kanskje ikke tilgjengelige hos alle byråer eller på alle utleiedatoer. Klikk på prisen for å gjenskape søket for dette tilbudet.
Sjåførens alder: 26–65
ma. 22.7.
ma. 29.7.

Søk blant hundrevis av bilutleiesider samtidig for å finne tilbud på leiebiler i Alicante

Her er hvorfor reisende velger KAYAK

Gratis å brukeIngen skjulte kostnader eller gebyr

Filtre tilbudene dineFiltrer etter biltype, merke og mer. Tilpass resultatene dine øyeblikkelig.

Bestill med fleksibilitetBruk vårt "gratis avbestilling" filter for maksimal fleksibilitet uten ekstra kostnader.

Billige leiebiler i Alicante

Finn de beste prisene og tilbudene ved å velge dine reisedatoer.
Velg dine datoer.
Bilklasse: Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende SMALL
2
2
4-5
M
102 kr/dag
Bilklasse: Seat Leon
Seat Leon
eller lignende SMALL
4
2
4-5
M
100 kr/dag
Bilklasse: Ford C-MAX
Ford C-MAX
eller lignende MEDIUM
5
3
4-5
M
136 kr/dag
Bilklasse: Fiat 500
Fiat 500
eller lignende SMALL
2
2
2-3
M
91 kr/dag
Bilklasse: Fiat 500X
Fiat 500X
eller lignende SUV
4
2
4-5
M
92 kr/dag
Bilklasse: Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
eller lignende SUV
5
3
4-5
M
139 kr/dag
De beste prisene funnet av KAYAK-brukere i løpet av de siste 48 timene.

KAYAKs beste tips ved leie av bil i Alicante

 • For å leie bil fra et av selskapene som tilbyr billig leiebil i Alicante, må du være minst 21 år gammel. Når du oppfyller dette kravet, må du vise frem førerkortet ditt fra hjemlandet ditt, legitimasjon og et betalingskort for å fullføre betalingen. Dersom du er utenlandsk statsborger, er det i henhold til loven påbudt at du har en internasjonal førertillatelse. Merk at dersom du er under 25 år, må du betale litt mer enn eldre sjåfører, da de fleste leiebilene i Alicante medfører en ekstra avgift for unge sjåfører.
 • Når du drar på ferie med din billige leiebil i Alicante, vil du gjøre turen så billig som mulig. En god måte å spare drivstoff på er ved å velge at du får full tank ved henting av bilen, og fyller den opp igjen til samme nivå før du leverer den, som betyr at du returnerer bilen med samme mengde drivstoff som var i den ved henting. På denne måten sparer du penger, i motsetning til avtaler der du må fylle tanken helt full selv om du ikke har brukt så mye drivstoff.
 • I henhold til spanske regler kan ikke barn under 12 år reise i forsetet med mindre de har bilseter som er beregnet for dette, eller er minst 135 cm høye, og i så fall kan de bruke sikkerhetsbelter for voksne. Dersom du planlegger å ha med deg barn i leiebilen din i Alicante, vil typen barnesete du bør sette i bilen påvirkes av barnets høyde og vekt. Barnet ditt må sitte i et barnesete hvis det veier mindre enn 10 kilo og er lavere enn 76 cm. Det må sitte i et støttesete hvis det veier under 20 kilo og er under 123 cm høyt. Firmaer hvor du kan få billig leiebil i Alicante tilbyr barneseter etter avtale.
 • Spania har hovedsakelig brukt manuelle biler opp gjennom årene, noe som vil bety at sjansene for at du får leie en billig bil i Alicante er svært høye, ettersom minst 80 % av de spanske bilene fortsatt er manuelle. Hvis du har lært å kjøre med kun automatgir, må du sjekke at det er automatdrevne kjøretøy tilgjengelig hos det utleieselskapet du velger. De har vanligvis noen modeller tilgjengelig med automatgir, men de blir booket raskt og er vanligvis litt dyrere enn manuelle biler.
 • Du finner flere flotte steder å besøke i nærheten av Alicante. Du kan kjøre til Benidorm på 35 minutter langs AP-7, og Altea ligger 42 minutters kjøring unna via AP-7. Murcia ligger en 50-minutters kjøretur unna via A-7, Valencia ligger 1 time og 50 minutter unna via A-7, og Guadalest ligger 1 time unna via CV-70.
 • Bilutleie i Alicante bør ikke være for skremmende, da området har mange skilter og passer godt for turister. Hvis du skal tilbringe mye tid på veien eller på en biltur, anbefales du å leie en GPS med bookingen din. Denne kan hentes samtidig som du henter bilen, og vil være et bra redskap for å hjelpe deg å finne veien, kartlegge de korteste veiene og til og med unngå køer. Du må betale en liten daglig avgift for en slik GPS.
 • Alicante har en overflod av attraksjoner og fascinerende severdigheter som strekker seg rundt i byen, fra Castell de la Santa Bàrbara til den vakre gamlebyen som strekker seg til havnen. Enten du besøker Costa Blanca, utforsker alle byens attraksjoner eller til og med utforsker landskapet rundt, er alt enklere med en leiebil siden du får bestemme når og hvor du skal dra. Du kan til og med utforske byen Murcia, som ligger bare 1 times kjøring unna.
 • Når du ankommer Alicante internasjonale lufthavn, kan du gå til leiebilskranken i ankomsthallen i terminalbygningen. Der tilbyr store selskaper som Goldcar, Europcar og Sixt kjøretøy for enhver smak. Den raskeste veien inn til sentrum er via A-70, men N-332 er en mer naturskjønn rute langs kysten.
 • I Alicante kan du bli bøtelagt for å kjøre i sandaler, høye hæler eller uten sko. Du anbefales å ha på deg fottøy mens du kjører, og du bør til og med velge lukkede sko når du sitter bak rattet. Du kan alltid bytte dem mot sandaler når du ankommer stranden. Lovene i Alicante er strengt håndhevet, så sørg for at du blir kjent med dem på forhånd, da politiet vanligvis ikke godtar unnskyldninger (ikke engang fra turister). Den lovbestemte promillegrensen er på 0,05, og straffen blir håndhevet dersom sjåføren har en høyere grense.
 • Rundt Alicante finnes det ulike bomveier, så sørg for å ta med deg kontanter og kartlegg rutene på forhånd, slik at du vet når og hvor du skal betale. Rundt Alicante er AP7 en bomvei som kan unngås ved å ta N-332, som er litt lenger, men uten bompenger. Trafikken på bomveiene er vanligvis lettere, så for en raskere tur kan det være verdt å investere pengene.
 • 25% av våre brukere har funnet leiebiler i Alicante for 187 kr eller mindre
 • Bestill din leiebil i Alicante minst 1 dag før din reise for å få en pris under gjennomsnittet
 • Leiebiler av typen Standard i Alicante er rundt 1%billigere enn andre biltyper, i gjennomsnitt

Ofte stilte spørsmål om bilutleie i Alicante

 • Hvilken type bil anbefales for å kjøre i Alicante?

  Få mest mulig ut av den spanske solen og la den salte brisen snuble håret ditt ved å velge en cabriolet under oppholdet. Familier som trenger mer plass kan også velge en minibuss. De fleste biler er manuelt gir, men automatgir koster vanligvis litt ekstra.

 • Hva er fartsgrensen i Alicante?

  Fartsgrenser håndheves strengt i Alicante, og er vanligvis 50 km/t i bebyggede områder, 100 km/t på landlige veier og opptil 120 km/t på motorveier. Sjekk alltid etter skilting. I noen boligområder og foran skoler er grensen 20 km/t.

 • Hvor er de beste plassene å parkere i Alicante?

  Det kan være vanskelig å finne parkeringsplass inne i byen, spesielt i rushtiden. Gateparkering måles vanligvis per time. Ved havnen finner du 2 store parkeringsplasser, hvorav den ene ligger i nærheten av Melia Hotel og den andre ved kjøpesenteret Panoramis.

 • Hvor mye koster det å leie bil i Alicante?

  På en vanlig leiebil Alicante koster 264 kr per dag.

 • Hva er det billigste bilutleieselskapet i Alicante?

  I løpet av de siste 72 timene ble de billigste leiebilene funnet på Centauro (91 kr/dag), Record Go (92 kr/dag) og Firefly (92 kr/dag). I løpet av de siste 72 timene var den billigste prisen for leiebil funnet på Centauro Aeropuerto El Altet 03008 (10 kilometer sentrum).

 • Hvor mye koster bensin i Alicante?

  I løpet av de siste 30 dagene var gjennomsnittsprisen på bensin i Alicante 70,12 kr. Det koster mellom 841 kr og 1 122 kr å fylle opp tanken, avhengig av størrelsen på bilen.

 • Hvilket er det mest populære bilutlieselskapet i Alicante?

  Standard (Class Convertible or similar) er den biltypen som bestilles oftest i Alicante.

 • Hvilke leiebilselskaper er på Alicante flyplass (ALC)?

  Leiebilselskaper på stedet på Alicante flyplass inkluderer Record Go, Centauro, Ok Mobility, KeyGo Rent, DRIVALIA, Firefly, Alamo, Wiber, CLICK RENT og Enterprise Rent-A-Car.

 • Hvilke leiebilselskaper henter deg på Alicante flyplass (ALC)?

  Leiebilselskaper som tilbyr transport eller hentetjenester fra Alicante flyplass til steder utenfor flyplassen inkluderer Goldcar Rental SP, Record Go, Centauro, Ok Mobility, DRIVALIA, Firefly, CLICK RENT, Sixt, Hertz, og Avis.

 • Hvordan kan jeg finne bilutleieselskaper i nærheten av meg i Alicante?

  Ta en kikk på vårt omfattende kart for leiebilsteder for å finne de beste leiebilene i nærheten av deg.

 • Hvor mye koster en standard bilutleie i Alicante?

  En standard bilutleie i Alicante koster 418 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvor mye koster en kompakt bilutleiei Alicante?

  En kompakt bilutleie i Alicante koster 193 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvor mye koster en mini bilutleie i Alicante?

  En minivan utleie i Alicante koster 245 kr i gjennomsnitt per dag.

 • Hvilket bilutleiested er det mest populære i Alicante?

  0#20171 km fra sentrum |1#20171 mil fra sentrum

 • Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Alicante?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Alicante 1 638 kr per uke (234 kr per dag).

 • Hvor mye koster langtidsleie av bil i en måned i Alicante?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Alicante 7 022 kr per måned (234 kr per dag).

 • Er det begrenset med veier i Alicante?

  Mens du kjører Alicante-leiebil, kan du unngå Castanos-gaten, da denne gaten er forbeholdt fotgjengere. Denne veien er den eneste gågaten i hele byen. Restauranten er full av serveringssteder for mat, drikke og klesbutikker.

 • Hva er sikkerhetsreglene for barn i biler i Alicante?

  Spania, som de fleste andre land i Europa, tar barnas sikkerhet i bilen svært alvorlig, og du vil bli bøtelagt for ikke å ha barn i passende bilstoler. Barn forventes å sitte i bilseter i en størrelse som passer dem, deriblant bakovervendte barnestoler dersom de er under 9 kg, fremovervendte barnestoler hvis de er under 18 kg og et støttesete til barnet er 135 cm høyt. Alle bilutleiefirmaer vil ha tilgjengelige barnestoler du kan leie med bilen din.

 • Er det mulig å leie bil på Alicante jernbanestasjon?

  Du kan enkelt få billig leiebil i Alicante på Alicante jernbanestasjon, da denne stasjonen har skranker fra pålitelige bilutleiefirmaer som Record Go, Enterprise, Suncar Rent A Car, Avis, Flizzr, Hertz, Thrifty, Europcar, Keddy, Sunnycars og Centaura. Europcar ligger på Estacion Adif. Terminal Avenue er den nærmeste terminalen.

 • Hvor gammel er du for leiebil i Alicante?

  Dersom du booker leiebil i Alicante, må du være minst 21 år. Du kan finne noen globale franchiser som vil belaste deg et ekstra gebyr dersom du er under 25 år, og du vil kun kunne leie luksusbiler eller cabrioleter fra du har fylt 25 år.

Alicante leiebil anmeldelser og katalog

Hertz

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

8.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

8.0

3 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Alicante Airport

+34 902 37 73 37

Mandag00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Søndag08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Ave.da De La Estacion, 20

+34 965 92 25 87

Mandag09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Tirsdag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Onsdag09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Torsdag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Fredag09:00 - 13:30
Lørdag09:00 - 13:30

Estacion De Tren Alicante

+34 965 92 25 87

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag10:00 - 18:00
Søndag10:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Thrifty

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

10.0

3 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Alicante

+34 902 37 73 37

Mandag00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Avenida De La Estacion 20

+34 965 92 25 87

Mandag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Tirsdag09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Onsdag09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Torsdag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Fredag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Lørdag09:00 - 13:30

Estacion De Tren Alicante

+34 965 92 25 87

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag10:00 - 18:00
Søndag10:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Europcar

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

10.0

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Alicante Aeropuerto

+34 911 50 50 00

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Estación Adif. Terminal Ave.

+34 911 50 50 00

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Leasys Rent

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

10.0

Ett utleiested i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Terminal de Llegadas

+34 628 38 95 64

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Budget

9,6

Fantastisk

Ingen vurderinger

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

8.0

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Budget Aeropuerto De Alicante

+34 902 10 98 08

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Calle Carlet 2

Mandag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Tirsdag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Onsdag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Torsdag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Fredag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Lørdag09:00 - 13:30

Filtre

Ingen vurderinger

Alamo

8,0

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

8.0

Komfort

8.0

Henting/levering

8.0

Valuta for pengene

8.0

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Ctra. De Torrellano-aeropuerto

+34 965 00 04 29

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Enterprise Rent A Car

+34 965 12 33 96

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag09:00 - 13:30
Søndag09:00 - 13:30

Filtre

Ingen vurderinger

National

8,0

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

8.0

Komfort

8.0

Henting/levering

8.0

Valuta for pengene

8.0

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Ctra. De Torrellano-aeropuerto

+34 965 00 04 29

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Enterprise Rent A Car

+34 965 12 33 96

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag09:00 - 13:30
Søndag09:00 - 13:30

Filtre

Ingen vurderinger

Sixt

8,0

Veldig bra

Ingen vurderinger

Renhet

10.0

Komfort

10.0

Henting/levering

10.0

Valuta for pengene

6.0

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Avenida Salamanca

+34 871 18 01 92

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Plaza de la Puerta del Mar, 3

+34 871 18 01 92

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Filtre

Ingen vurderinger

Centauro

6,6

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

8.6

Komfort

8.6

Henting/levering

6.0

Valuta for pengene

6.6

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Aeropuerto El Altet

+34 965 681 092

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Avda. Salamanca, 14

+34 966 36 03 60

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Wiber

6,0

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

6.0

Komfort

6.0

Henting/levering

6.0

Valuta for pengene

6.0

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Alicante Airport Office

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Terminal de Llegadas

+34 965 083 710

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag07:00 - 23:00
Søndag07:00 - 23:00

Filtre

Ingen vurderinger

CLICK RENT

6,0

Ok

Ingen vurderinger

Renhet

8.0

Komfort

8.0

Henting/levering

6.0

Valuta for pengene

6.0

Ett utleiested i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Alicante Airport Pick Up Express Car Park

+34 971 730 696

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Filtre

Ingen vurderinger

Record Go

4,8

Middelmådig

Ingen vurderinger

Renhet

6.0

Komfort

5.6

Henting/levering

4.6

Valuta for pengene

4.6

2 utleiesteder i Alicante

Vis steder

Steder i Alicante

Alicante Airport

+34 902 123 002

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Avenida de la Estación 20

+34 671 76 65 68

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

INTERRENT

1,9

Dårlig

Ingen vurderinger

Renhet

1.9

Komfort

1.9

Henting/levering

1.9

Valuta for pengene

1.9

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Aeropuerto El Altet

+34 911 501 183

Lørdag07:00 - 23:00
Søndag07:00 - 23:00

Filtre

Ingen vurderinger

Ok Mobility

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Best vurdering

4 utleiesteder i Alicante

fra230 kr/dag

Steder i Alicante

22, Avenida de la Estación de Alicante

+34 971 12 68 80

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Alicante El Altet Airport

+34 902 360 636

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag07:00 - 23:00
Søndag07:00 - 23:00

Av. Salamanca, 1

+34 902 36 06 36

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Calle de la Almadraba, 6, - Alicante Comunidad Valenciana, Espanha

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Dollar

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

2 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

Alicante

+34 902 37 73 37

Mandag08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Søndag08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Estacion De Tren Alicante

+34 965 92 25 87

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag10:00 - 18:00
Søndag10:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

keddy by Europcar

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

2 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Airport (Alc)

34 0 902105055

Mandag07:30 - 23:59
Tirsdag07:30 - 23:59
Onsdag07:30 - 23:59
Torsdag07:30 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Avda De La Estación Nº 20, Bajos

+34 965 982 218

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Rental Plus

10,0

Fantastisk

Ingen vurderinger

Ett utleiested i Alicante

fra619 kr/dag

Steder i Alicante

Calle Plaza de la luna n1

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Enterprise Rent-A-Car

8,1

Veldig bra

Ingen vurderinger

3 utleiesteder i Alicante

fra438 kr/dag

Steder i Alicante

117 Avinguda De Dénia

+34 965 12 33 96

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

S N Av. Salamanca

+34 965 12 33 96

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag09:00 - 13:30
Søndag09:00 - 13:30

Sn Carrde Torrellano

+34 965 00 04 29

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Filtre

Ingen vurderinger

SURPRICE CAR RENTAL

8,0

Veldig bra

Ingen vurderinger

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

C/Italia, 35

Mandag10:00 - 18:0017:00 - 19:00
Tirsdag17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Onsdag17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Torsdag17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Fredag17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Lørdag10:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Ace

6,0

Ok

Ingen vurderinger

2 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Station Avenue No. 22

+34 971 08 49 16

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

L'Altet

+34 971 08 49 16

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag07:00 - 23:00
Søndag07:00 - 23:00

Filtre

Ingen vurderinger

Avis

5,3

OK

Ingen vurderinger

2 utleiesteder i Alicante

fra616 kr/dag

Steder i Alicante

Aeropuerto De Alicante

Mandag08:00 - 23:59
Tirsdag08:00 - 23:59
Onsdag08:00 - 23:59
Torsdag08:00 - 23:59
Fredag08:00 - 23:59
Lørdag08:00 - 23:59
Søndag08:00 - 23:59

Calle Carlet 2

Mandag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Tirsdag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Onsdag16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Torsdag16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Fredag16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Lørdag09:00 - 13:30

Filtre

Ingen vurderinger

Goldcar Rental SP

5,2

OK

Ingen vurderinger

Mest populære

Ett utleiested i Alicante

fra115 kr/dag

Steder i Alicante

Av de la Estación, 22

+34 910 21 01 03

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

FLIZZR

7,4

Bra

Ingen vurderinger

4 utleiesteder i Alicante

fra812 kr/dag

Steder i Alicante

Avda de la Estación 20, Bajo A

+34 902 491 616

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Groundfloor level -2, P45-P46.

+34 902 491 616

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Las Palmas Airport Arpt De Gran Canaria LPA

+34 902 49 16 16

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Terminal de Llegadas

+34 902 491 616

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Routes Car & Truck Rentals

4,9

Middelmådig

Ingen vurderinger

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Plaza De La Luna 1 (Alicante)

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

MEGADRIVE

4,0

Middelmådig

Ingen vurderinger

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Airport (Alc)

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

CarWiz

3,4

Dårlig

Ingen vurderinger

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Rail Station Office

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

FlexWays

2,0

Dårlig

Ingen vurderinger

Ett utleiested i Alicante

fra348 kr/dag

Steder i Alicante

Calle Italia, 35 (alicante)

+54 9 11 5259 9877

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Sunnycars

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

6 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

117 Avinguda De Dénia

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Alicante Aeropuerto

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Avenida Salamanca 1

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Avenida de Salamanca 1

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Calle Carlet 2

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Calle Italia, 35

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Alquicoche

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

3 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Airport

+34 902 75 70 22

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

C/ Italia, 35, 03003 Alacant, Alicante

+34 605 86 45 43

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Calle Italia, 35

+34 605 86 45 43

Mandag10:00 - 18:0016:00 - 18:45
Tirsdag16:00 - 18:4510:00 - 18:00
Onsdag10:00 - 18:0016:00 - 18:45
Torsdag16:00 - 18:4510:00 - 18:00
Fredag10:00 - 18:0016:00 - 18:45
Lørdag10:00 - 18:00

Filtre

Ingen vurderinger

Free2Move

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

2 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

Aeropuerto de Alicante

+34 966 42 55 04

Mandag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Tirsdag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Onsdag16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Torsdag16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Fredag09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Lørdag16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Søndag16:00 - 18:4509:00 - 13:30

Ctra. Ocaña (esq. Avda. Mare Nostrum)

+34 965 28 60 00

Mandag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Tirsdag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Onsdag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Torsdag16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Fredag16:30 - 19:0009:00 - 13:30

Filtre

Ingen vurderinger

Rhodium

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

2 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

Avenida de la Estacion n 22

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Officina En Terminal De Llegadas

+34 965 683 362

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Suncar Rent a Car

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

2 utleiesteder i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Airport

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Alicante Railway Station

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Amigo Autos

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Airport

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Amigo Rent A Car

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Carretera del Torrellano al Aeropuerto 79

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Autoclick Rent A Car

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Torrellano Alto, Parc.79

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Dickmanns

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Airport

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

DRIVALIA

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

fra154 kr/dag

Steder i Alicante

Ctra Aeropuerto Torrellano s n

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Everycar

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Carretera CV 852 del Aeropuerto a Torrellano

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Firefly

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Billigste tilbud

Ett utleiested i Alicante

fra109 kr/dag

Steder i Alicante

Alicante Ap Car Park

+34 966 103 062

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag07:00 - 23:00
Søndag07:00 - 23:00

Filtre

Ingen vurderinger

KeyGo Rent

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

fra150 kr/dag

Steder i Alicante

Carretera Detorrellano Al Aeropuerto

+34 965 50 99 66

Mandag07:00 - 23:00
Tirsdag07:00 - 23:00
Onsdag07:00 - 23:00
Torsdag07:00 - 23:00
Fredag07:00 - 23:00
Lørdag07:00 - 23:00
Søndag07:00 - 23:00

Filtre

Ingen vurderinger

KeynGo

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Alicante airport

+34 912 10 67 69

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

King Rent a Car

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Avenida de Salamanca

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Leasys Rent - Drivalia

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Crta. Aeropuerto -Torrellano

+34 965 68 16 61

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

LeCar

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Carretera Aeropuerto Torrellano Elche

+34 936 408 046

Mandag07:15 - 22:00
Tirsdag07:15 - 22:00
Onsdag07:15 - 22:00
Torsdag07:15 - 22:00
Fredag07:15 - 22:00
Lørdag07:15 - 22:00
Søndag07:15 - 22:00

Filtre

Ingen vurderinger

MAGGIORE

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Groundfloor level -2, P45-P46.

+34 902 109 808

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

OleCar

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Crta Aeropuerto Torrellana , Elche, , Spain

+34 902 039 833

Mandag07:15 - 22:00
Tirsdag07:15 - 22:00
Onsdag07:15 - 22:00
Torsdag07:15 - 22:00
Fredag07:15 - 22:00
Lørdag07:15 - 22:00
Søndag07:15 - 22:00

Filtre

Ingen vurderinger

Pulsar

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Ctra Nacional 338 Km 08

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

rentalplus

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Calle Plaza de la luna n1, Alicante, Spain - Mainland

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Shouqi

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Alicante Aeropuerto

+86 10 6064 1387

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

SOLMAR

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

Steder i Alicante

Ctra. Aeropuerto - Torrellano s/n

+34 965 683 492

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Victoria Rent a Car

Poengsum er ikke tilgjengelig enda

Ett utleiested i Alicante

fra283 kr/dag

Steder i Alicante

Alicante airport

+34 600 475 737

Åpningstidene er ikke tilgjengelig

Filtre

Ingen vurderinger

Leiebilselskaper i eller i nærheten av Alicante

Verdt å vite

Mest populære byrå

Goldcar Rental SP

Mest populære biltype

Standard

Gjennomsnittpris

264 kr/dag

Bra tilbud

211 kr/dag

Beste tidspunkt for å bestille leiebil i Alicante

Gjennomsnittlig daglig pris per måned
Leiebilpriser når hentedato nærmer seg

Leiebilforsikring i Alicante

Kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring

Noen leiebilselskaper i Alicante har inkludert kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring i prisen, men ikke alle. Vi anbefaler at du sjekker hva du er forsikret mot når du leier bil i Alicante.

Egenandel

Husk at leiebilselskaper ofte har forsikringer med egenandel som er beløpet du må betale dersom det skjer noe under leieperioden. Hvis du ønsker å unngå uønskede overraskelser, bør du vurdere å velge leiebil uten egenandel når du leier bil i Alicante.

Alicante informasjon om bilutleie

HentestedAlicante
BiltyperKompakt, Kompakt SUV, Medium, Medium SUV, Mini, Økonomi
Utleiesteder85
Lokasjoner på flyplassen44
Populære selskaperFirefly, Record Go, DRIVALIA , KeyGo Rent, Centauro