Søk
Tilbud
Tips
Vanlige spørsmål
Steder
Agenturer
Når er det best å bestille?

Leiebiler i Gran Canaria

Sjåførens alder: 26–65
on. 5.6.
on. 12.6.

Søk blant hundrevis av leiebilsider samtidig for å finne tilbud på leiebiler i Gran Canaria

Her er hvorfor reisende velger KAYAK

Gratis å brukeIngen skjulte kostnader eller gebyr

Filtre tilbudene dineFiltrer etter biltype, merke og mer. Tilpass resultatene dine øyeblikkelig.

Bestill med fleksibilitetBruk vårt "gratis avbestilling" filter for maksimal fleksibilitet uten ekstra kostnader.

Billige leiebiler i Gran Canaria

Økonomi53 kr/dag
Kompakt53 kr/dag
Medium54 kr/dag
Minivan171 kr/dag
Mini53 kr/dag
Minibuss219 kr/dag
Luksus240 kr/dag
Kabriolet208 kr/dag
Medium SUV67 kr/dag
Kompakt SUV69 kr/dag
Leverandørens valg74 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor277 kr/dag
Stasjonsvogn – Økonomi316 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn325 kr/dag
Kommersiell392 kr/dag
De beste prisene funnet av KAYAK-brukere i løpet av de siste 48 timene.

De beste leiebiltipsene i Gran Canaria

 • Det er alltid gøy og hyggelig å kjøre rundt i nabolagene på Gran Canaria, men du bør alltid strebe etter å holde deg innenfor fartsgrensene uansett hvor du kjører. Som i alle andre regioner i Spania, er fartsgrensene på Gran Canaria spesifisert i km/t. Dersom du kjører på motorveier, må du holde deg til fartsgrensen på maksimalt 120 km/t. Hvis du kjører i byer, må du kjøre under den tillatte fartsgrensen på maks 50 km/t.
 • Veiene på Gran Canaria kan være svingete, men de er godt vedlikeholdt. Som fører bør du kjøre sakte i svingene med dårlig sikt. Sjåføren bør også være oppmerksom på syklister som bruker veiene for sportsaktiviteter. Du bør kjøre forsiktig på disse svingete veiene, og når du ønsker å kjøre forbi, bør du gi gi et signal til sjøren foran deg. Du bør også sørge for at veien fremover er klar og at du har nok plass. Du bør alltid vike for kjøretøy på vei oppover.
 • Alle passasjerer i en leiebil må ha på seg sikkerhetsbelte, uansett om de sitter i baksetet eller foran. Barn mellom 3 og 12 år bør settes trygt i en bilstol eller et boostersete, og bilstolen bør være tilpasset størrelse, høyde og vekt på barnet. Dersom du trenger et barnesete, kan de aller fleste utleieselskaper tilby et mot en ekstra avgift.
 • Gateparkering er lett tilgjengelig i nabolagene på Gran Canaria. Noen av gateparkeringsplassene i denne regionen er Parking Santa Isabel og Saba Aparcamientos. De fleste gateparkeringsplassene i denne regionen er avgiftsbelagte. Gateparkering i denne regionen koster 2,85 EUR per time fra kl. 07.30 til 22.30. Hvis du ønsker å få tilgang til gratis gateparkering i dette nabolaget, må du parkere bilen din mellom kl. 22.30 og 07.30.
 • Den solfylte spanske øya Gran Canaria er flott å utforske på fire hjul, da veier, inkludert veier i fjellene, har en tendens til å bli godt ivaretatt. Du kan velge en bil med firehjulstrekk for å ta fatt på det bratte terrenget i de mer sentrale delene av øya, men en bil med tohjulstrekk er også nok, så lenge du holder deg på veiene. Du bør kanskje vurdere å leie en cabriolet så du kan kjøre rundt langs kysten med vind i håret.
 • Det er viktig å følge veireglene når du kjører på Gran Canaria, da det å bryte loven blir sett svært alvorlig på. Bruk av mobiltelefon mens du kjører en leiebil er strengt forbudt, selv om du befinner deg ved et trafikklys. Du kan også bli stoppet helt tilfeldig for en alkotest, så pass på at du ikke har drukket alkohol før du kjører, da en promille over 0,5 anses som ulovlig. For de som har hatt førerkort i mindre enn to år, er grensen 0,1. Du må også alltid bruke sikkerhetsbeltet, og barn under 12 år har ikke lov til å sitte i forsetet med mindre de er høyere enn 150 cm.
 • Hvis du ønsker å redusere kostnaden for leiebil og også ha en positiv innvirkning på miljøet, kan du vurdere å leie en hybridbil på Gran Canaria. Det vil ikke bare bety at du bruker mindre penger på drivstoff, siden du bruker både drivstoff og strøm, men du vil også slippe ut færre drivhusgasser og dermed hjelpe omgivelsene på denne vakre øya. Du finner drivstoff tilgjengelig over hele øya, og det er også hyppige ladestasjoner i hovedstaden Las Palmas.
 • 25% av våre brukere har funnet leiebiler i Gran Canaria for 136 kr eller mindre
 • Bestill din leiebil i Gran Canaria minst 2 dag før din reise for å få en pris under gjennomsnittet
 • Leiebilsteder utenfor flyplass i Gran Canaria er rundt 53% billigere enn steder på flyplassen i gjennomsnitt
 • Leiebiler av typen Kompakt i Gran Canaria er rundt 2%dyrere enn andre biltyper, i gjennomsnitt

Vanlige spørsmål om leie av bil i Gran Canaria

 • Should I rent a car i Gran Canaria?

  Du bør leie bil på Gran Canaria, da det gir deg stor fleksibilitet til å utforske øya. Du trenger ikke vente på andre transportformer som busser, som kan bruke lengre tid, eller drosjer, som har en tendens til å være dyrere hvis du bruker dem regelmessig. Du kan for eksempel kjøre direkte til fantastiske steder som Pico de las Nieves, som er en fjelltopp ved sentrum av øya og som byr på panoramautsikt. Det vil ofte være mindre praktisk å komme seg til dette reisemålet via en alternativ transportform enn å kjøre i egen leiebil.

 • What is driving like i Gran Canaria?

  Å kjøre på Gran Canaria er ganske likt som i Norge, hovedsakelig fordi du må kjøre på høyre side av veien der også. Rattet er også plassert på venstre side i bilen, så det bør ikke være noe problem å kjøre. Du må holde deg til fartsgrensene når du leier bil på Gran Canaria. Disse er ganske like grensene i Norge. På motorveier kan du forvente en maksimal hastighet på 120 km/t og i byområder en øvre grense på 50 km/t. Merk deg at du ikke kan parkere på hvite og gule linjer. Hvis linjen er blå, er det betalte parkeringsplasser der.

 • How old do you have to be to rent a car i Gran Canaria?

  Sørg for at du er gammel nok til å leie bil på Gran Canaria, da ulike byråer ofte har ulike aldersgrenser. Noen bedrifter har 18-årsgrense, andre 21-årsgrense. Det er også sannsynlig at det kun vil være et begrenset utvalg av biler tilgjengelig for deg å velge mellom hvis du er under en viss alder. Pristillegg er også vanlig for utleieselskaper som leier ut biler til yngre voksne.

 • Hvor mye koster det å leie bil i Gran Canaria?

  På en vanlig leiebil Gran Canaria koster 214 kr per dag.

 • Hvilket er det mest populære bilutlieselskapet i Gran Canaria?

  Mini (Renault Twingo or similar) er den biltypen som bestilles oftest i Gran Canaria.

 • Hva er det billigste bilutleieselskapet i Gran Canaria?

  I løpet av de siste 72 timene ble de billigste leiebilene funnet på Ok Mobility (53 kr/dag), Goldcar Rental SP (54 kr/dag) og ORLANDO (65 kr/dag).

 • Hvordan kan jeg finne bilutleieselskaper i nærheten av meg i Gran Canaria?

  Ta en kikk på vårt omfattende kart for leiebilsteder for å finne de beste leiebilene i nærheten av deg.

 • Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Gran Canaria?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Gran Canaria 1 155 kr per uke (165 kr per dag).

 • Hvor mye koster langtidsleie av bil i en måned i Gran Canaria?

  En leiebil koster i gjennomsnitt i Gran Canaria 4 949 kr per måned (165 kr per dag).

 • Skal jeg leie bil på Gran Canaria?

  Det er flere fordeler med å leie bil rundt omkring på Gran Canaria. Med din leiebil kan du utforske regionens turistattraksjoner uten ekstra kostnad. Noen av attraksjonene på Gran Canaria er blant annet Protected Dunes og Mini Desert-opplevelser, Museum of Columbus' Discoveries og Era and Botanic Park, Aviary og Dolphinarium. Til tross for områdets offentlige transport, vil ikke buss- og togrutene gi reisende friheten til å utforske denne naturskjønne regionen. Med mange leiebilfirmaer i denne regionen vil du kunne finne et kjøretøy innenfor ditt budsjett som imøtekommer de behovene du måtte ha.

 • Hvordan er det å kjøre på Gran Canaria?

  Akkurat som i resten av Spania og de fleste deler av Europa bør du kjøre på høyre side av veien mens du er på Gran Canaria, og du bør kjøre forbi andre biler på venstre side. Bluetooth-hodetelefoner er ikke tillatt i denne regionen. Ved overganger for fotgjengere bør du alltid stoppe og vike for fotgjengerne som krysser veien. Du bør ikke kjøre bil og drikke alkohol. Det er ulovlig å kjøre med promille høyere enn 0,5. Du bør alltid vike for skolebusser og utrykningskjøretøy.

 • Hvor gammel må man være for å leie bil på Gran Canaria?

  For å få leiebil på Gran Canaria må du være minst 18 år gammel. De fleste av leiebilfirmaene krever en daglig ekstraavgift for sjåfører under 25 år. Dessuten vil leverandørene ha et begrenset utvalg biler til disse unge sjåførene, som kompakte biler, økonomiske biler og mellomstore SUV-er. Hvis du har passert alderen der det er lov å kjøre bil, må du også ha gyldig førerkort med ditt navn på og et kredittkort som også står i ditt navn for å leie en bil på Gran Canaria.  

Oversikt

 • sunnycars

  Sunnycars bilutleie ligger i Gran Canaria

  12 Steder

 • orlando

  ORLANDO bilutleie ligger i Gran Canaria

  10 Steder

 • aviacar

  Avia Car bilutleie ligger i Gran Canaria

  5 Steder

 • avis

  Avis bilutleie ligger i Gran Canaria

  5 Steder

 • cooltra

  Cooltra bilutleie ligger i Gran Canaria

  5 Steder

 • cicar

  Cicar bilutleie ligger i Gran Canaria

  4 Steder

 • offercarhire

  Offer Car Hire bilutleie ligger i Gran Canaria

  4 Steder

 • surpricecarrental

  SURPRICE CAR RENTAL bilutleie ligger i Gran Canaria

  4 Steder

 • enterprise

  Enterprise Rent-A-Car bilutleie ligger i Gran Canaria

  3 Steder

 • europcar

  Europcar bilutleie ligger i Gran Canaria

  3 Steder

 • hertz

  Hertz bilutleie ligger i Gran Canaria

  3 Steder

 • thrifty

  Thrifty bilutleie ligger i Gran Canaria

  3 Steder

Verdt å vite

Mest populære byrå

Ok Mobility

Mest populære biltype

Kompakt

Gjennomsnittpris

165 kr/dag

Bra tilbud

136 kr/dag

Beste tidspunkt for å bestille leiebil i Gran Canaria

Gjennomsnittlig daglig pris per måned
Leiebilpriser når hentedato nærmer seg