Bedriftsreiser
har aldri vært enklere.

Vi i KAYAK hadde et ønske om å finne en bedre måte å planlegge og administrere bedriftsreiene våre på, men verktøyene vi fant hadde begrensede funksjoner, utdaterte grensesnitt, skjulte avgifter og gebyrer som virket urimelige. Vi ville bare ha noe som KAYAK, noe enkelt og gratis, og derfor bestemte vi oss for å lage det.

Det er enkelt å komme i gang.

Spar tid

Vi søker blant over 2500 reiseleverandører slik at du slipper å gjøre det. Finn fly og hoteller over hele Internett for å planlegge en reise som passer best for deg.

Spar penger

Få bedriftspriser på fly og hoteller uten abonnement eller ekstra gebyrer. (Ja, det er faktisk helt gratis).

Oversiktlig og problemfritt

Samle alle bestillingene på ett sted, og enkelt send inn kvitteringer, spor reiseutgifter og se hvor og når teamet ditt er på reise.

Hva kan du gjøre med KAYAK Business?

Planlegg

Få en så god reise som mulig innenfor budsjettet
Søk blant hundrevis av reisesider for å finne gode tilbud og planlegge reisen på din måte. Retningslinjene for reiser (hvis bedriften din har noen) er inkludert og søket for å gjøre det enkelt å følge dem. Hvis du trenger godkjenning, er du bare ett klikk unna.

Organiser

Samle alle bestillingene på ett sted
Automatisk opprett reiseruter med fly, ombordstigningskort og reservasjoner på hoteller og restauranter. KAYAK-appen lagrer alt for deg og sørger for å oppdatere informasjonen, slik at du kan fokusere på bedriften, og ikke reiseplanene.

Rapporter

Hold rede på utgiftene
Enkelt organiser og send inn kvitteringer, reiseutgifter og visualiser hvor teamet ditt reiser. Hvis du bruker Expensify, vil KAYAK for Business automatisk importere kvitteringer og opprette utgiftsrapporter for reisene.

Spar

Få tilgang til bedriftspriser og KAYAK-rabatter
Få alle besparelsene som er tilgjengelige hos KAYAK – verdens ledende reisesøkemotor, samt tilgang til bedriftspriser på fly og hoteller. Helt gratis.

Noe for alle

Bedriftsreisende

Flere alternativer

Velg fly og hoteller fra tusenvis av leverandører på KAYAK.

Enkel planlegging

Opprett reiseruter umiddelbart og lagre alt du trenger på ett sted.

Prisvinnende app

Sørg for å alltid ligge et skritt foran med varslinger i sanntid og alle bestillingene lett tilgjengelig.

Reiseansvarlige

Samsvar

Bestill reiser innenfor budsjettet med intuitive retningslinjer i et verktøy som teamet ditt gjerne tar i bruk.

Struktur

Forenkle godkjenningsprosessen og hold styr på teamets reiser.

Kontroll

Kutt reisekostnadene ved å legge til retningslinjer for reiser i søk på KAYAK.

Hvorfor bør du bli en del av KAYAK Business?

Laget av bedriftsreisende for bedriftsreisende.

Uansett hvor mye vi prøvde, klarte vi ikke å finne en effektiv måte å planlegge og administrere bedriftsreiser på, på KAYAK.

Andre plattformer manglet valgmuligheter og enkelthet, og det eneste de hadde rikelig av, var gebyrer.

Vi syns det burde finnes et bedre alternativ. Ett som KAYAK – enkelt og gratis – som samler alt på ett sted der du kan planlegge, administrere og rapportere om bedriftsreiser (mens du fortsatt får de beste tilbudene).

Plattformen vår gir deg bedriftsreiser slik du best kjenner dem. Velkommen til KAYAK Business.

Det er enkelt å komme i gang.

Og gratis. To ting som alle elsker.

Vanlige spørsmål

KAYAK Business er et sett med funksjoner som er lagt ovenpå den eksisterende KAYAK-nettsiden. Med en konto kan du gjøre følgende:
  • Se hvilke resultater som er i tråd med og ikke i tråd med retningslinjene
  • Sende resultater som ikke er i tråd med retningslinjene til lederen din
  • Godkjenn reiser på KAYAK.no, e-post eller via Slack hvis du har godkjenningstillatelse
  • Få tilgang til bedriftspriser i fremtiden
KAYAK Business verken selger eller behandler billetter og reservasjoner, i motsetning til en rekke andre bedriftsreiseplattformer. I stedet søker vi blant en rekke flyselskaper, reisearrangører og hotellsider for å finne de beste prisene og den beste tilgjengeligheten, noe som gir deg fleksibilitet til å bestille med den nettsiden du vil. Vi sørger for at du finner alternativene du trenger for bedriftsreisen din.
Sørg for å logge på med jobb-e-posten. KAYAK Business fungerer ikek med personlige kontoer som @gmail.com eller @hotmail.com. Hvis du har spørsmål vedrørende tilgang, kan du kontakte oss via Hjelp-seksjonen på kayak.no.
Hvis du bestilte reisen på KAYAK-nettsiden med en av leverandørene våre, kan du gå til Bestillinger for å få informasjon om støtte 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Hvis du bestilte reisen utenom KAYAK eller ble omdirigiert fra siden vår til nettsiden til en av leverandørene våre for å fullføre bestillingen, må du ta direkte kontakt med leverandøren. Er du usikker på hvem som er leverandøren? Sjekk kontoutskriften for å se hvem som belastet kortet ditt.
Fordi vi søker gjennom hundrevis av andre reisesider samtidig, hender det at det oppstår problemer med nøyaktigheten på informasjonen vi henter fra disse sidene. Det kan være at siden ikke har oppdatert de tilgjengelige tjenestene de har, har gitt oss feil informasjon, eller at en annen reisende har bestilt det siste tilgjengelige setet.
Ettersom KAYAK er en søkemotor og ikke en selger, opererer vi ikke med refusjonsregler – dette håndteres utelukkende av leverandøren du bestilte reisen hos. Er du ikke sikker på hvilket selskap du skal kontakte? Sjekk kontoutskriften og/eller gå til Bestillinger for å finne informasjon om leverandøren.