Retningslinjer for ansvarlig rapportering

Vi er forpliktet til å sikre personvernet og sikkerheten til brukerne våre. Hvis du tror du har funnet et sikkerhetsproblem på nettsiden vår eller i mobilappene våre, setter vi stor pris på hjelpen din med å gjøre oss oppmerksom på problemet. Vi ber om at du gir oss muligheten til å undersøke og fikse sårbarheten tidsnok før du offentliggjør den. Rapporter om sikkerhetsproblemer behandles med høy prioritet. Vi validerer og fikser problemer i samsvar med forpliktelsen vår tilknyttet sikkerhet og personvern.

Vi ber deg oppgi følgende informasjon for å hjelpe oss med å ta fatt på og løse funnene dine:

  • Beskriv sårbarheten (f.eks. XSS på siden med hotellresultater) du har funnet, samt instruksjoner for hvordan man reproduserer den – hvis mulig.
  • Fortell oss om miljøet ditt (f.eks. nettleser og versjon, operativsystem, mobilapp-plattform, appversjon og enhetsmodell).
  • Legg ved et skjermbilde hvis mulig.
  • Send all informasjonen til vulnerability-report@kayak.com.

Unntak fra disse retningslinjene

Generelle spørsmål vedrørende KAYAK håndteres av kundestøtteteamet vårt. Har du spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger? Klikk her.

Populære internasjonale flyruter.

Billige fly, hoteller, leiebiler og reisetilbud:

KAYAK søker blant hundrevis av reisesider samtidig for å finne de beste tilbudene på flybilletter, billige hoteller, pakkereiser og leiebiler.

Nå, hva ser du etter? Finn tusenvis av andre hoteller flyvninger, leiebiler og tog og busser med KAYAK.